Wkurza mnie...

dolly

#6103278 Napisano: 29.10.2015 19:38:24
boom30 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wkurza mnie  że córka ma  atopowe zapalenie skóry  jest tak mocno wysypana  cały czas się drapie a dermatologa mam dopiero we wtorek , i jeszcze pediatra robi problem żeby zwolnić ją z basenu

A czy córka nie jest była przypadkiem szczepiona jakiś czas temu  ? To częste powikłanie po szczepienne niestety.

https://www.googl...q=azs+po+szczepieniu 

Boom30, ale to sa stare dane, ja tam widze 2013r 
Podejrzewam, ze coreczka Jola29k jest duzo starsza, skoro ma basen, ale nie wuem emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6103283 Napisano: 29.10.2015 19:41:26
dolly napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Cyt
No to się szarpnęli

Taaaaaaaaaaa, szarpnęli, łatwo się wydaje kasę, której nie ma. Wkurza mnie takie populistyczne gadanie: tym damy, tamtym damy, niech powiedzą skąd ta kasa, bo za chwilę jako państwo zbankrutujemy.

Dadzą radę emotka

Wolałabym zeby ten wysiłek szedł w podwyższanie pensji, mam zawód, pracuję, chcę być dobrze wynagradzana ze swoja prace a nie jakeś zasiłki, dopłaty, Takie świadczenia powinny przysługiwać rodzicom dzieci niepełnosprawnych,i dorosłym niepełnosprawnym jeśli nie mogą pracować i darmowa rehabilitacja. A nie jakieś jałmużny, a jak słyszę jak to ma być dzieci więcej żeby na emeryturę pracowały to szlag mnie trafia!
A gdzie ta praca i pensje dla tych dzieci, najniższa krajowa, śmieciówki, młodzi ludzie jak nie mają wsparcia w rodzinie to nie mają szans zarabiać tyle żeby na wynajem i życie starczyło. Czemu tyle ludzi wyjechało?
Obawiam sie ze jeśli nawet będą te pieniądze to będą z nich korzystać ci, którzy produkcję (nie wychowywanie) dzieci traktują jako sposób na życie.
Dzieci powinno się mieć tyle, żeby człowiek był szczęśliwy, dla jednych to dwójka, dla innych piątka.
0 0

Gość: rafi323raf

#6103290 Napisano: 29.10.2015 19:45:56
http://images77.f...a9ee38e2c7b2egen.jpg
masakra tak to jest jak płaci się kartą a paragon ogląda w domu!!! emotka przed 25.10 nigdy takiej sytuacji nie miałem!!!
ale warto było <mniam> emotka
0 0

dolly

#6103296 Napisano: 29.10.2015 19:50:19
rafi323raf napisał(a):

masakra tak to jest jak płaci się kartą a paragon ogląda w domu!!! emotka przed 25.10 nigdy takiej sytuacji nie miałem!!!

emotka  a mówią, że ze na lotnisku najdrożejemotka
0 0

Ronja

#6103330 Napisano: 29.10.2015 20:46:18
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy/testy gdzie trzeba odpowiedzieć na pytanie - "Dlaczego to właśnie Ty chciałabyś wygrać/testować ..."emotka   Mam zawsze ochotę odpowiedzieć - "Bo tak"...emotka

ooo... moje "ulubione" pytanie, od którego momentalnie biorą mnie torsje.. organizatorzy myślą, że to takie unikatowe pytanie, a naprawdę najczęściej powtarzane emotka

O tak! Mnie też odrzuca na widok tego pytania!emotka  Jest jednak kilka osób, które mają swój sprawdzony patent i często wygrywają stałymi odpowiedziami, (dosyć często są to te same osoby)  emotka  

Mam nieodparte wrażenie, że żeby wygrać, trzeba w takiej sytuacji napisać coś w stylu jestem Youtuberem/Blogerem i musicie dać sobie szansę i pozwolić mi zareklamować produkt XYZ na moim kanale/blogu.... serio. Za każdym razem mam taką myśl z tylu głowy, gdy czytam tak sformułowane pytania konkursowe. emotka  Omijam raczej takie "okazje".
0 0

snowflake

#6103358 Napisano: 29.10.2015 21:30:46
rafi323raf napisał(a):

Nie ma sie o co wkurzać  emotka  Idziesz tam ponownie, pokazujesz w BOKu paragon i grzecznie zwracaja kasę  emotka
0 0

Urbanek

#6103370 Napisano: 29.10.2015 21:40:34
Wkurza mnie biedronkowa moc emotka od 17 nic nie wygrałem a zgłoszenia teraz codziennie wysyłam emotka porażka dobrze że się kończy.
0 0

dolly

#6103377 Napisano: 29.10.2015 21:53:42
snowflake napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Nie ma sie o co wkurzać  emotka  Idziesz tam ponownie, pokazujesz w BOKu paragon i grzecznie zwracaja kasę  emotka

Ale.... paczka juz nie ma emotka
0 0

evita

#6103403 Napisano: 29.10.2015 22:25:10
Zaraz mnie trafi. Dodaję konkursy.  Każdy sprawdzam po tytule. Brak. Zatem dodaję, z tymże, sprawdzanym uprzednio tytułem. Jak już mam całość, to dostaję uprzejmą informację, że jest w bazie. Na tym etapie potrafi go odnaleźć..... Jest błąd gdzieś. Nie wkurzałabym się, ale to szósty konkurs taki. Synu i ojcze, ratunku!!!!!!!!!!!!!
0 0

elotta

#6103407 Napisano: 29.10.2015 22:26:58
evita napisał(a):

Zaraz mnie trafi. Dodaję konkursy.  Każdy sprawdzam po tytule. Brak. Zatem dodaję, z tymże, sprawdzanym uprzednio tytułem. Jak już mam całość, to dostaję uprzejmą informację, że jest w bazie. Na tym etapie potrafi go odnaleźć..... Jest błąd gdzieś. Nie wkurzałabym się, ale to szósty konkurs taki. Synu i ojcze, ratunku!!!!!!!!!!!!!

a wklejasz link przed wpisaniem czegokolwiek?
0 0

ankasss

#6103408 Napisano: 29.10.2015 22:27:00
evita napisał(a):

jeśli mogę coś polecić to sprawdzaj po linku nie po tytule. Mi bez problemu dodanie 3 konkursów zajęło nie więcej niż 10 minut, więc nie jest tak źle.
0 0

slonko365

#6103412 Napisano: 29.10.2015 22:29:31
evita napisał(a):

Chyba lepiej jest szukać po linku - kopiujesz link w odpowiednie okienko w dodawaniu konkursów i wciskasz "dodaj konkurs" - jeśli takiego linku nie ma, prosi Cię o uzupełnienie pozostałych pól.
Szukanie po tytule może nie wychodzić, bo tak mi się wydaje, że konkursy w bazie wyszukują się po tagach (ale mogę się mylić) - jeśli ktoś przy dodawaniu konkursu nie wpisze w tagach jego tytułu, to nie wyszuka Ci konkursu.
0 0

snowflake

#6103413 Napisano: 29.10.2015 22:29:39
dolly napisał(a):

Zawsze może kupić kilka na zapas  emotka

evita napisał(a):

Nie ma żadnego blędu. Najlepiej sprawdzaj czy konkurs jest, podając tylko jego stronę www. Co do tytułów to zauważyłam, że chyba niektórzy sie wycwanili i dodają istniejący konkurs ale z lekko zmienionym tytułem i adresem  emotka
0 0

evita

#6103420 Napisano: 29.10.2015 22:37:00
elotta napisał(a):

Tak, wklejam link z tytułem konkursu w naszą wyszukiwarkę. I niby ni ma ....

Ankasss, slonko365, snowflake,  dziękuję Wam bardzo za rady emotka
Już próbuję emotka
0 0

magalan83

#6103428 Napisano: 29.10.2015 22:42:44
snowflake napisał(a):

dolly napisał(a):

Zawsze może kupić kilka na zapas  emotka

evita napisał(a):

Nie ma żadnego blędu. Najlepiej sprawdzaj czy konkurs jest, podając tylko jego stronę www. Co do tytułów to zauważyłam, że chyba niektórzy sie wycwalini i dodają istniejący konkurs ale z lekko zmienionym tytułem i adresem  emotka

Ja też już tak miałam wielokrotnie emotka  Niby nie ma w bazie, opisze się a tu ! zmieniony tytuł, dodany przecinek albo coś innego ... jest już w bazie emotka
0 0

evita

#6103450 Napisano: 29.10.2015 22:59:22
Jeszcze raz dziękuję za pomoc, myk z wklejaniem linku do strony konkursu był mi nieznany - tym większe dzięki. Jakoś poszło  teraz łatwiej emotka Magalan83, Tobie również dziękuję za słowa zrozumienia emotka
To teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekać emotka
0 0

elotta

#6103453 Napisano: 29.10.2015 22:59:50
evita napisał(a):

elotta napisał(a):

Tak, wklejam link z tytułem konkursu w naszą wyszukiwarkę. I niby ni ma ....

Ankasss, slonko365, snowflake,  dziękuję Wam bardzo za rady emotka
Już próbuję emotka

Mnie też chodziło o to co dziewczynom, sporo czasu można zaoszczędzić emotka  Bo tytuły konkursów są czasem w bazie trochę inne...
0 0

elotta

#6103462 Napisano: 29.10.2015 23:07:01
A żeby nie było, że nic mnie nie wkurza to wkurzają mni pomylone daty zakończenia konkursów w bazie... często ktoś chyba pospiesznie wpisze tam datę ogłoszenia wyników lub coś... A ja to zazwyczaj gram dopiero w dniu, w którym konkurs się kończy emotka  
0 0

evita

#6103463 Napisano: 29.10.2015 23:07:14
elotta napisał(a):

Mnie też chodziło o to co dziewczynom, sporo czasu można zaoszczędzić emotka  Bo tytuły konkursów są czasem w bazie trochę inne...

Tak myślałam, dziękuję bardzo emotka
0 0

aleksiak

#6103534 Napisano: 30.10.2015 08:31:24
Wkurza mnie że część osób ma przelewy z różnych dni, a ja nie mam z drugiego dnia konkursu jeszcze  emotka  ciekawa jestem jakim systemem się kierują przy przelewaniu. Jeden wielki bałagan emotka
0 0