Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2800
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I po takim właśnie wpisie zastanawiam się, czy osoby przychodzące określać co jest warte żalenia się w tym wątku nie wstydzą się swoich wpisów?
Oczywiście - bardzo współczuję pamal, ale... do jasnej cholery - każdy ma swoje problemy, każdy ma swoje radości, każdy ma swoje cele! I nikt Ci tosca nie dał prawa oceniać, bo być może dla kogoś bardzo stresujący jest brak przelewu z biedronki i chciałby ulżyć sobie choćby wpisaniem się w stworzonym ku temu wątku.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nanajka81
Postów 5249
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: pamal73
Frama
Postów 572
Data rejestracji 19.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://dalia-hobb...ie-przypowiesci.html
Głowa do góry, RZECZY NIE ZAWSZE SĄ TAKIE NA JAKIE WYGLĄDAJĄ.
kaskaderka1
Postów 911
Data rejestracji 25.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam nadzieję że niebawem spotkamy się w innym ,weselszym wątku tego forum. Tego Ci życzę z całego serca.
cudaczek121
Postów 6784
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
tosca
Postów 89
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznaję szczerze,że po wpisie pamal73 (o utracie pracy i tym,że świat się dla Niej zawalił) ,"wtrąconym" pomiędzy inne,zupełnie nie mające nic wspólnego z prawdziwymi życiowymi problemami (to też tylko moje subiektywne odczucie),trochę mnie poniosło,a nie powinno,bo przecież ten wątek jest stworzony właśnie po to,żeby móc sobie ponarzekać,nawet jeśli sprawa dotyczy tylko tego (lub aż tego),że przelew na konto doszedł godzinę później,niż żeśmy się tego spodziewali (taka hipotetyczna sytuacja,nie mająca nic wspólnego z konkretnym przykładem).
W każdym bądź razie obiecuję na przyszłość podchodzić mniej emocjonalnie i nie zaśmiecać wątku swoimi przemyśleniami zupełnie nie na miejscu.
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest mi bardzo przykro z powodu Twojej siostry,bo wiem,co oznacza niepewność w takich przypadkach.Przechodziłam to w ostatnim czasie.Najbliższa mi osoba przeszła pięć operacji,z których każda następna miała już na pewno pomóc.Niestety tak się nie stało i dziś lekarze bezradnie rozkładają ręce,nie wiedząc,co dalej począć,a my żyjemy w ciągłym w strachu o to,co przyniesie kolejny dzień.
Z całego serca życzę,aby dla Twojej siostry los okazał się bardziej łaskawy.Nie możecie ani przez chwilę dopuszczać do siebie czarnych myśli,głęboko wierząc w to,że się uda i nigdy nie wątpić,że mogłoby być inaczej.Najważniejsze w tym wszystkim jest to,że ma dziewczyna Was przy sobie.Wsparcie bliskich w takich momentach ma ogromne znaczenie,bo to dodaje siły do walki.Szczerze trzymam kciuki,za to,abyś mogła już niedługo wyraźnymi literami w każdym z wątków na forum napisać "UDAŁO SIĘ".
Proszę Was nie kłóćmy się o to co jest większym wkurzeniem.
Przyszłam tu by usłyszeć trochę dobrych słów, bo naprawdę nie mam z kim pogadać ;-/
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj sie tym, bo Tosca uz zrozumiale -mysle , ze dla wszystkich,-wyjaśniła o co Jej chodzilo.
Trzymaj sie i nie daj sie
Pozdrawiam
cudaczek121
Postów 6784
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pamal73-wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie i córki.Na pewno sobie poradzisz! A wiesz dlaczego? Bo po prostu nie masz innego wyjścia! Może powinnaś pomyśleć o własnym biznesie, skoro Cię zwolnili?
tosca
Postów 89
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamal73 absolutnie nie dopuszczaj do siebie myśli,że jesteś nic nie warta,bo to droga donikąd.W moich oczach nic nie jest wart człowiek,który jest sprawcą Twojego zwolnienia po tylu latach pracy.Zobaczysz, że jeszcze będzie sobie pluł w brodę,że stracił tak doświadczonego pracownika.Pocieszający jest fakt,że od jakiegoś czasu większość firm zaczęła podczas rekrutacji stawiać właśnie na ludzi,którzy przepracowali wiele lat u poprzedniego pracodawcy,bo to oznacza,że są sumienni i nie zechcą za chwilę odejść gdzie indziej.Trzymaj się tej myśli,a ja będę zaciskać kciuki,aby Ci się udało.
cudaczek121-nie masz za co przepraszać.Nie nas pierwsze poniosło na tym forum i pewnie nie ostatnie
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wkurza mnie, ze odkladalam wpisywanie paragonow do loterii ministerstwa na pozniej a teraz zostalam ze sterta paragonow
snowflake
Postów 1348
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8418
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4