Wkurza mnie...

monkakk

#6103595 Napisano: 30.10.2015 09:59:20
ORANGE Już od rana mnie nękają, firma MOBILI SP. Z O.O. organizująca jakiś konkurs w którym brałam udział współpracuje z orange więc moje dane pomaszerowały do nich...
0 0

joan

#6103600 Napisano: 30.10.2015 10:03:01
aleksiak napisał(a):

Wkurza mnie że część osób ma przelewy z różnych dni, a ja nie mam z drugiego dnia konkursu jeszcze  emotka  ciekawa jestem jakim systemem się kierują przy przelewaniu. Jeden wielki bałagan emotka

A niby dlaczego bałagan? Mają swój system i nie muszą się nikomu tłumaczyć. Termin wysyłki upływa 16.12.2015 i darcie japy przed tym terminem jest wysoce nietaktowne. Sorki za szczerość emotka
0 0

ziolko

#6103605 Napisano: 30.10.2015 10:08:22
joan napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Wkurza mnie że część osób ma przelewy z różnych dni, a ja nie mam z drugiego dnia konkursu jeszcze  emotka  ciekawa jestem jakim systemem się kierują przy przelewaniu. Jeden wielki bałagan emotka

A niby dlaczego bałagan? Mają swój system i nie muszą się nikomu tłumaczyć. Termin wysyłki upływa 16.12.2015 i darcie japy przed tym terminem jest wysoce nietaktowne. Sorki za szczerość emotka

emotka
0 0

79magda

#6103612 Napisano: 30.10.2015 10:13:56
Czytając teorie spiskowe z topu "Moc nagród - przelewy" dochodzę do wniosku, że kolejność ich wykonywania zależy od rodzaju produktu na paragonie oraz tego, czy ktoś się poważnie zatruł po zeżarciu Czitosów, czy tylko miał wzdęcia emotka P.S. Ci, co swoje chrupki trzymają zachomikowane na później, są bez szans - nie mogli chwalić smaku nie znając go i Agencja o tym wie!!!
0 0

zaczytana-pola

#6103615 Napisano: 30.10.2015 10:16:20
79magda napisał(a):

Czytając teorie spiskowe z topu "Moc nagród - przelewy" dochodzę do wniosku, że kolejność ich wykonywania zależy od rodzaju produktu na paragonie oraz tego, czy ktoś się poważnie zatruł po zeżarciu Czitosów, czy tylko miał wzdęcia emotka P.S. Ci, co swoje chrupki trzymają zachomikowane na później, są bez szans - nie mogli chwalić smaku nie znając go i Agencja o tym wie!!!

Ha! Ja Czitosy lubię( keczupowe i pizzowe) i zrobili mi już przelewy do 10.09. Oni znają się na rzeczy i wiedzą kto szczerze o produktach napisał. emotka
0 0

donia7

#6103616 Napisano: 30.10.2015 10:18:09
zaczytana-pola napisał(a):

79magda napisał(a):

Ha! Ja Czitosy lubię( keczupowe i pizzowe) i zrobili mi już przelewy do 10.09. Oni znają się na rzeczy i wiedzą kto szczerze o produktach napisał. emotka

to ja już wiem, czemu nie mam żadnego przelewu emotka   emotka
0 0

zezowaty_kot

#6103624 Napisano: 30.10.2015 10:22:45

79magda napisał(a):

Myślicie, że jak zmuszę dziecko żeby zjadło wszystkie te chrupki to mi przeleją kasę? emotka Kurczę, a ja głupia wszystko wyniosłam na strych emotka
0 0

79magda

#6103638 Napisano: 30.10.2015 10:37:51
zezowaty_kot napisał(a):

79magda napisał(a):

Myślicie, że jak zmuszę dziecko żeby zjadło wszystkie te chrupki to mi przeleją kasę? emotka Kurczę, a ja głupia wszystko wyniosłam na strych emotka

Nie rób tego dziecku, mężowi daj emotka
0 0

79magda

#6103642 Napisano: 30.10.2015 10:41:35
michałek13 napisał(a):

Po pierwsze to uważacie, że oni jeszcze raz czytają te hasła i weryfikują ich zgodność z paragonem?

Nie, ja uważam, że mają Cheeto-Drony i obserwują nieświadomych konsumentów, sprawnie oddzielając prawdziwych smakoszy od farbowanych fanów konkurencji emotka a hasła, cóż... znają na pamięć, recytują w trakcie przerw na lunch i marzą, by zrobić kolejny taki konkurs...
0 0

joan

#6103660 Napisano: 30.10.2015 10:54:59
79magda napisał(a):

(...) marzą, by zrobić kolejny taki konkurs...

Za tę uwagę se poczekasz do grudnia na przelew emotka
0 0

anialistopad

#6103695 Napisano: 30.10.2015 11:17:30
Ją mam karniaka na koncie? Haha doczekałam  się tylko nie pamiętam co narozrabialam. Wkurza mnie dziś papierokową robota nie mogę ogarnąć co z czym taki burdel zrobili przez 2 tygodnie. I mało tego od kilku godzi nie mogę dodzwonić się do dobrego kolegi, a po wczorajszym smsie nocnym boje się,że zrobił coś głupiego  emotka
0 0

dolly

#6103713 Napisano: 30.10.2015 11:37:21
Buahahahahha o rany, 79Magda jeszcze wg drugiej litery nazwiska przeciez sprawdzają emotka  niektórzy to wszystko "łykną" emotka
0 0

aleksiak

#6103714 Napisano: 30.10.2015 11:38:16
joan napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Wkurza mnie że część osób ma przelewy z różnych dni, a ja nie mam z drugiego dnia konkursu jeszcze. ciekawa jestem jakim systemem się kierują przy przelewaniu. Jeden wielki bałagan emotka

Nie drę japy, bo jej nie mam to raz a dwa to nie użyłam capsa, wykrzykników więc się nie drę emotka   
0 0

slonko365

#6103716 Napisano: 30.10.2015 11:39:14
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

79magda napisał(a):

wynoszę się z tego topu, poczytałam sobie i już nic mnie nie wkurza emotka
0 0

zaczytana-pola

#6103719 Napisano: 30.10.2015 11:41:36
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

(...) marzą, by zrobić kolejny taki konkurs...

Za tę uwagę se poczekasz do grudnia na przelew emotka

Precyzując- 16.12 w ostatniej transzy przychodzącej emotka
0 0

zezowaty_kot

#6103722 Napisano: 30.10.2015 11:42:24
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

79magda napisał(a):

wynoszę się z tego topu, poczytałam sobie i już nic mnie nie wkurza emotka

Dziecko i mąż ze łzami w oczach wpierdzielają Czitosy, popijają pepsi. I pomyśleć, że wystarczył wymierzony w nich toporek emotka

ps. potwierdzone info - sposób działa, przelewy zaczęły spływać.
0 0

kalka

#6103771 Napisano: 30.10.2015 12:22:59
Ha,ha, ha emotka
A no właśnie słonko365! Wystarczy wejść na top "Wkurza mnie" i od razu weselej człowiekowi się dzisiaj robi 
0 0

szala

#6103778 Napisano: 30.10.2015 12:27:45
a mnie wkurza przeżywanie tych przelewów. Biedne banki. Zaraz będą miały przeciążenie, jak co 5 minut sprawdzacie stan konta emotka
0 0

jola29k

#6103794 Napisano: 30.10.2015 12:42:48
dolly napisał(a):

boom30 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wkurza mnie  że córka ma  atopowe zapalenie skóry  jest tak mocno wysypana  cały czas się drapie a dermatologa mam dopiero we wtorek , i jeszcze pediatra robi problem żeby zwolnić ją z basenu

A czy córka nie jest była przypadkiem szczepiona jakiś czas temu  ? To częste powikłanie po szczepienne niestety.

https://www.googl...q=azs+po+szczepieniu 

Boom30, ale to sa stare dane, ja tam widze 2013r 
Podejrzewam, ze coreczka Jola29k jest duzo starsza, skoro ma basen, ale nie wuem emotka

Córka ma 13 lat chodzi do  pierwszej klasy  gimnazjum , jest alergikiem . Już nie wiem jak jej pomóc ona ma skórę  jak  100 letnia  osoba .
0 0

Gość: iwonciaaa

#6103797 Napisano: 30.10.2015 12:46:29
przekroczony limit fanpagów na facebooku. Konto mam od początku istnienia facebooka emotka
0 0