Wkurza mnie...

taalvikki

#6146234 Napisano: 16.01.2016 15:53:32
tomniewkurza napisał(a):

kunlunija napisał(a):

ale temat jest: co mnie wkurza. więc piszemy: wkurzają nas słabe nagrody. (...) nikt nie pytał o radę, "czy mam brać udział w konkursie, w którym nagrody mnie wkurzają".  emotka

emotka emotka emotka w sumie masz rację emotka

...w temacie: wkurza mnie, kiedy ludzie nie chcą dobrych rad, na przykład co robić, by się niepotrzebnie nie wkurzali emotka   emotka emotka

wkurza mnie myślenie typu: dla mnie coś jest dobre, u mnie działa, dla mnie jest fajne, więc będę to doradzać innym, myśląc, że czynię dobrze. ludzie są różni, więc nie mogę z góry zakładać, że moja rada jest jednoznacznie "dobra". 

a co do konkursów, to porada "to nie bierz udziału" według mnie jest niesłuszna, gdyż ktoś może z przyjemnością sobie grać. ja na przykład czasem gram, bo podoba mi się zadanie, ale to nie przeszkadza, bym wkurzała się (oczywiście nieprzesadnie) na to, że mogliby za to rzucić lepszą nagrodą. zwłaszcza, gdy lepsze nagrody nieraz dają za wykonanie zadania totalnie nietwórczego albo banalnego (np. "jak pielęgnujesz włosy zimą" powtarzane co rok), niż np. za opisanie swojej wizji rozwoju dokumentu itp.
0 0

kunlu

#6146235 Napisano: 16.01.2016 15:56:36
tomniewkurza napisał(a):

kunlunija napisał(a):

ale temat jest: co mnie wkurza. więc piszemy: wkurzają nas słabe nagrody. (...) nikt nie pytał o radę, "czy mam brać udział w konkursie, w którym nagrody mnie wkurzają".  emotka

emotka emotka emotka w sumie masz rację emotka

...w temacie: wkurza mnie, kiedy ludzie nie chcą dobrych rad, na przykład co robić, by się niepotrzebnie nie wkurzali emotka   emotka emotka

ta rada niestety nie działa, bo nie wkurza nas niebranie udziału w konkursie ze słabymi nagrodami, tylko fakt, że są konkursy ze słabymi nagrodami, więc nie bierzemy w nich udziału emotka
0 0

cudaczek121

#6146256 Napisano: 16.01.2016 17:40:15

luko922

#6146271 Napisano: 16.01.2016 19:21:05
Mnie nic nie wkurza. Mnie ciekawi kim jest tomniewkurza, bo że ma tu jakieś inne konto - jestem prawie pewien emotka
0 0

budryska

#6146293 Napisano: 16.01.2016 20:33:01
tomniewkurza napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mnie ciekawi kim jest tomniewkurza, bo że ma tu jakieś inne konto - jestem prawie pewien emotka

Przegrałeś zakład, z kimkolwiek się zakładałeś. To moje jedyne konto tutaj emotka

Jedyne, co nie znaczy, że pierwsze  emotka
0 0

androm

#6146304 Napisano: 16.01.2016 20:56:13
luko922 napisał(a):

Mnie nic nie wkurza. Mnie ciekawi kim jest tomniewkurza, bo że ma tu jakieś inne konto - jestem prawie pewien emotka

tomniewkurza mnie wkurza emotka
0 0

Gość: kosztelka

#6146307 Napisano: 16.01.2016 21:03:49
tomniewkurza napisał(a):

androm napisał(a):

tomniewkurza mnie wkurza emotka

...no to masz problem emotka

Pół forum tęskni za wściekłym, dlatego tak Cię wszyscy kochają emotka
0 0

shell

#6146316 Napisano: 16.01.2016 21:40:15
Wkurza mnie to ,że zostały mi 2 kody (konkurs z 2013 r. WyraźTo emotka )  do sklepu online Willsoor i nie chciał mi ich zatwierdzić system.
Po skontaktowaniu się z nimi, odpisali mi mailowo, że :
"Kupony konkursowe, karty podarunkowe - wszystkie są ważne maksymalnie rok od otrzymania kodu. Niestety ten termin już przepadł
i nie możemy ich uznać, jest 2016 rok i wszystkie konkursy są już rozliczone. Możemy udzielić Państwu jednorazowego rabatu 30% na produkty nieprzecenione"
I mam odpowiedzieć czy  mi to pasuje emotka Jasne,że nie! emotka
Ktoś, coś? Serio są rozliczone? emotka
0 0

Gość: kosztelka

#6146319 Napisano: 16.01.2016 21:49:34
shell napisał(a):

Wkurza mnie to ,że zostały mi 2 kody (konkurs z 2013 r. WyraźTo emotka )  do sklepu online Willsoor i nie chciał mi ich zatwierdzić system.
"Kupony konkursowe, karty podarunkowe - wszystkie są ważne maksymalnie rok od otrzymania kodu. Niestety ten termin już przepadł
i nie możemy ich uznać, jest 2016 rok i wszystkie konkursy są już rozliczone. Możemy udzielić Państwu jednorazowego rabatu 30% na produkty nieprzecenione"

Dostaliśmy wtedy takie mejle:
Witam,

Gratuluję zdobycia nagrody dnia emotka Nagrodą jest voucher do  
internetowego sklepu willsoor.pl o wartości 100zł. Kod obowiązuje na  
cały asortyment i jest bezterminowy.

0 0

shell

#6146320 Napisano: 16.01.2016 21:52:08
kosztelka napisał(a):

shell napisał(a):

Witam,

Dziękuję! Nasmaruję im maila w poniedziałek emotka
0 0

radosna

#6146322 Napisano: 16.01.2016 22:01:28
shell napisał(a):

kosztelka napisał(a):

shell napisał(a):

Witam,

Dziękuję! Nasmaruję im maila w poniedziałek emotka

https://www.faceb...m/Wyraztopl/?fref=ts
0 0

shell

#6146341 Napisano: 16.01.2016 23:05:17
tomniewkurza napisał(a):

shell napisał(a):

Wkurza mnie to ,że zostały mi 2 kody (konkurs z 2013 r. WyraźTo

Strona nieaktywna od lutego 2014. Prawie dwa lata. Liczysz jeszcze na coś? Powodzenia emotka

Zawsze emotka
0 0

radosna

#6146359 Napisano: 17.01.2016 09:19:55
tomniewkurza napisał(a):

shell napisał(a):

Wkurza mnie to ,że zostały mi 2 kody (konkurs z 2013 r. WyraźTo

Strona nieaktywna od lutego 2014. Prawie dwa lata. Liczysz jeszcze na coś? Powodzenia emotka

Strona nieaktywna organizatorów konkursu. Ale sklep Willsoor istnieje i powinien realizować kody, ponieważ miały być bezterminowe.
0 0

gosposia07

#6146375 Napisano: 17.01.2016 11:07:50
tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

(wkurzają mnie) ...nagrody w konkursach : śniadaniówka, zupka chińska, 2 zł w kaskadzie, rękawice kuchenne, sensor ciepła (wtf?), ogrzewacze do rąk, apki, podkładki śniadaniowe..., no po prostu kiepściutko (...) Nie ma nic ciekawego, w czym warto wziąć udział.

To chyba kwestia skali, potrzeb i poczucia własnych zdolności, możliwości i manii "wielkości" - jak ostatnio robiłem podsumowanie roku, wyszło mi, że wziąłem udział w kilkudziesięciu... Tyle to wyżeracze zaliczają w tydzień emotka ...a później martwią się bidulki, że wygranej próbki kosmetyków nikt na Allegro nie chce kupić za złotówkę. To jest chory świat i chorzy ludzie. Ja się tym tylko BAWIĘ i polecam to każdemu normalnemu. A reszta niech się wali.
Na przykład odpuszczam sobie te najlepsze nagrody Jak jest do wygrania samochód w konkursie dajmy na to Kauflanda, gdzie na wszystkie sklepy w Polsce przypada JEDNA nagroda, na domiar złego trzeba zrobić zakupy za minimum stówę, to ja dziękuję bardzo, nie moja bajka. Bardziej się ucieszę z jednego z setki dostępnych parasoli na Interii, gdzie wystarczy coś tam napisać, inwestycja jest zerowa, a konkurencja taka sobie.
Bo wybór konkursu zawsze należy do uczestnika emotka

tom -mani wielkości nie mam emotka ,  Ba! Nawet słowo wkurza jest zbyt wielkie, co do mojego postu, bardziej adekwatne "czuję rozczarowanie", bo jakby obecnie był większy wybór w konkach promocyjnych, to bym nie komentowała, tylko wybrała to co mi pasuje, a te słabe zignorowała. Ale obecnie w marketach okropna posucha - nie ma nic ciekawego emotka A ja osobiście lubię konkursy  promocyjne emotka
0 0

gosposia07

#6146399 Napisano: 17.01.2016 11:55:10
Milka w tamtym roku przed świętami do zakupów powyżej 20 zł dawała gratis kubek z mazakiem, w tym roku bańki do samodzielnego pomalowania, danio dodawał głoda do zakupów za 10 zł, to co mi się tak na teraz przypomina, na pewno więcej takich akcji jest co jakiś czas. I właśnie to jest okey- "nagrody gwaranty" o niewielkiej wartości, ale kupując określone produkty wiem, że na 100% dostanę drobiazg, na którym w danej chwili mi "zależy". Ale akcje, żeby o to samo "walczyć" hasłem, loterią jest dla mnie po prostu słabe.
0 0

gosposia07

#6146404 Napisano: 17.01.2016 12:11:41
A to, to jest nawet nie słabe, ale absurdalne emotka tak, żerują na ludzkich marzeniach o aucie.
0 0

asantesana

#6146408 Napisano: 17.01.2016 12:25:25
Wkurzyłam się niemożebnie, żeby tak ludzi denerwować w niedzielę... Grałam w lokalnym konkursie o bilety do teatru na wczoraj (tak tak, jest w bazie). Wg regulaminu powiadomienie o wygranej powinno nastąpić do 3 dni  przed spektaklem. Sprawdzam dzisiaj maila powiązanego z facebookiem (nie jest to mój główny mail, żeby go nie zaśmiecać), a tam info z wczoraj przed południem o wygranych biletach na wieczór. No szlag mnie trafił.  
0 0

Halszka

filemon02c

#6146464 Napisano: 17.01.2016 16:18:27
Wkurza mnie Smolar, który mnie nie docenia!
0 0

nkba

#6146471 Napisano: 17.01.2016 16:47:53
Ktoś próbował się włamać na moje kontoFB emotka
0 0