Wkurza mnie...

asantesana

#6145806 Napisano: 15.01.2016 14:58:42
@cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie totalne 0 w Terytorium, za nic nie mogę ugryźć, co im się podoba emotka C4 mnie zapewne dobije.

Mam to samo - to chyba jedyna agencja, w której nigdy nie wygrałam i nawet już nie mam pomysłu jak ugryźć temat. 
0 0

katrin1

#6145811 Napisano: 15.01.2016 15:01:33
@asante napisał(a):

@cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie totalne 0 w Terytorium, za nic nie mogę ugryźć, co im się podoba emotka C4 mnie zapewne dobije.

Mam to samo - to chyba jedyna agencja, w której nigdy nie wygrałam i nawet już nie mam pomysłu jak ugryźć temat. 

Mam to samo, napracowałam się przy zgłoszeniach do C4 straciłam mnóstwo czasu na dopieszczenie zgłoszeń i ani 1 marnej stóweczkiemotka Z polo zresztą tez nic, choć tu się nie spodziewałam niczego, puściłam byle co na ostatnią chwilę.
0 0

ziolko

#6145819 Napisano: 15.01.2016 15:12:43
emotka wkurza mnie,  że znowu jest masa sprzedających paragony... a tak bym chciała wygrać coś z rezerwy 
0 0

mysia

#6145852 Napisano: 15.01.2016 15:57:30
ziolko napisał(a):

emotka wkurza mnie,  że znowu jest masa sprzedających paragony... a tak bym chciała wygrać coś z rezerwy 

ja mimo wszystko liczę na rezerwę.. ech poza tym długo siedziałam nad hasłami z polo, nie wiem już jak mam pisać, żeby im się spodobało emotka
0 0

xena

#6145861 Napisano: 15.01.2016 16:09:22
a mnie wkurzył chiński badziew, który to wcisnęli nam jako nagrodę z konkursu padravka w carrefourze. Dzisiaj chciałam wypróbować na gotowanych buraczkach i już po kilku sztukach poszła z dymem. Dziadostwo do kwadratu!!!  Kabel długości kilkudziesięciu cm, ciężko znaleźć miejsce aby dostał do kontaktu, kolejny hit to włącznik, który trzeba cały czas trzymać aby szatkownica działałaemotka normalnie aż się uśmiałam jak zaiskrzyło, korki wywaliło i jej żywot się zakończyłemotka   Wypróbujcie Kochani swoje cudo, zaraz napiszę do agencji co z tym fantem zrobić. Listonosz przyniósł, nie ma żadnego protokołu, nic emotka a miała być szatkownica za 160 zł -żenada
0 0

delvitto

#6145907 Napisano: 15.01.2016 16:57:58
Wkurza mnie to, że odkąd gram regularnie, od 2 lat, z całkiem dobrym skutkiem, nigdy ale to NIGDY - nie wygrałam niczego w konkach, gdzie wysyłało się hasło bez nr paragonu:( Wrrr..!!
0 0

29renata

#6145950 Napisano: 15.01.2016 18:34:59
Mysia napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja mimo wszystko liczę na rezerwę.. ech poza tym długo siedziałam nad hasłami z polo, nie wiem już jak mam pisać, żeby im się spodobało emotka

Ja też paragonu nie sprzedaję, czekam, najwyżej za jakiś czas wyrzucę...
0 0

pioge7

#6146135 Napisano: 16.01.2016 05:12:11
Wkurza mnie że taka duża rezerwa w biedronce a ja dalej nic nie mam emotka  takie beznadziejne hasło miałem czy co ? 
0 0

niunia-k

#6146160 Napisano: 16.01.2016 10:45:33
ziolko napisał(a):

Podłączam się do tego ... nie często gram w promocyjnych ... a potem łudzę się że wpadnie coś z rezerwy ale się nie da skoro tu taki biznes emotka
0 0

luckymen

#6146165 Napisano: 16.01.2016 11:01:13
Smolar emotka loterie niccc, hasła niccc emotka
0 0

kalka

#6146175 Napisano: 16.01.2016 12:17:15
luckymen napisał(a):

Smolar emotka loterie niccc, hasła niccc emotka

i właśnie żeby się nie wkurzać, to odpuściłam sobie Smolara  emotka
0 0

kalka

#6146177 Napisano: 16.01.2016 12:19:48
xena napisał(a):

a mnie wkurzył chiński badziew, który to wcisnęli nam jako nagrodę z konkursu padravka w carrefourze. Dzisiaj chciałam wypróbować na gotowanych buraczkach i już po kilku sztukach poszła z dymem. Dziadostwo do kwadratu!!!  Kabel długości kilkudziesięciu cm, ciężko znaleźć miejsce aby dostał do kontaktu, kolejny hit to włącznik, który trzeba cały czas trzymać aby szatkownica działałaemotka normalnie aż się uśmiałam jak zaiskrzyło, korki wywaliło i jej żywot się zakończyłemotka   Wypróbujcie Kochani swoje cudo, zaraz napiszę do agencji co z tym fantem zrobić. Listonosz przyniósł, nie ma żadnego protokołu, nic emotka a miała być szatkownica za 160 zł -żenada

No coś Ty Ania ?!emotka  Dobrze, że informujesz, też miałam ją sobie zostawić emotka  Tylko co teraz z tym dziadostwem zrobić?  emotka
0 0

radosna

#6146178 Napisano: 16.01.2016 12:22:51
kalka napisał(a):

xena napisał(a):

No coś Ty Ania ?!emotka  Dobrze, że informujesz, też miałam ją sobie zostawić emotka  Tylko co teraz z tym dziadostwem zrobić?  emotka

Oddaj w prezencie ukochanej szwagierce emotka
0 0

dolly

#6146182 Napisano: 16.01.2016 12:45:58
radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

xena napisał(a):

Cos Ty, jeszcze sie okaze , ze ta nie jest felerna i dopiero bylaby wtopa emotka
0 0

gosposia07

#6146184 Napisano: 16.01.2016 13:15:26
Te nagrody w konkursach : śniadaniówka, zupka chińska, 2 zł w kaskadzie, rękawice kuchenne, sensor ciepła (wtf?), ogrzewacze do rąk, apki, podkładki śniadaniowe..., no po prostu kiepściutko emotka   nie mówiąc, że to powinny być gwaranty, a nie nagrody , gdzie często jeszcze coś należy zrobić emotka Szkoda zachodu i kasy, a rzeczy mało przydatne i jako nagrody i rzeczy zakupowe..
Nie ma nic ciekawego, w czym warto wziąć udział.
0 0

Halszka

#6146185 Napisano: 16.01.2016 13:22:04
gosposia07 napisał(a):

Te nagrody w konkursach : śniadaniówka, zupka chińska, 2 zł w kaskadzie, rękawice kuchenne, sensor ciepła (wtf?), ogrzewacze do rąk, apki, podkładki śniadaniowe..., no po prostu kiepściutko emotka   nie mówiąc, że to powinny być gwaranty, a nie nagrody , gdzie często jeszcze coś należy zrobić emotka Szkoda zachodu i kasy, a rzeczy mało przydatne i jako nagrody i rzeczy zakupowe..
Nie ma nic ciekawego, w czym warto wziąć udział.

Masz rację, ale jeżeli wygrywanie ma nam sprawiać przyjemność to każda wygrana powoduje uśmiech na twarzy emotka
Też czasem próbuję racjonalnie podejść do zakupów które trzeba zrobić na dany konkurs, do zadania - ile trzeba włożyć energii i zaangażowania oraz do wartości nagrody. Jedkak kiedy odrzucam takie pierdołowate, a później czytam na forum że wielu z Was wygrało to mi smutno. Myslę sobie, że trzeba było wziąć udział emotka
0 0

xena

#6146190 Napisano: 16.01.2016 13:51:13
dolly napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

xena napisał(a):

Cos Ty, jeszcze sie okaze , ze ta nie jest felerna i dopiero bylaby wtopa emotka

beznadziejne są -nie da się ukryć emotka nawet gdyby się nie spaliła -są beznadziejne! jedną ręką cały czas trzeba wciskać przycisk a drugą na zmianę-ładować warzywa, wciskać "popychaczem" jakkolwiek to brzmi a naciskać trzeba oj mocno, bo nic nie idzie, już po kilku sztukach ręka mi odpadała, no i 1 minuta pracy, 2 minuty przerwyemotka czy to normalne urządzenie??? jeszcze nie napisałam do grafa, może lepiej po niedzieli zadzwonięemotka
0 0

kunlu

#6146208 Napisano: 16.01.2016 14:39:03
tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

(wkurzają mnie) ...nagrody w konkursach : śniadaniówka, zupka chińska, 2 zł w kaskadzie, rękawice kuchenne, sensor ciepła (wtf?), ogrzewacze do rąk, apki, podkładki śniadaniowe..., no po prostu kiepściutko (...) Nie ma nic ciekawego, w czym warto wziąć udział.

To chyba kwestia skali, potrzeb i poczucia własnych zdolności, możliwości i manii "wielkości" - jak ostatnio robiłem podsumowanie roku, wyszło mi, że wziąłem udział w kilkudziesięciu... Tyle to wyżeracze zaliczają w tydzień emotka ...a później martwią się bidulki, że wygranej próbki kosmetyków nikt na Allegro nie chce kupić za złotówkę. To jest chory świat i chorzy ludzie. Ja się tym tylko BAWIĘ i polecam to każdemu normalnemu. A reszta niech się wali.
Na przykład odpuszczam sobie te najlepsze nagrody Jak jest do wygrania samochód w konkursie dajmy na to Kauflanda, gdzie na wszystkie sklepy w Polsce przypada JEDNA nagroda, na domiar złego trzeba zrobić zakupy za minimum stówę, to ja dziękuję bardzo, nie moja bajka. Bardziej się ucieszę z jednego z setki dostępnych parasoli na Interii, gdzie wystarczy coś tam napisać, inwestycja jest zerowa, a konkurencja taka sobie.
Bo wybór konkursu zawsze należy do uczestnika emotka

ale gosposi chyba chodziło o jakość nagród w "poważniejszych" promocyjnych konkursach. Naprawdę pudełko na śniadanie jako nagroda w konkursie za zakup czegoś wydaje się śmieszna. Jak chcą dać śniadaniówłki, to niech je dołączą do opakowań,  tak samo z actimelem - te produkty nie są tanie, jeśli nagrody są fajne, to można się poświęcić, kupić i spróbować wygrać, ale jeśli normalnie nie kupuję belvity, to nie kupię jej teraz, aby wygrać pudełko śniadaniowe. Nad kupnem zastanowiłabym się, gdyby nagrody były ciekawsze, bardziej wartościowe. 

0 0

kunlu

#6146212 Napisano: 16.01.2016 14:44:59
tomniewkurza napisał(a):

kunlunija napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

(wkurzają mnie) ...nagrody w konkursach (...) Nie ma nic ciekawego, w czym warto wziąć udział.

To chyba kwestia skali, potrzeb i poczucia własnych zdolności, możliwości i manii "wielkości"

ale gosposi chyba chodziło o jakość nagród w "poważniejszych" promocyjnych konkursach. (...) Nad kupnem zastanowiłabym się, gdyby nagrody były ciekawsze, bardziej wartościowe.

No ale ja także o tym piszę - jak się komuś konkurs nie podoba, to nie bierze udziału. Proste, czy wielkimi literami napisać? emotka

ale temat jest: co mnie wkurza. więc piszemy: wkurzają nas słabe nagrody. kwestii brania czy niebrania udziału w takim konkursie nikt nie roztrząsa. wiadomo, że jak się konkurs nie podoba, to nie trzeba w nim brać udziału, ale nikt nie pytał o radę, "czy mam brać udział w konkursie, w którym nagrody mnie wkurzają". 
:)
0 0

dolly

#6146230 Napisano: 16.01.2016 15:42:13
xena napisał(a):

dolly napisał(a):

radosna napisał(a):

beznadziejne są -nie da się ukryć emotka nawet gdyby się nie spaliła -są beznadziejne! jedną ręką cały czas trzeba wciskać przycisk a drugą na zmianę-ładować warzywa, wciskać "popychaczem" jakkolwiek to brzmi a naciskać trzeba oj mocno, bo nic nie idzie, już po kilku sztukach ręka mi odpadała, no i 1 minuta pracy, 2 minuty przerwyemotka czy to normalne urządzenie??? jeszcze nie napisałam do grafa, może lepiej po niedzieli zadzwonięemotka

W pierwszej chwili myslalm, ze o szwagierce piszesz emotka
0 0