Wkurza mnie...

joan

#6183245 Napisano: 12.04.2016 21:36:41
Mysia napisał(a):

--> emotka
Haha ja już chyba z dwa razy natrafiłam emotka a ona coś wygrała tym strasznym kartonem? emotka

Nie wiem, w kółko to samo, czyli bełkot totalny + rodzina z kartonami na głowach emotka Myślę, że gdyby nic nigdy nie wygrała, poszłaby po rozum do głowy. A tak raz na jakiś czas ktoś ją nagrodzi (z litości?) i karawana jedzie dalej. Doceniam starania różnych konkursowiczów, nie każdy jest Mickiewiczem czy Tomaszem Tomaszewskim, ale no są chyba jakieś granice absurdu emotka
0 0

leoniu

#6183253 Napisano: 12.04.2016 21:51:53
ziolko napisał(a):

u, biorę antybiotyk, a kaszel jak był, tak jest nadal.. no ile można???  Już o spamie na jednym koncie na tlenie nie wsp

3 tygodnie... W wersji najbardziej realnej. 
0 0

kreatia

#6183255 Napisano: 12.04.2016 21:57:16
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

--> emotka
Haha ja już chyba z dwa razy natrafiłam emotka a ona coś wygrała tym strasznym kartonem? emotka

Nie wiem, w kółko to samo, czyli bełkot totalny + rodzina z kartonami na głowach emotka Myślę, że gdyby nic nigdy nie wygrała, poszłaby po rozum do głowy. A tak raz na jakiś czas ktoś ją nagrodzi (z litości?) i karawana jedzie dalej. Doceniam starania różnych konkursowiczów, nie każdy jest Mickiewiczem czy Tomaszem Tomaszewskim, ale no są chyba jakieś granice absurdu emotka

wysublimowany artyzm, dla smakoszy, nie dla mas, mistrzowsko oryginalne, wspaniale niesztampowe!
zobaczycie, niedługo wszyscy będziemy paradować przed obiektywem z kartonami na głowach!
0 0

olimpica83

#6183256 Napisano: 12.04.2016 22:04:08
Pani dba o swoją prywatność, wszyscy kojarzymy karton, ale kto kojarzy twarz? I przerabia za każdym razem, aby zachwycać jury oryginalnym i przygotowanym na dany konkurs pomysłem;)
0 0

tereniagno

#6183258 Napisano: 12.04.2016 22:09:42
mia napisał(a):

Niech mnie ktoś przytuli i powie, że wszystko dobrze się skończy, a szczególnie TO najważniejsze. emotka
Bo jak na razie wali się jedno za drugim. emotka Nienawidzę prawa serii.

emotka emotka emotka Będzie dobrze i uwierz w siebie.Życzę słońca w sercuemotka
0 0

mczarna

#6183260 Napisano: 12.04.2016 22:19:47
kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

--> emotka

wysublimowany artyzm, dla smakoszy, nie dla mas, mistrzowsko oryginalne, wspaniale niesztampowe!
zobaczycie, niedługo wszyscy będziemy paradować przed obiektywem z kartonami na głowach!

Nie chcą twarzy pokazać, bo to chyba kartoniaki są:P  NIE,NIE, NIE
0 0

zaczytana-pola

#6183262 Napisano: 12.04.2016 22:27:23
Wkurzają mnie codzienne telefony z warszawskiego nr podszywające się pod Eskę lub Pytanie na śniadanie. Chyba agencja od past sprzedała znów bazę numerów. emotka
0 0

jokan

#6183264 Napisano: 12.04.2016 22:39:42
wkurza mnie duzy pies z bloku obok latajacy swobodnie po dworze, moja sunia ma cieczke i po prostu jest szal, nie da sie go odgonic, skacze - czy wogole mozna, aby taki pies latal sam po dworze? Normalnie nic jej nie robi i nikomu, ale teraz "w te dni" to koszmar - ona nie moze sie spokojnie zalatwic na dworze, co robic?
0 0

edzia21

#6183265 Napisano: 12.04.2016 22:42:51
jokan napisał(a):

wkurza mnie duzy pies z bloku obok latajacy swobodnie po dworze, moja sunia ma cieczke i po prostu jest szal, nie da sie go odgonic, skacze - czy wogole mozna, aby taki pies latal sam po dworze? Normalnie nic jej nie robi i nikomu, ale teraz "w te dni" to koszmar - ona nie moze sie spokojnie zalatwic na dworze, co robic?

U mnie było bardzo podobnie. Próbowałam nawiązać kontakt z właścicielką psa (sąsiadką), jednak kobiecina uznała że "pies musi się wyszaleć" i nie ma zamiaru wyprowadzać go na smyczy. Skończyło się interwencją straży miejskiej. Przy okazji podłączyli się jacyś sąsiedzi, donosząc że pies załatwia się w piaskownicy. emotka  I chyba mandacik poleciał. 
0 0

joan

#6183268 Napisano: 12.04.2016 22:45:23
jokan napisał(a):

Pies nie może latać luzem po ulicach, niezależnie od tego, czy jest "miły i sympatyczny"- w każdej chwili może spowodować groźny wypadek samochodowy albo z rowerzystą w roli głównej. Nie wiem, gdzie mieszkasz; jeśli znasz właściciela psa, zwróć mu uwagę. Za takie coś są mandaty plus odpowiednie służby mogą psa odłowić i obciążyć właściciela kosztami.

Moje pytanie poza tematem: dlaczego suczka jest niewysterylizowana?
0 0

trebor1

#6183270 Napisano: 12.04.2016 22:54:25
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

--> emotka

To taki nasz polski : Karton Net Work emotka
albo NIEWIADOMA osoba w PUDLE, czyli X Box
Nie ma co się śmiać, bo można skończyć jak Hanka Mostowak... w kartonach
A poza tym jest taka postać w internecie jak Chwytak, czyli da się coś z takiego pudła pocisnać

0 0

joan

#6183271 Napisano: 12.04.2016 22:58:16
trebor1 napisał(a):

To taki nasz polski : Karton Net Work emotka
albo NIEWIADOMA osoba w PUDLE, czyli X Box
Nie ma co się śmiać, bo można skończyć jak Hanka Mostowak... w kartonach
A poza tym jest taka postać w internecie jak Chwytak, czyli da się coś z takiego pudła pocisnać

emotka

Chwytak... to by pasowało, bo można odnieść wrażenie, że tonąca brzytwy się chwyta emotka
0 0

jokan

#6183274 Napisano: 12.04.2016 23:01:51
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

U mnie było bardzo podobnie. Próbowałam nawiązać kontakt z właścicielką psa (sąsiadką), jednak kobiecina uznała że "pies musi się wyszaleć" i nie ma zamiaru wyprowadzać go na smyczy. Skończyło się interwencją straży miejskiej. Przy okazji podłączyli się jacyś sąsiedzi, donosząc że pies załatwia się w piaskownicy. emotka  I chyba mandacik poleciał. 

pojde najpierw na droge "ugodowa" emotka , a potem zobaczymy
0 0

jokan

#6183276 Napisano: 12.04.2016 23:03:22
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

Pies nie może latać luzem po ulicach, niezależnie od tego, czy jest "miły i sympatyczny"- w każdej chwili może spowodować groźny wypadek samochodowy albo z rowerzystą w roli głównej. Nie wiem, gdzie mieszkasz; jeśli znasz właściciela psa, zwróć mu uwagę. Za takie coś są mandaty plus odpowiednie służby mogą psa odłowić i obciążyć właściciela kosztami.

Moje pytanie poza tematem: dlaczego suczka jest niewysterylizowana?

nie bede sie rozwlekac na ten temat na forum: nie wiem dlaczego, nigdy o tym nie myslalam, a wet tez nigdy nie zaproponowal
0 0

joan

#6183279 Napisano: 12.04.2016 23:05:13
jokan napisał(a):

nie bede sie rozwlekac na ten temat na forum: nie wiem dlaczego, nigdy o tym nie myslalam, a wet tez nigdy nie zaproponowal

Ok, tak tylko pytam emotka Mam nadzieję, że właściciele psa pójdą po rozum do głowy. Szczególnie, że gdyby Twoja suczka zaszła w ciążę, przydreptałabyś po alimenty emotka
0 0

joan

#6183286 Napisano: 12.04.2016 23:15:34
jokan napisał(a):

emotka a jak sie wyprze, to trzeba bedzie jeszcze ustalic "ojcostwo" ;D

Możesz całą akcję nagrać smartfonem emotka
0 0

Gość: awi

#6183296 Napisano: 12.04.2016 23:30:40
mia napisał(a):

Niech mnie ktoś przytuli i powie, że wszystko dobrze się skończy, a szczególnie TO najważniejsze. emotka
Bo jak na razie wali się jedno za drugim. emotka Nienawidzę prawa serii.

Jest odpływ, będzie przypływ - zgodnie z prawem zmiany emotka
0 0

basku

#6183378 Napisano: 13.04.2016 11:16:38
moja głupota emotka wlasnie wyslalam zgloszenie na konkurs biC flex .... a on sie skonczyl 11 o4 emotka emotka emotka emotka
0 0

magalan83

#6183388 Napisano: 13.04.2016 11:30:56
Wkurza mnie mój mąż, który jest mami synkiem i nie wierzy mi tylko swojej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wkurzają mnie moi teściowie!!!! Dwulicowi ludzie!!!!!! Manipulują moimi dziećmi i swoim synalkiem!!!!!!
Wkurza mnie, że nie mam samochodu, że nie mogę go wygrać i że muszę się prosić praktycznie codziennie teściów żeby pożyczyli mi samochód emotka emotka
0 0

magalan83

#6183428 Napisano: 13.04.2016 12:44:52
bruce napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wkurza mnie mój mąż, który jest mami synkiem i nie wierzy mi tylko swojej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wkurzają mnie moi teściowie!!!! Dwulicowi ludzie!!!!!! Manipulują moimi dziećmi i swoim synalkiem!!!!!!
Wkurza mnie, że nie mam samochodu, że nie mogę go wygrać i że muszę się prosić praktycznie codziennie teściów żeby pożyczyli mi samochód emotka emotka

Wyobraź sobie siebie, jak zajeżdżasz pod ich dom super wypasioną bryką ze złota, zdobytą w najbliższym konkursie, w dodatku z bagażnikiem pełnym MEGA forsy, wygranej w najbliższej kumulacji, do tego wyobraź sobie ich "opad szczęki w dół"  i ... rozchmurz się! To niezawodny sposób, wierz mi. emotka Marzenia mają to do siebie, że lubią się spełniać. emotka

bruce, to działa emotka  uśmiech nie schodzi mi z twarzy emotka  dziękuję emotka
0 0