Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6232350 Napisano: 23.07.2016 00:34:15
calliope napisał(a):

Wkurza mnie Inpost i choć ostatnio ich chwaliłam to teraz zmieniam zdanie. Czekam na farby do włosów i zastanawiam się czy się ich w ogóle doczekam. Na facebooku już nawet przestali odpisywać na wiadomości. Infolinia ponoć też milczy. Jednej osobie już nawet listu nie chcieli przyjąć do wysyłki. Czyżby mieli ogłosić upadłość? emotka emotka

Paczkowy kurier powiedział mi, że likwidują listy. Zostaną tylko w dużych miastach. Tam, gdzie się im opłaca. Czekałam na polecony 12 dni! I to podobno normalne teraz. Na infolinii wisiałam 100 minut i odpuścilam, ale następnego dnia list dotarł. 

Wkurza mnie to, co dzieje się ostatnio w Europie emotka  
0 0

freyja88

#6232424 Napisano: 23.07.2016 13:46:48
Wkurza mnie, że nie mogę skorzystać z max.zwrotu za zakup sprzętów Amica, bo...organizator narzucił sobie ceny minimalne. Cztery rzeczy sie kwalifikują a okap....no własnie OKAP! Potrzebuję podszafkowy (nie teleskopowy) i musze go kupić za min.349zł a wszystkie w każdym sklepie są góra do 279zł emotka  

Nigdy nie pomyślałabym, że będę szukała najdroższej ceny zakupu, żeby z niej skorzystać emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6232459 Napisano: 23.07.2016 18:14:50
magchem napisał(a):

Czy w ogóle ktoś z Was kiedykolwiek wygrał lub dostał się do testowania na wiżaż.pl? Tyle razy już tam wypełniałam i ciągle nic... 

Wizaż mnie wkurza na maksa. Ja też nigdy nic. Dziesiątki ankiet i ZERO. Ale nie udzielam się na ich stronie - może dlatego?
0 0

Kiciunia21

#6232474 Napisano: 23.07.2016 19:22:41
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę skorzystać z max.zwrotu za zakup sprzętów Amica, bo...organizator narzucił sobie ceny minimalne. Cztery rzeczy sie kwalifikują a okap....no własnie OKAP! Potrzebuję podszafkowy (nie teleskopowy) i musze go kupić za min.349zł a wszystkie w każdym sklepie są góra do 279zł emotka  

Nigdy nie pomyślałabym, że będę szukała najdroższej ceny zakupu, żeby z niej skorzystać emotka

Mogę prosić o link do tej promocji? emotka
0 0

edzia21

#6232479 Napisano: 23.07.2016 19:32:27
ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

Czy w ogóle ktoś z Was kiedykolwiek wygrał lub dostał się do testowania na wiżaż.pl? Tyle razy już tam wypełniałam i ciągle nic... 

Wizaż mnie wkurza na maksa. Ja też nigdy nic. Dziesiątki ankiet i ZERO. Ale nie udzielam się na ich stronie - może dlatego?

Udzielanie, nie ma nic do rzeczy emotka  Teraz z racji braku czasu "na pierdoły" nie gram tam, ale kiedyś testowałam sporo rzeczy i wygrywałam w wizażowych konkursach bez "1" pościaka na koncie emotka
0 0

mczarna

#6232485 Napisano: 23.07.2016 19:40:45
edzia21 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

Udzielanie, nie ma nic do rzeczy emotka  Teraz z racji braku czasu "na pierdoły" nie gram tam, ale kiedyś testowałam sporo rzeczy i wygrywałam w wizażowych konkursach bez "1" pościaka na koncie emotka

Mi się raz w testach udało...Parę lat temu...Yupi!!Próbuję ale d..a . Za to osoba z tego forum o tych samych inicjałach co ja ale z innego miasta zbiera tam nagrody równo, więc chyba można wygrać... Natomiast w tych wiralowych, czy jak i tam wygrałam ze 2 razy, kiedyś tam.
0 0

freyja88

#6232487 Napisano: 23.07.2016 20:01:50
Kiciunia21 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Mogę prosić o link do tej promocji? emotka

http://www.amica.pl/zabudowazsercem
Do bazy jeszcze nie wskoczyło.
0 0

zina

#6232496 Napisano: 23.07.2016 20:48:32
Wkurza mnie pewna nowa gra na smartfony i to, że przez nią o mały włos dwóch nastolatków na rowerze nie przejechało by mi 2 letniego dziecka w parku na alejce (nie była to droga dla rowerów).
jak można jechać na rowerze wpatrzonym w telefon i zbierać jakieś pokemony ?! Myślą, że wyrwali dzieci sprzed kompów w domu a tak na prawdę pozwolili na wzięcie kompa na dwór.

dolly

#6232503 Napisano: 23.07.2016 21:35:27
buncia88 napisał(a):

A patrzylas na beko?
0 0

freyja88

#6232504 Napisano: 23.07.2016 21:40:37
dolly Na Amica wychodzę lepiej finansowo i mam powybierane już konkretne sprzęty. problem juz udało sie rozwuiązać, dzieki podwyższeniu ceny specjalnie dla mnie u jednego sprzedawcy emotka
Jak chodzi o rabat to nie każdy chce negocjować, ale jak prosisz o podwyżke ceny to protestów nie odnotowano emotka
0 0

dolly

#6232506 Napisano: 23.07.2016 21:54:32
Faktycznie brak powiadomień jak sie nie wstawi @ przed nickiem emotka
A Jak z opiniami o amico, bo ostagnio ladne te sprzety wypuscili, ale jakos  nie mam do nich zaufania.
0 0

freyja88

#6232507 Napisano: 23.07.2016 22:04:46
dolly napisał(a):

Faktycznie brak powiadomień jak sie nie wstawi @ przed nickiem emotka
A Jak z opiniami o amico, bo ostagnio ladne te sprzety wypuscili, ale jakos  nie mam do nich zaufania.

Jam Pariota emotka stąd wybór emotka A tak serio to opinie są różne, ale moja jest taka, że każdy sprzęt ulega zużyciu. Polski czy nie. W przeciągu 15lat Moja mama miała 4 pralki: 2 x Whirpool, Bosch i od 5 lat Amica, która nadal pierze i jeszcze nie miała okazji się zepsuć. + promocja, wiec stawiam na Amica a co będzie to będzie emotka
1 jokan 0

Monika11

#6232540 Napisano: 24.07.2016 09:22:19
Kupiłam olej na konkurs w Lidlu wczoraj -biorę się za wysyłanie  a  tu zonk
Sprzedaż promocyjna Produktów (zwana dalej „Sprzedażą Promocyjną”) oferowanych w ramach Konkursu rozpoczyna się w dniu 07.07.2016 roku i kończy w dniu 21.07.2016 roku emotka emotka
0 0

gosposia07

#6232559 Napisano: 24.07.2016 11:49:37
Monika11 napisał(a):

Sprzedaż promocyjna Produktów (zwana dalej „Sprzedażą Promocyjną”) oferowanych w ramach Konkursu rozpoczyna się w dniu 07.07.2016 roku i kończy w dniu 21.07.2016 roku emotka emotka

Juz nie raz pisalan powinien byc karniak, mimo lamentu że ważniejsze jest uzupełnianie bazy. Ludzie kupuja niekiedy coś specjalnie pod konkurs i przy rejestracji okazuje się że , zonk już po konkursie. Nosz ku..rcze szanujmy się na wzajem...nasz czas, kasę, nerwy...
1 dolly 0

magchem

#6232628 Napisano: 24.07.2016 20:15:33
m
ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

No właśnie ja też się nie udzielam i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy to jets powodem
0 0

jokan

#6232629 Napisano: 24.07.2016 20:22:24
magchem napisał(a):

m

ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

No właśnie ja też się nie udzielam i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy to jets powodem

ja kilka razy, ale od pewnego czasu zupelnie nic...i sie tez zastanawiam dlaczego....no trudno...wkurza mnie to...a tak samo mam na ofeminin
0 0

bridget

#6232634 Napisano: 24.07.2016 20:58:23
gosposia07 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Juz nie raz pisalan powinien byc karniak, mimo lamentu że ważniejsze jest uzupełnianie bazy. Ludzie kupuja niekiedy coś specjalnie pod konkurs i przy rejestracji okazuje się że , zonk już po konkursie. Nosz ku..rcze szanujmy się na wzajem...nasz czas, kasę, nerwy...

ja za to  kupiłam ostatnio w weekend krople Beskidu w Leclercu, a promocja ruszyła od poniedziałku. Byłam pewna ze jak już w bazie to  konkurs aktualny:)
0 0

taalvikki

#6232635 Napisano: 24.07.2016 21:02:08
jokan napisał(a):

magchem napisał(a):

m

ewikewik napisał(a):

magchem napisał(a):

ja kilka razy, ale od pewnego czasu zupelnie nic...i sie tez zastanawiam dlaczego....no trudno...wkurza mnie to...a tak samo mam na ofeminin

na wizażu czasami wygrywam, a wcale się jakoś na forum tam nie udzialam. raptem kilka wiadomości przez chyba 2 albo trzy lata. więc nie podejrzewam, by to było powodem. 
natomiast ofeminin... tutaj mnie jawnie zaczęli omijac, gdy zaczęłam się na ich fb udzielać, bo oczywiście moje zdanie nie było zazwyczaj zgodne z linią programową kobiecych portali tego typu.  emotka
0 0

zaczytana-pola

#6232645 Napisano: 24.07.2016 21:51:09
gosposia07 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ale za co karniak? W formularzu podaje się CZAS TRWANIA KONKURSU, a nie CZAS TRWANIA SPRZEDAŻY. W przypadku Lidla te terminy są różne. Pozostaje wnioskować do adminów o wprowadzenie dodatkowej opcji- czasu trwania sprzedaży promocyjnej.

mdepfs

#6232648 Napisano: 24.07.2016 22:25:44
od 5 dni chora, antybiotyk od 2-ch dni, oczywiście do pracy iść trzeba a nie na L4, ale co tam! jeszcze mała awanturka od partnera na niedzielny wieczór żeby bylo milej. Bo przecież mam wyraz permanentnego focha, naprawdę super miło  emotka
0 0