Wkurza mnie...

Czterdziecha

#6231508 Napisano: 21.07.2016 08:56:54
"Jedz i Wygraj edycja II "wkurza Mnie że konkurs zakończył się wczoraj,a w bazie jest do jutra emotka Zakupiłam chipsów a wysłąłam tylko 1 zgłoszenie emotka
0 0

notta

#6231512 Napisano: 21.07.2016 09:01:03
joasiajulia napisał(a):

"Jedz i Wygraj edycja II "wkurza Mnie że konkurs zakończył się wczoraj,a w bazie jest do jutra emotka Zakupiłam chipsów a wysłąłam tylko 1 zgłoszenie emotka

Też mnie to wkurza... ostatnio dużo promocyjnych konkursów miało błędnie daty wprowadzone, co wprowadzało w błąd. Konkursy kończyły się przed czasem wskazanym na ekonkach. Jak ktoś korzystał z bazy i grał na sam koniec konkursu to tylko mógł obejść się smakiem...
Nie wiem czy to niestaranność czy celowe zagranie emotka
0 0

cherry_coke

#6231515 Napisano: 21.07.2016 09:04:55
ivanotta napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Też mnie to wkurza... ostatnio dużo promocyjnych konkursów miało błędnie daty wprowadzone, co wprowadzało w błąd. Konkursy kończyły się przed czasem wskazanym na ekonkach. Jak ktoś korzystał z bazy i grał na sam koniec konkursu to tylko mógł obejść się smakiem...

Zawsze możesz sprawdzić kto dodał konkurs. emotka
0 0

notta

#6231524 Napisano: 21.07.2016 09:26:39
cherry_coke napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Zawsze możesz sprawdzić kto dodał konkurs. emotka

Teraz już się nauczyłam by się nie sugerować tym co jest na forum. Sprawdzam 3 razy regulamin chociaż czasami na telefonie pdf mi psikusy robi.
0 0

dolly

#6231525 Napisano: 21.07.2016 09:35:16
29renata napisał(a):

T-mobile: Mam taryfę free i okazuje się, że po wyłączeniu promocji roku ważności konta, jego ważność nie przedłuża się o rok a jedynie o 14 dni. Teraz mam zablokowane konto i aby odzyskać środki, które tam mam muszę je doładować chyba 25 zł. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak nie płacić co miesiąc po 3 zł za przedłużenie ważności konta? Zaznaczam, że nie mam potrzeby by co miesiąc doładowywać taka kwotą, która sama przedłuży ważność konta.

Wydalam cala kasę z tych kart by je zlikwidowac, bo to bez sensu placic co miesiac. W dniu kiedy mieli mi pobrac kase za przedluzenie, dosralam sms ze srodkow brak, oferta rok waznosci zostala wylaczona, a waznosc roku mi zostałaemotka
Teraz sie boje doladowac by mi jednak nie zezarlo  emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#6231543 Napisano: 21.07.2016 10:04:13
ivanotta napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wtedy klikamy koniczynkę i ... zgłaszamy błąd emotka

#6231544 Napisano: 21.07.2016 10:05:11
Ps. już poprawione emotka
0 0

madzia1-s

#6231555 Napisano: 21.07.2016 10:22:29
defed napisał(a):

Paragon z Freshmarket emotka  

Wrrr idetyczny dzisiaj dostałam w Żabce....emotka
0 0

Halszka

#6231556 Napisano: 21.07.2016 10:24:47
madzia1-s napisał(a):

defed napisał(a):

Ja mam taki na Kamis z biedronki, choć i tak szans nie widzę..
0 0

shell

#6231557 Napisano: 21.07.2016 10:25:20
madzia1-s napisał(a):

defed napisał(a):

A co jest z nim nie tak?
Mam taki sam.... emotka
0 0

madzia1-s

#6231562 Napisano: 21.07.2016 10:29:08
shell napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

defed napisał(a):

A co jest z nim nie tak?
Mam taki sam.... emotka

Mało czytelny... Mogą  nie uznać
0 0

Gość: barcza

#6231576 Napisano: 21.07.2016 10:56:28
mkmadzia7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

wtedy powinien być karniak dla takiej osoby co wprowadza w błąd . Ja dostałam karniaka za wpisanie gratuluje wygranej w  wygranych a tutaj ludzie tracą kasę bo kupią produkty 

goralmac

#6231577 Napisano: 21.07.2016 10:58:06
Już nie przesadzajcie z tymi karniakami.
0 0

zaczytana-pola

#6231580 Napisano: 21.07.2016 11:02:59
barcza napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

wtedy powinien być karniak dla takiej osoby co wprowadza w błąd . Ja dostałam karniaka za wpisanie gratuluje wygranej w  wygranych a tutaj ludzie tracą kasę bo kupią produkty 

Konkursowicz ma obowiązek zapoznać się z Regulaminem, w którym są daty rozpoczęcia i zakończenia konkursu. emotka   A błąd przy prowadzaniu daty w formularzu może zdarzyć się każdemu. Nie dość, że ktoś poświęca czas i dodaje konkurs, to jeszcze źle emotka

dolly

#6231600 Napisano: 21.07.2016 11:26:31
zaczytana-pola napisał(a):

barcza napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

Konkursowicz ma obowiązek zapoznać się z Regulaminem, w którym są daty rozpoczęcia i zakończenia konkursu. emotka   A błąd przy prowadzaniu daty w formularzu może zdarzyć się każdemu. Nie dość, że ktoś poświęca czas i dodaje konkurs, to jeszcze źle emotka

Ilona, nikt nie zmusza do dodawania konkursu, jezeli na to robic źle to niech nie robi wcale.
Blad przy wpisaniu sie nie w tym topie, tez sie zdarza , a karniaki sie sypia.
Tutaj błąd moze "kosztowac" więcej

koper

#6231602 Napisano: 21.07.2016 11:30:41
Ludzie kochani, wyszukanie i dodanie konkursu do bazy wymaga trochę więcej zachodu niż napisanie wpisu na forum.
Nie można karać ludzi za tworzenie bazy konkursowej. A jak ktoś pomyli się w opisie czy datach to przecież można zgłosić błąd i moderator poprawi. Serio myślicie, że ktoś celowo podaje złe daty dodając konkurs do bazy? 
Zresztą chyba każdy z nas czyta jednak regulaminy konkursów...

#6231603 Napisano: 21.07.2016 11:32:43
Więc prośba taka ... zgłaszajcie te błędy emotka emotka emotka emotka

Jak tylko zobaczycie emotka

A co do wprowadzania w błąd ... może być to specjalne wprowadzanie w błąd, może też być "literówka", ale zdarza się też, że czasami w trakcie konkursu zmieniają regulamin ... przedłużają, bądź skracają czas trwania konkursu emotka

Dziś nawet taki wyłapałam ...
Więc karniaki ... jak rozstrzygnąć to ???

A Admini ... szczególnie Adrian ... to tylko "Ludź" emotka człowieczek, który i tak wiele tu ogarnia emotka
2 joan, iszhara 0

joan

#6231604 Napisano: 21.07.2016 11:34:55
zaczytana-pola napisał(a):

Zgadzam się całkowicie - w ogóle nie rozumiem, jak można zrobić zakupy bez przeczytania regulaminu emotka Jak nie mam czasu spisać najważniejszych założeń konka, a chcę zakupy zrobić, to potem wkładam paragony w koszulkę z żółtą karteczką, na której widnieje data zakończenia akcji. I tę datę biorę z regulaminu. Bo wiele razy się już zdarzały nieścisłości oraz zmiany, których dokonał organizator po dodaniu konkursu do bazy -> chociażby w niedawnym konkursie Leon / Tesco / Jet emotka

petunija1

#6231605 Napisano: 21.07.2016 11:35:27
madzia1-s napisał(a):

shell napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

defed napisał(a):

A co jest z nim nie tak?
Mam taki sam.... emotka

Mało czytelny... Mogą  nie uznać

Normalna Agencja uzna.Tylko IQ Marketing ma zawsze z tym problemy...emotka
1 bethan 0

defed

#6231613 Napisano: 21.07.2016 11:51:41
petunija1 napisał(a):

Normalna Agencja uzna

Żeby uznali, trzeba najpierw wygrać, a żeby wygrać, trzeba uprzednio posłać SMSz numerem paragonu, ale jaki numer wpisać?  emotka
2 kalka, bethan 0