Wkurza mnie...

freyja88

#6233888 Napisano: 27.07.2016 16:44:23
Kto kupuję warzywka w Auchan Gdańskim?
http://trojmiasto...sprzedazy-16787.html
1 kalka 0

zaczytana-pola

#6234350 Napisano: 28.07.2016 13:10:20
asantesana napisał(a):

Nie wytrzymam... Miałam dzisiaj w planach zrobić dużo pożytecznych rzeczy, a tu od 7 rano remont u sąsiada, ledwo jeden skończył drugi zaczyna, wiercą mi w mózgu, walą mi młotem po nerwach, w głowie mam papkę! Słuchawki z wyciszeniem nie pomagają, na balkon nie da się wyjść pisać, bo za oknem mam budowę i nie wiem który hałas gorszy, do tego obok mam bazę helikopterów z okazji ŚDM. Nie wytrzymam...

Ja teraz miałam miesiąc zbawiennej przerwy, bo strop schnie na budowie u sąsiadów. Dzisiaj widzę, że coś zaczyna się dziać, więc pewnie zaraz zaczną zalewać drugi i kłaść dach. Dobrze, że urlop lada chwila. Może akurat w tym czasie położą dach i ominie mnie to kilkudniowe stukanie, pukanie i cała reszta. W chłodne dni pół biedy, ale najgorzej teraz- latem, gdy okna pootwierane. Też czasami miałam wrażenie, jakby ktoś stał nade mną i tym młotkiem tłukł mi w czaszkę. Podziwiam osoby, który hałas w niczym nie przeszkadza. Mąż mówi: Przecież wieczorem i w nocy masz ciszę. Tak, mam. Ale po całym dniu tego stukania, pukania i wiercenia czuję się jak przepuszczona przez wyżymarkę z pralki Frania emotka
1 radosna 0

klaudaa

#6234354 Napisano: 28.07.2016 13:15:39
nie moge dodawac konkursow roznych link nieprawidlowy ma ktos tak?
0 0

Gość: hittmanka

#6234362 Napisano: 28.07.2016 13:24:45
klaudaa napisał(a):

też tak mam... próbowałam na różne sposoby i nic emotka
0 0

pionas

#6234366 Napisano: 28.07.2016 13:29:24
hittmanka napisał(a):

klaudaa napisał(a):

był mały problem - proszę sprawdzić teraz...
0 0

Gość: hittmanka

#6234372 Napisano: 28.07.2016 13:39:30
pionas napisał(a):

hittmanka napisał(a):

klaudaa napisał(a):

był mały problem - proszę sprawdzić teraz...

już działa emotka
0 0

Gość: logos89

#6234396 Napisano: 28.07.2016 14:14:19
buncia88 napisał(a):

Kto kupuję warzywka w Auchan Gdańskim?
http://trojmiasto...sprzedazy-16787.html

widziałam to, dobrze że do auchan daleko i rzadko tam bywam 

Gość: brudny

#6234523 Napisano: 28.07.2016 17:49:48
defed napisał(a):

wkurza mnie syf i brud oraz brudnyemotka

edit: bo to forum,gdzie z założenia chodzi o pomoc, zwłaszcza w konkursowych sprawach i kiedy pisze się pomocne informacje drugiej osobie, to co trzeciemu do tego? he? już wolałabym odzew słowny, gdzie widać co kogo gryzie, swędzi emotka i piecze, a nie te cholerne łapki, choć dobrze, że już nie anonimowe... 

Mnie najbardziej wkurzają spamerzy, szczególnie tacy, którzy pod pozorem pomocy piszą pierdoły byleby tylko na siłę wcisnąć wszędzie post emotka  nic nie wnoszący post emotka
1 radosna 0

zaczytana-pola

#6234528 Napisano: 28.07.2016 18:17:47
brudny napisał(a):

defed napisał(a):

edit: bo to forum,gdzie z założenia chodzi o pomoc, zwłaszcza w konkursowych sprawach i kiedy pisze się pomocne informacje drugiej osobie, to co trzeciemu do tego? he? już wolałabym odzew słowny, gdzie widać co kogo gryzie, swędzi emotka i piecze, a nie te cholerne łapki, choć dobrze, że już nie anonimowe... 

Mnie najbardziej wkurzają spamerzy, szczególnie tacy, którzy pod pozorem pomocy piszą pierdoły byleby tylko na siłę wcisnąć wszędzie post emotka  nic nie wnoszący post emotka

Te łapki to głupota. Teraz chciałam sprawdzić jak pokazuje kto łapkę wcisnął i niechcący wpis nieco powyżej zaminusowałam emotka

mysia

#6234529 Napisano: 28.07.2016 18:19:17
zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

defed napisał(a):

Te łapki to głupota. Teraz chciałam sprawdzić jak pokazuje kto łapkę wcisnął i niechcący wpis nieco powyżej zaminusowałam emotka

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

asantesana

#6234530 Napisano: 28.07.2016 18:22:40
Mysia napisał(a):

Zrobiłam to samo, chciałam zobaczyć kto dał minusa i sama dałam Bogu ducha winnej osobie minusa, aż napisałam przeprosiny, bo wycofać się nie da. Ale już pisałam, że łapki mi się nie podobają.  
0 1 radosna

zaczytana-pola

#6234531 Napisano: 28.07.2016 18:27:22
asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

Zrobiłam to samo, chciałam zobaczyć kto dał minusa i sama dałam Bogu ducha winnej osobie minusa, aż napisałam przeprosiny, bo wycofać się nie da. Ale już pisałam, że łapki mi się nie podobają.  

Sugestia dla admina- skoro już mają być te łapki, to niech będzie jak na FB( bo chyba do tego się forum upodabnia emotka ), żeby można było cofnąć dodanie łapki w dół lub w górę, jeśli doszło do pomyłki emotka

Gość: barcza

#6234535 Napisano: 28.07.2016 18:42:33

asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

Sugestia dla admina- skoro już mają być te łapki, to niech będzie jak na FB( bo chyba do tego się forum upodabnia emotka ), żeby można było cofnąć dodanie łapki w dół lub w górę, jeśli doszło do pomyłki emotka

najlepiej niech Admin wywali te łapki to nie Fb

zezowaty_kot

#6234550 Napisano: 28.07.2016 19:45:09
Tak swoją drogą - po kiego wała te kciuki? Co wnoszą? Wciąż nie pojmuję jaki jest cel tego oceniania wpisów...
1 radosna 0

radosna

#6234555 Napisano: 28.07.2016 19:51:10
Nie lubię łapek, zwłaszcza czerwonych.
Podzielam zdanie osób wkur..onych.

joan

#6234556 Napisano: 28.07.2016 19:52:40
Mysia napisał(a):

Forumowe sado-maso emotka
2 radosna, mysia 0

staszek

#6234562 Napisano: 28.07.2016 20:18:36
jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wytrzymam... Miałam dzisiaj w planach zrobić dużo pożytecznych rzeczy, a tu od 7 rano remont u sąsiada, ledwo jeden skończył drugi zaczyna, wiercą mi w mózgu, walą mi młotem po nerwach, w głowie mam papkę! Słuchawki z wyciszeniem nie pomagają, na balkon nie da się wyjść pisać, bo za oknem mam budowę i nie wiem który hałas gorszy, do tego obok mam bazę helikopterów z okazji ŚDM. Nie wytrzymam...

to chyba juz lepsze niz prawie codzienne glosne wieczorne klotnie sasiadow typu "Ty k... p...olona" i takie podobne, uszy puchna....nie wiem co tam sie dzieje za dnia, bo w pracy jestem (na szczescie)

Z dwojga złego mysle, ze masz "lepiej" Jokan emotka

emotka oni sie kiedys zatluka na noze chyba...nie wiem, jestesmy nowymi lokatorami w tym bloku od dwoch lat, wczesniej nie bylo takich "akcji", zaczely sie gdzies od tamtej zimy...ale ostatnio to juz przegiecie bylo....

Przynajmniej będzie spokój emotka
0 0

mysia

#6234569 Napisano: 28.07.2016 20:35:08
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka
1 freyja88 0

radosna

#6234570 Napisano: 28.07.2016 20:39:50
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka

Wkurza mnie to, że nie znam gustu Streamline. Też chciałabym wiedzieć o nich wszystko!
0 0

freyja88

#6234571 Napisano: 28.07.2016 20:41:10
radosna napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie znam gustu Streamline. Też chciałabym wiedzieć o nich wszystko!

To też przynieś flaszkę dla joan emotka Ja...przyniosę emotka
0 0