Wkurza mnie...

agakaz2

#6377517 Napisano: 09.07.2017 15:39:01
no właśnie! a kto to jest? koncert w przyszłym roku a biletów już nie ma
0 0

Niebieska_Laguna

#6377532 Napisano: 09.07.2017 17:11:31
Konkurs Milko - można dodać opcjonalnie zdjęcie, które niby ma nie być brane pod uwagę przy ocenianiu pracy emotka A ludzie już dodają same filmy bez grama tekstu emotka Ciekawe jak to będą oceniać. Abo wóz, abo przewóz... Wkurza mnie brak zdecydowania, czy to konkurs na foto, czy na zdjęcie. Potem takie kwiatki, że jury wybierze filmik i będą mieli w 4 literach własny regulamin emotka
1 mia 0

jokan

#6377534 Napisano: 09.07.2017 17:20:23
zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tegoemotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka
1 mama2006 0

mama2006

#6377546 Napisano: 09.07.2017 19:17:31
jokan napisał(a):

zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tego emotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka

też mnie to czeka, ale zabrać się do tego mi się nie chce.A jest co porządkować, oj jest emotka
1 brucee 0

donia7

#6377548 Napisano: 09.07.2017 19:34:34
mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

zrobiłam porządek w paragonach, cała garść do wyrzucenia a wielkie "gie" z tego emotka - loterie nic, kreatywne nic... trzeba mi chyba wakacji od konkursów emotka

też mnie to czeka, ale zabrać się do tego mi się nie chce.A jest co porządkować, oj jest emotka

Lepiej też wszystkiego nie wyrzucajcie. Ja ostatnio zrobiłam remanent w paragonach, część wyrzuciłam, część wywaliłam w inne miejsce. W piątek do mnie Pani z Mokate zadzwoniła z rezerwą z maja. Prawie przeżyłam zawał, bo myślałam, że paragon wyrzucony emotka
Na szczęście się znalazł w tym bałaganie "niepotrzebnych" paragonów.

petunija1

#6377560 Napisano: 09.07.2017 20:21:41
donia7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

Lepiej też wszystkiego nie wyrzucajcie. Ja ostatnio zrobiłam remanent w paragonach, część wyrzuciłam, część wywaliłam w inne miejsce. W piątek do mnie Pani z Mokate zadzwoniła z rezerwą z maja. Prawie przeżyłam zawał, bo myślałam, że paragon wyrzucony emotka Na szczęście się znalazł w tym bałaganie "niepotrzebnych" paragonów.

Zgadzam się
Ja miałam telefon z Mokate z rezerwą z kwietnia.emotka
Na szczęście paragon znaleziony.emotka

Wkurza mnie,że ostatnio mam zastój umysłowy.emotka
2 brucee, donia7 0

jokan

#6377561 Napisano: 09.07.2017 20:23:26
donia7 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

jokan napisał(a):

Lepiej też wszystkiego nie wyrzucajcie. Ja ostatnio zrobiłam remanent w paragonach, część wyrzuciłam, część wywaliłam w inne miejsce. W piątek do mnie Pani z Mokate zadzwoniła z rezerwą z maja. Prawie przeżyłam zawał, bo myślałam, że paragon wyrzucony emotka Na szczęście się znalazł w tym bałaganie "niepotrzebnych" paragonów.

ja mialam z lutego i marca....emotka mysle, że to se ne wrati
0 0

dwaburekoty

#6377588 Napisano: 09.07.2017 22:50:46
jokan napisał(a):

trzeba mi chyba wakacji od konkursów

Uwierz mi, nie trzeba Ci. Ja sobie zrobiłam (wyjazd na południe PL z konkursów, wakacje siostrzenic itp, itd) i bardzo żałuję. Czuję, że wyszłam z formy, a jeszcze teksty mojego mężczyzny, któremu spodobały się konkursowe wyjazdy (teraz to mogłabyś coś wygrać nad morzem, lub na Mazurach), mojej siostry (a dlaczego już nie grasz?), mojej mamy (dawno kuriera nie było) drażnią moje ambicje, a te mam wielkie... Zresztą chciałabym znów się wpisywać w wątku MDW i czuć ten dreszczyk emocji przy otwieraniu kartonu z nagrodą.

Niebieska_Laguna

#6377595 Napisano: 09.07.2017 23:21:30
Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam...
1 brucee 0

dorothy

#6377602 Napisano: 10.07.2017 00:23:08
superloser napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam...

Nadal 9ty ... była godzina w Regulaminie? 

już 8 lipca ktoś na forum pisał, że też napracował się a niestety nie mógł wysłać zgłoszenia i szuka regulaminu do tego konkursu

jokan

#6377608 Napisano: 10.07.2017 07:53:54
dorothy napisał(a):

superloser napisał(a):

Nadal 9ty ... była godzina w Regulaminie? 

już 8 lipca ktoś na forum pisał, że też napracował się a niestety nie mógł wysłać zgłoszenia i szuka regulaminu do tego konkursu

ja wyslalam zgloszenie w piątek, ciekawi mnie jak tam beda wybierac zwyciezcow....

a w temacie: wkurzaja mnie wszelkie pseudo-konkursy i konkursy butikow na FB (od groma tego, ja nie biore udzialu, ale czesto to konkursy dla sciemy, a potem znajomi pisza, ze nie dostali nagrody)
0 0

FBdominika

#6377636 Napisano: 10.07.2017 09:54:19
Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?
1 pawelski 0

jokan

#6377639 Napisano: 10.07.2017 10:02:06
FBdominika napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy na like... Ktoś dodaje zgłoszenie i po chwili ma już np. 100 komentarzy... jak z tym walczyć?

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu
1 pawelski 0

FBdominika

#6377640 Napisano: 10.07.2017 10:05:08
jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

z tym sie nie da walczyć...odpuść sobie takie konkursy....dawno dawno temu (hehe, brzmi jak bajka) to jeszcze miało sens (sams grałam), bo nie było wiele graczy, nie było nabijania głosów i kupowania u zagranicznych delikwentów..teraz sie wszystko zmienilo, i to nie ma najmniejszego sensu

Masz rację, w tym przypadku zgłosiłam to do organizatora, ponieważ dwie kobiety nazbierały w tym samym czasie po 100 lików... od tych samych osób. Lekko podejrzane emotka
0 0

jokan

#6377641 Napisano: 10.07.2017 10:11:07
FBdominika napisał(a):

jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Masz rację, w tym przypadku zgłosiłam to do organizatora, ponieważ dwie kobiety nazbierały w tym samym czasie po 100 lików... od tych samych osób. Lekko podejrzane emotka

kupily glosy, podzieliy sie kosztami i ktos wbija im rownolegle te glosy....
0 0

FBdominika

#6377642 Napisano: 10.07.2017 10:13:38
jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

jokan napisał(a):

FBdominika napisał(a):

kupily glosy, podzieliy sie kosztami i ktos wbija im rownolegle te glosy....

To mój ostatni konkurs tego typu...
1 jokan 0

Niebieska_Laguna

#6377645 Napisano: 10.07.2017 10:20:08
Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...
2 andii, brucee 0

jokan

#6377646 Napisano: 10.07.2017 10:26:53

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

czytalam o tym, to Lewandowscy dali te pieniadze, poza tym wiele innych slawnych osob wlaczylo sie w ta zbiorke i promocje, aby uzbierac pieniadze....
0 0

jokan

#6377648 Napisano: 10.07.2017 10:29:04

wynika z tego, ze wszelka dokumentacja byla podrobiona...moze powinni zadac oryginalego aktu urodzenia dziecka...i potem to sprawdzac w USC...ale z kolei kto mialby czas na to wszystko, zeby tak posprawdzac?
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6377652 Napisano: 10.07.2017 10:37:13
jokan napisał(a):

wynika z tego, ze wszelka dokumentacja byla podrobiona...moze powinni zadac oryginalego aktu urodzenia dziecka...i potem to sprawdzac w USC...ale z kolei kto mialby czas na to wszystko, zeby tak posprawdzac?

Ktoś wykorzystał ludzką dobroć, co jest bardzo przykre... Historia przedstawiona bardzo realnie, więc pierwszym odruchem była chęć pomocy. Jest tyle potrzebujących dzieci, a ktoś na tym żeruje. Nowotwór to taka okropna choroba. Szkoda. Teraz te zbiórki stracą na wiarygodności.
0 0