Wkurza mnie...

kinzao

#6376987 Napisano: 07.07.2017 13:15:18
slonko365 napisał(a):

synk napisał(a):

Wkurza mnie allegro. Teraz - w dobie ocen dawanych tylko sprzedającym, kupujący ma w dooopie czy zapłaci...kiedy zapłaci...Przedtem jednak jakaś dyscyplina była, teraz wolna amerykanka.

A czy nie ma jakiejś możliwości zastrzeżenia, że np. czekam na wpłatę 7 dni, a potem anulować czyjś zakup? Dawno nic nie sprzedawałam na allegro a właśnie chciałam kilka rzeczy wystawić i trochę mnie zaniepokoił Twój wpis - nie chciałabym się wpakować w jakieś wieczne czekanie aż ktoś łaskawie zapłaci...

Kiedyś lubiłem sprzedawać coś na allegro, wolałem zabulić prowizję, ale mieć w miarę zabezpieczoną transakcję. Od kiedy zmienili system komentarzy, miałem dwie sytuacje, gdzie nie doczekałem się wpłaty, musiałem pisać odwołanie do allegro i czekać na zwrot prowizji...

warcik

#6377052 Napisano: 07.07.2017 15:37:34
Patrzę, a mam 2 punkty karne. Domyślam, się, że za to,że pisałam,że mam zły paragon  i pytałam, czy ktoś nie poratuje dobrym. Nawet gotowa byłam wysłać skan paragonu na dowód,że nie kombinuję. Jeden punk karny przełknę, ale dlaczego dostałam 2?  
0 0

lola.lola

#6377120 Napisano: 07.07.2017 17:34:56
Ed Sheeran przyjeżdża do Polski w wakacje... internet i radio podnieca się tym jakby miał przyjechać sam papież... już się nie da tego słuchać.. Dodam, że przyjeżdża dokładnie za rok.

jofe8484

#6377122 Napisano: 07.07.2017 17:41:23
lola.lola napisał(a):

Ed Sheeran przyjeżdża do Polski w wakacje... internet i radio podnieca się tym jakby miał przyjechać sam papież... już się nie da tego słuchać.. Dodam, że przyjeżdża dokładnie za rok.

mam te same myśli,ciągle o nim gadają,  w sumie nawet nie wiem jak on wygląda i co śpiewaemotka eh, stara juz jestem
1 jankowska 0

asantesana

#6377123 Napisano: 07.07.2017 17:44:01
warcik napisał(a):

Patrzę, a mam 2 punkty karne. Domyślam, się, że za to,że pisałam,że mam zły paragon  i pytałam, czy ktoś nie poratuje dobrym. Nawet gotowa byłam wysłać skan paragonu na dowód,że nie kombinuję. Jeden punk karny przełknę, ale dlaczego dostałam 2?  

Klikasz sobie w swój profil, tam przy punktach karnych na 2 i wyskakuje Ci za co - faktycznie chyba za to samo masz drugi, ale nie zagłębiałam się, napisz do adminów jeśli tak emotka
0 0

warcik

#6377125 Napisano: 07.07.2017 17:47:18
asantesana napisał(a):

warcik napisał(a):

Klikasz sobie w swój profil, tam przy punktach karnych na 2 i wyskakuje Ci za co - faktycznie chyba za to samo masz drugi, ale nie zagłębiałam się, napisz do adminów jeśli tak emotka

Dziękuję, dopiero zobaczyłam, że jest top Punkty karne.
0 0

asantesana

#6377129 Napisano: 07.07.2017 18:05:53
warcik napisał(a):

asantesana napisał(a):

warcik napisał(a):

Dziękuję, dopiero zobaczyłam, że jest top Punkty karne.

No widzisz, człowiek ciągle się czegoś uczy emotka  A ja zauważyłam właśnie, że nawet nie trzeba wchodzić do profilu, bo w tym okienku z awatarem obok wpisu najeżdżasz na swoje punkty karne, robi Ci się łapka, klik i przenosi do wyjaśnienia Twoich punktów. 
0 0

pioge7

#6377131 Napisano: 07.07.2017 18:12:00
Wkurza mnie że zamykają u nas groszek emotka  nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego ale sporo w nim wygrałem, aragony zawsze świetnie opisane, zawsze produkty konkursowe były w sklepie, sklep dosłownie 15 minut spacerkiem na nogach i... No właśnie i... w tymże Groszku kupiłem 9 lat temu produkt na konkurs i wygrałem pierwszą nagrodę "aparat cyfrowy" i dzięki niemu rozpoczęła się moja przygoda z konkursami... szkoda emotka  łezka w oku się kręci emotka  emotka  a poza tym wlasnie w tym groszku miałem swoje praktyki do zawodu handlowca emotka  kawał historii :( i po sklepie emotka  

stamp2

#6377133 Napisano: 07.07.2017 18:14:49
asantesana napisał(a):

warcik napisał(a):

bestia do rozdawania karniaków jest wyjatkowa zdolnaemotka ma rozmachemotka
0 0

edzia21

#6377181 Napisano: 07.07.2017 21:04:14
stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

warcik napisał(a):

bestia do rozdawania karniaków jest wyjatkowa zdolna emotka  ma rozmach emotka

Widzialam minium 2 Twoje prosby o sprzedaz paragonu...zakladam że za kazda z nich masz po karniaku.
1 ziolko 0

kalka

#6377263 Napisano: 08.07.2017 12:07:43
Wkurza mnie, że zapomniałam zagrać w Biedzrze o Crocssy dla córeczki emotka   emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6377268 Napisano: 08.07.2017 12:48:50
naiwność organizatorów... tyle się mówi, tyle się pisze, tyle jest dowodów "jak wygrywają" i kolejna gierka dla hakerów?!  emotka  https://www.e-kon...zl.html#.WWC2q_mLSpo
2 kalka, mia 0

Niebieska_Laguna

#6377315 Napisano: 08.07.2017 15:17:32
giulietta napisał(a):

naiwność organizatorów... tyle się mówi, tyle się pisze, tyle jest dowodów "jak wygrywają" i kolejna gierka dla hakerów?!  emotka  https://www.e-kon...zl.html#.WWC2q_mLSpo

I to jakie nagrody emotka A na pisemne, z numerem paragonu rzucą jakieś gadżety po kilka złotych...
0 0

Gość: nadeim

#6377440 Napisano: 09.07.2017 09:43:08
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie nagłe wycofywanie ze wszystkich punktów sprzedaży biletów papierowych naszego lokalnego KZKGOP, które to bilety nadal jeszcze obowiązują przecież w środkach komunikacji. emotka

Wkurza mnie szybkie zużywanie się rolek papieru toaletowego, kupionego w obiektach sprzedaży bezpośredniej emotka emotka

emotka to ty kupujesz papier toaletowy?? jak zapewne masz pełno niepotrzebnych paragonów do podcierania.
0 0

jokan

#6377453 Napisano: 09.07.2017 10:36:51
że mi się nic nie chce emotka emotka emotka

jokan

#6377460 Napisano: 09.07.2017 10:54:23
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

że mi się nic nie chce emotka

A to akurat dobre jest emotka
Reset warto jest wykonać, by wróciły dawne Moce,
a wraz z nimi jako efekt zjawią się Mocy owoce. emotka
Siostra Mocy, czyli Wena znów przytuli się do czoła,
a zza płotu "PACZKA PRZYSZŁA!" kurier co dzień znów zawoła. emotka

a weź, mam tak, że robiłabym nie wiadomo co, i porządki i wszystko a jak przychodzi co do czego to mi się nie chce...i nie chodzi tylko o konkursy....
0 0

donia7

#6377466 Napisano: 09.07.2017 11:03:25
bruce i cb656 emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6377480 Napisano: 09.07.2017 11:48:23
Niebieska_Laguna napisał(a):

giulietta napisał(a):

I to jakie nagrody emotka A na pisemne, z numerem paragonu rzucą jakieś gadżety po kilka złotych...

co jak co, ale poczucie humoru, co do nicków to mają emotka  tu jeszcze są słabe ale widziałam takie, gdzie ewidentnie zbijali się z "twórców" takich apek emotka
0 0

Gość: konkursy15

#6377483 Napisano: 09.07.2017 11:57:18
że mnie tu dawno nie było i tyle nagród ominęło emotka

stamp2

#6377515 Napisano: 09.07.2017 15:31:50
Rmf-nie da sie słuchać, co drugie zdanie to Ed Sheeran, czy jak mu tamemotka mają fijoła chyba na jego punkcieemotka emotka .Biebera już nie kochają?