Wkurza mnie...

vesper2

#6378126 Napisano: 11.07.2017 17:05:55
cb656 napisał(a):

vesper2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

vesper2 napisał(a):

Pomóźcie, co zrobić, jak nie uznali mi reklamacji w konkursie, emotka jest sens się odwoływać ???

A co reklamowałeś?

Brałem udział w konkursie Tyskie najlepsze na Grilla, przez formularz nie mogłem dodać drugiego paragonu, od razu mailem ich o tym poinformowałem, ale i tak mi nie uznali tego. Potem złożyłam pisemną reklamację dołączając 2 prawidłowego paragony, a dzisiaj przyszło negatywne rozpoznanie reklamacji. I co teraz zrobić ?

Jeden paragon wszedł, a drugi nie? I ten drugi też próbowałeś wbić w terminie? Czy może było już po północy i wyłączyli mechanizm na stronie? Bo jak to był problem techniczny na stronie, aż dziw, że innym się udawało... Chyba, że chwilowe wahnięcie systemu. Próbowałbym z innego sprzętu, od kolegi, z kafejki internetowej - no wiesz, metodą prób i błędów by wyeliminować przypadkowe pomyłki. A co konkretnie odpisali na maila? Dostałeś potwierdzenie, że odczytali to zawiadomienie? Czym argumentują, "że nie"?
Poza tym... już tak na luzie... emotka ta agencja jeszcze będzie wiele konkursów urządzać, chcesz się dać zauważyć o jakiegoś grilla? emotka No wiesz, jakby to był 50" telewizor to co innego, wtedy biłbym się do upadłego, łącznie z sądem powszechnym. emotka

Dzięki za odpowiedź, wiesz chodzi o fakt, że zanim wysłałam formularz, powiadomiłam ich ze nie mogę dodać drugiego paragonu. Przesłałam je potem mailowo,  potem też oryginały z reklamacją pocztą. Do dzisiaj na mojego maila o pomoc z dołączenia paragonu mi nie odpisali, co jest bardzo nieładne z ich stron. U Smolara tez miałam reklamacje i zawsze na plus dla konkursowicza,a tutaj IQ Marketing od razu na nie. emotka
0 0

bethan

#6378129 Napisano: 11.07.2017 17:16:33
cb656 napisał(a):

Rysuje mi się obraz osoby...

Ja to sama nie wiem jakiej. Raz w formie żeńskiej, potem w męskiej emotka  o sobie pisze.
1 madllen 0

agakaz2

#6378132 Napisano: 11.07.2017 17:23:39
pojechałam na PKP kupić wcześniej bilet  na wakacje a Pani mówi że na pociąg powrotny nie ma już miejsc wow emotka
0 0

dwaburekoty

#6378138 Napisano: 11.07.2017 17:34:35
zezowaty_kot napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

W sobotę mam ślub kościelny i wesele w Pl (mąż obcokrajowiec i jesteśmy po ślubie cywilnym). Wkurza mnie wszystko: odmówiła nam 1/3 gości (a to problem z wizą, a to pieniędzy nie mają, a to nie chcą przychodzić sami), wódki i piwa nam jeszcze nie dowieźli, nie zdążyłam umówić się na makijaż próbny, zgubiłam gdzieś dodatki do sukienki, telefon fotografa milczy, a pogoda obiecuje 19 stopni i deszcz w środku lata.....Dobrze, że wesele w 50% finansowane jest z konkursów, a te pozostałe 50% to i tak po taniości nie ujmując jakości (nie będąc skromną: mój talent negocjacyjny (dzisiaj wynegocjowałam cenę 500 szt. balonów  emotka ) i poznańskie liczenie groszy).

1. Po co Ci makijaż próbny, sama wiesz w czym Ci najlepiej, poproś o konkrety emotka
2. O ile alkoholu nie wiozą z księżyca to na bank dostaniesz go przed weekendem emotka
3. Nie szukaj dodatków, jak o nich zapomnisz same wpadną w oko emotka
4. Zdecydowanie 19 stopni jest przyjemniejsze na weselu (alkohol, spora aktywność, ciepłe dania) niż upał. Przy zachmurzeniu będziesz miała ładniejsze zdjęcia niż w bystrym słońcu. 

1 i 3 - zgadzam się. Uspokoiłaś mnie emotka
2. Mamy piwo z lokalnych browarów. Trudno je dostać w sklepach.... Wódka też jest zamawiana z grawerem (jeśli dałam zaliczkę, to chciałabym mieć towar na 100% bez nerwów.). Chociaż to na weselu u nas nie licząc wujka alkoholika to sami piwosze i "winosze".
4. Boję się że zmokniemy przy wyjściu z kościoła.

petunija1

#6378141 Napisano: 11.07.2017 17:45:56
cb656 napisał(a):

vesper2 napisał(a):

Pomóźcie, co zrobić, jak nie uznali mi reklamacji w konkursie, emotka jest sens się odwoływać ???

A co reklamowałeś?

Ja z IQ wygrałam tylko dlatego,że uderzyłam od razu do Sponsora.
W sumie to na końcu okazało się,że wina  leżała częściowo po mojej stronieemotka ,ale Unilever kazał nagrodę wydać i dostałam.emotka
Nie było to nic super wartościowego,ale akurat bardzo mi zależało.

I jeszcze jedno-gdyby IQ było bardziej życzliwe,nie walczyłabym tak zaciekle.
Ba,nawet gdyby mi napisali co było nie tak,pewnie bym odpuściła.
Niestety ich podejście jest zaporowe. emotka
Do tej pory 3 razy się zastanawiam czy warto brać udział w ich konkursie,taki mam uraz.

zabcia0410

#6378152 Napisano: 11.07.2017 18:48:47
vesper2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

vesper2 napisał(a):

A co reklamowałeś?

Brałem udział w konkursie Tyskie najlepsze na Grilla, przez formularz nie mogłem dodać drugiego paragonu, od razu mailem ich o tym poinformowałem, ale i tak mi nie uznali tego. Potem złożyłam pisemną reklamację dołączając 2 prawidłowego paragony, a dzisiaj przyszło negatywne rozpoznanie reklamacji. I co teraz zrobić ?

ja miałam ten sam problem z drugim paragonem,po kilku nieudanych  próbach zrobiłam jedno foto dwóch paragonów i griil w ciągu tygodnia dotarł
2 defed, bethan 0

Gość: rubik

#6378168 Napisano: 11.07.2017 19:37:41
Wkurza mnie wysłałam na konkurs Viscoplast z Biedronki a tu zero potwierdzenia tez tak macie.
0 0

edzia21

#6378172 Napisano: 11.07.2017 19:47:17
rubik napisał(a):

Wkurza mnie wysłałam na konkurs Viscoplast z Biedronki a tu zero potwierdzenia tez tak macie.

Trudno żeby coś przychodziło, skoro konkurs się zakończył.

Claudia77

#6378214 Napisano: 11.07.2017 21:14:01
vesper2 napisał(a):

Dzięki za odpowiedź, wiesz chodzi o fakt, że zanim wysłałam formularz, powiadomiłam ich ze nie mogę dodać drugiego paragonu. Przesłałam je potem mailowo,  potem też oryginały z reklamacją pocztą. Do dzisiaj na mojego maila o pomoc z dołączenia paragonu mi nie odpisali, co jest bardzo nieładne z ich stron. U Smolara tez miałam reklamacje i zawsze na plus dla konkursowicza,a tutaj IQ Marketing od razu na nie.

ale jak wysłałeś mailem,to na ich prośbę czy sama tak od siebie?
0 0

mia

#6378253 Napisano: 11.07.2017 22:54:46
Maksymalnie wkurza mnie moda na zmiany loginów, szczególnie przez starych forumowiczów... emotka
Mam ochotę zmienić sobie nick na Mia_z_piorami_w_doopie, a potem wynieść się stąd w diabły. emotka

aurorcia

#6378254 Napisano: 11.07.2017 22:56:13
mia napisał(a):

Maksymalnie wkurza mnie moda na zmiany loginów, szczególnie przez starych forumowiczów... emotka Mam ochotę zmienić sobie nick na Mia_z_piorami_w_doopie, a potem wynieść się stąd w diabły. emotka

Też mnie to wkurzaemotka  i dziwię się zarazem emotka

stamp2

#6378261 Napisano: 11.07.2017 23:01:41
mia napisał(a):

Maksymalnie wkurza mnie moda na zmiany loginów, szczególnie przez starych forumowiczów... emotka Mam ochotę zmienić sobie nick na Mia_z_piorami_w_doopie, a potem wynieść się stąd w diabły. emotka

emotka powinnaś zmienić nick pasowałyby Ci pióra emotka
2 brucee, mia 0

zaczytana-pola

#6378282 Napisano: 11.07.2017 23:25:40
mia napisał(a):

Ja z kolei bardzo się cieszę, że otrzymaliśmy możliwość zmiany loginu. Zwłaszcza, że nie zawsze ten pierwszy jest przemyślany i trafiony. Niestety. emotka Lepsze to, niż zakładanie nowego konta.

Wkurza mnie to, że ludziom nie dogodzisz. Wystawia coś człowiek na sprzedaż. Raz dostaje propozycję 50% ceny, a innym razem pytanie: Co z tym jest nie tak, że tak tanio? emotka emotka

ziolko

#6378311 Napisano: 12.07.2017 00:23:58
dwaburekoty napisał(a):

......

4. Boję się że zmokniemy przy wyjściu z kościoła.

Kup wielki parasol, taki dwuosobowy i miej w razie deszczu... niech jakiś świadek, czy rodzic (albo kto inny) trzyma go w pogotowiu. Niezależnie od tego, czy się przyda, czy nie, to później będziecie go mieli na pamiątkę emotka  i do używania oczywiście emotka  
0 0

malgosia74

#6378314 Napisano: 12.07.2017 00:27:41
mia napisał(a):

też mnie wkurza emotka  nie zamierzam zmieniać, ja to ja i kropka! po co taka opcja tak w ogóle?!
2 tadziuuu, mia 0

agakaz2

#6378324 Napisano: 12.07.2017 06:03:51
wkurza mnie już mój telefon Samsung Galaxy gran prim wrr. ładowany wieczorem 50% naładowania , odłączyłam od ładowarki, wstaje telefon rozladowany
emotka masakra jakaś 
0 0

agakaz2

#6378327 Napisano: 12.07.2017 06:48:39
od niedawna zaczyna wkurzać mnie to że sąsiedzi nie odpowiadają na dzień dobry eh wale to więcej im nie powiem emotka
1 brucee 0

jokan

#6378346 Napisano: 12.07.2017 08:43:43
poczta na wp.pl
0 0

iszhara

#6378362 Napisano: 12.07.2017 09:21:33
jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.   emotka
0 0

jokan

#6378364 Napisano: 12.07.2017 09:24:40
iszhara napisał(a):

jokan napisał(a):

poczta na wp.pl

Podzielam zdanie - odkąd mam nową wersję szlak mnie trafia codziennie gdy z niej korzystam. Najbardziej chyba to - że gdy mam otwartych kilka okien w pasku poczty nie ma informacjio nowych wiadomościach.    emotka

u mnie dziala ok, ale dzisiaj to przegiecie, nie mozna sie dostac...cos im padlo na maxa...
0 0