Wkurza mnie...

@gnieszk@

#6682339 Napisano: 13.02.2020 10:56:55
trzeba kliknąć w ten link
0 0

alan84

#6682341 Napisano: 13.02.2020 10:57:49
bruce napisał(a):

alan84 napisał(a):

wkurza mnie Westwing i ich konkurs ktory byl organizowany z 3 tyg temu. Nie bylo regulaminu nigdzie, ani daty ojgoszenia wynikow. Na fb unikaja odpowiedzi, na prywatne wiadomosci nie odpowiadaja. Do wygrania byly 3x glosnik Sonos wiec nagrody nie byle jakie.

czy Komus chcialoby sie napisac takze na ich stronie fb pod jakimis postami, co z wynikami konkursu Sonos? bo jak narazie to chyba jedyny jestem, a smierdzi to.

Bardzo proszę, zapytałam, polubiłam, dopisałam. emotka  Może to coś da? emotka  
Edit - teraz odpowiedzieli publicznie: "Wyniki zostaną ogłoszone dziś w naszym InstaStory ".  emotka

dziekuje. i tak nie uda sie wygrac ale to sciema ten konkurs. porozdawaja u siebie
1 brucee 0

moskala22

#6682342 Napisano: 13.02.2020 10:58:54
@gnieszk@ napisał(a):

defed napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

defed napisał(a):

allegrolokalnie mnie wkurza  emotka
Wiem, że już dużo było tu o tym dziadostwie, teraz na mnie kolej. Nie da się przez to nic sprzedać!!!
Udało się komuś sprzedać przez kup teraz, tak aby kupujący wpłacił bez problemu należność za ich pośrednictwem???

Ja sprzedałam w ostatnim czasie 4 rzeczy, stosunkowo drogie bo powyżej 100-200zł .Problemów z płatnością żadnych, ale kupujący od razu domagali się konkretnych info kiedy wyślę, czy na pewno dostałam pieniądze bo też mysleli, że to coś w stylu normalnego allegro z tą róznicą ze to zwykły Kowalski wystawia a nie firma.
Myślę, że powoli ludzie zaczynają rozumieć o co chodzi, ale przydałaby się jakaś reklama np. w TV zeby podkreślić, że to "siostra" allegro i jest to w pełni bezpieczne

W mojej sytuacji są żądania o wystawienie na normalnym allegro, wysyłają mi instrukcje, screeny jak mam to zrobić... No a nie da się. Wszystkie linki prowadzą do lokalnego... Ale uparcie twierdzą że da się i biorą mnie za mugola...  emotka  Tymczasem jak się okazuje, to kupujący musi zmienić tok myślenia, a nie ja... 

Wciąż się da wystawić po staremu.

Potwierdzam, da się wystawiać po staremu - ja tak robię cały czas. 
1 @gnieszk@ 0

defed

#6682343 Napisano: 13.02.2020 10:59:05
@gnieszk@ napisał(a):

Wciąż się da wystawić po staremu.

To już słyszałam i czytałam. Ale ja nie daję rady  emotka  Wciąż mnie przekierowuje do lokalnego nawet gdy jestem tam wylogowana...
0 0

takaja86

#6682415 Napisano: 13.02.2020 12:28:44
Wkurza mnie że im bardziej się staram w captain Jack tym gorzej na tym wychodzę chyba czas odpuścić. W ubiegłym tygodniu wysłałam 4 filmiki było wszystko kostium tekst nawet scenografia A wygrał tylko jeden (zapas piwa) i to według mnie najgorszy filmik i który zajął najmniej czasu za to był wysłany w ostatni dzień A poprzednie w połowie tygodnia już zaczynam myśleć że oglądają tylko te z końcówki tygodnia ech życie 
0 0

bluszczowelove

#6682416 Napisano: 13.02.2020 12:30:29
takaja86 napisał(a):

Wkurza mnie że im bardziej się staram w captain Jack tym gorzej na tym wychodzę chyba czas odpuścić. W ubiegłym tygodniu wysłałam 4 filmiki było wszystko kostium tekst nawet scenografia A wygrał tylko jeden (zapas piwa) i to według mnie najgorszy filmik i który zajął najmniej czasu za to był wysłany w ostatni dzień A poprzednie w połowie tygodnia już zaczynam myśleć że oglądają tylko te z końcówki tygodnia ech życie 

Ja też się na to wkurzam.... kolejny filmik i nic, nawet piwa emotka  jest mi smutno a jednocześnie jestem wkurzona że znów lipa. 
1 takaja86 0

mama-l-k-m

#6682424 Napisano: 13.02.2020 13:04:47
takaja86 napisał(a):

u mnie zapas piwa za zdjęcie z środy. Z wcześniejszych etapów też zapasy wygrane za zgłoszenia z tygodnia - więc patrzą na wszystkie zgłoszenia i pewnie mają ich ogrom emotka
Ja stawiam na jakość nie ilość emotka
0 0

alan84

#6682545 Napisano: 13.02.2020 18:00:10
wkurza mnie dzisiejszy dzien. Info ze nie przyjeli mnie do pracy w urzedzie, udreka z konkursem westwing ktory sciema smierdzi, brak wygranej nawet piwa CJ zaj...tym wg mnie oczywiscie filmikiem, i rozlana w calej kuchnii, w szgkach itd galaretka przez pekniete naczynie szklane.
1 brucee 0

alan84

#6682559 Napisano: 13.02.2020 18:54:56
rozwiazali po ponagleniach. Zamiast 3 zwyciezcow ujawnili 2, bo 3 nie zgodzil sie na ujawnienie danych. Poza tym zwyciezcy zostali podani nickami instagramowymi co w ogole nie bylo podawane w zgloszeniach email. Wg mnie kolezanki sa to...

mama-l-k-m

#6682562 Napisano: 13.02.2020 19:01:21
alan84 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejszy dzien. Info ze nie przyjeli mnie do pracy w urzedzie, udreka z konkursem westwing ktory sciema smierdzi, brak wygranej nawet piwa CJ zaj...tym wg mnie oczywiscie filmikiem, i rozlana w calej kuchnii, w szgkach itd galaretka przez pekniete naczynie szklane.

chyba coś jest w pogodzie ponieważ mam dziś też dzień z przebojami emotka

Będąc w Lidlu na zakupach, śmietana zalała mi zakupy i jeszcze z córką się nią ubrudziłyśmy. Po obiedzie trzymałam pokrywkę od garnka w ręce aby wsadzić do zmywarki. Nie wiem jak, ale wyleciała mi z rąk i roztrzaskała się w drobny mak - całe szczęście dzieci siedziały przy stole.
Syn jutro ma urodziny i szykuję mu imprezkę a oni zamiast pomagać to nakręceni chodzą i utrudniają mi wszystko.
I jeszcze pewna usługa miała kosztować 500-600 zł a jak zostało wykonane to wyszło - 1600 zł. Niestety jest w tym moja wina ponieważ nie zajęłam się tym osobiście, tylko zaufałam innej osobie (bo też wykonywała dla siebie tą usługę) i teraz nie mogę mieć do nikogo pretensji, tylko do siebie że nie sprawdziłam.
1 brucee 0

alan84

#6682566 Napisano: 13.02.2020 19:14:43
dzisiaj 13 moze dlatego...
0 0

Cytrusek

#6682583 Napisano: 13.02.2020 20:21:45
Wkurza mnie, że jest tylu oszustów żerujących na naiwności ludzi. Przed chwilą dostałam e-mail z Allegro, że mam niedopłatę na koncie 1,98 zł. Nie pamiętam kiedy cokolwiek sprzedawałam na Allegro, teraz raczej tylko kupuję. Rozmawiałam teraz na czacie z babeczką na Allegro i ona powiedziała, że nic do mnie nie wysyłali i że to oszuści. Wrr
0 0

bibeck

#6682587 Napisano: 13.02.2020 20:29:46
Cytrusek77 napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tylu oszustów żerujących na naiwności ludzi. Przed chwilą dostałam e-mail z Allegro, że mam niedopłatę na koncie 1,98 zł. Nie pamiętam kiedy cokolwiek sprzedawałam na Allegro, teraz raczej tylko kupuję. Rozmawiałam teraz na czacie z babeczką na Allegro i ona powiedziała, że nic do mnie nie wysyłali i że to oszuści. Wrr

Po kliknięciu linku przekierowuje na podstawioną stronę i zostaje przejęte wasze hasło, login, kod jednorazowy do  banku lub innego serwisu. Radzę nigdy nie klikać na jakiekolwiek linki bezpośrednie z wiadomości e-mail. Zawsze (jeżeli podejrzewamy, że to nie fake) możemy zalogować się wchodząc samodzielnie na daną stronę i to sprawdzić.

Cytrusek

#6682588 Napisano: 13.02.2020 20:35:33
bibeck napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Po kliknięciu linku przekierowuje na podstawioną stronę i zostaje przejęte wasze hasło, login, kod jednorazowy do  banku lub innego serwisu. Radzę nigdy nie klikać na jakiekolwiek linki bezpośrednie z wiadomości e-mail. Zawsze (jeżeli podejrzewamy, że to nie fake) możemy zalogować się wchodząc samodzielnie na daną stronę i to sprawdzić.

Weszłam od razu na konto Allegro a tam zadłużenie 0,20 za jakieś monety. Można płacić od 1 zł, od razu jak dostałam wiadomość wiedziałam że to szwindel. Ktoś niedawno pisał o tym na forum, ale powiem że e-mail może zmylić. Wygląda identycznie jak z Allegro. Nawet jak kliknie się w regulamin, to przekierowuje rzeczywiście na stronę Allegro.
0 0

magdalena-chili

#6682589 Napisano: 13.02.2020 20:40:54
jak mnie to wqrza... stolica europejskiego kraju, XXI w., a ITM nie ma żadnego, żadnego... nożesz.... emotka
1 kumulacja 0

dwaburekoty

#6682590 Napisano: 13.02.2020 20:45:12
Okazało sie, że jestem mocno do tyłu w muzycznym świecie... Wczoraj pierwszy raz usłyszałam "Nie ma fal".... A jak usłyszałam pierwszy raz, to już słucham bez końca, co oznacza, że w każdej stworzonej dzisiaj odpowiedzi konkursowej będzie coś o falach.

joan

#6682594 Napisano: 13.02.2020 21:03:31
dwaburekoty napisał(a):

Okazało sie, że jestem mocno do tyłu w muzycznym świecie... Wczoraj pierwszy raz usłyszałam "Nie ma fal".... A jak usłyszałam pierwszy raz, to już słucham bez końca, co oznacza, że w każdej stworzonej dzisiaj odpowiedzi konkursowej będzie coś o falach.

Spoko koko, ja tego nadal ani razu tego nie słyszałam emotka

Jestem mocno zacofana, bo uwielbiam ciszę i np. gdy jadę autem, to lubię słuchać mruczenia silnika; natomiast mój facet podczas jazdy słucha radia, więc po powrocie do domu wyskakuje z hasłem "A znasz taką piosenkę...?" gdzie oczywiście okazuje się, że jej nie znam emotka

anialistopad

#6682606 Napisano: 13.02.2020 21:47:42
kody rafaello wsadziłam nie wiem gdzie...…...4 sztuki poszly się je...…..
0 0

edzia21

#6682607 Napisano: 13.02.2020 21:50:55
joan napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Spoko koko, ja tego nadal ani razu tego nie słyszałam emotka

Jestem mocno zacofana, bo uwielbiam ciszę i np. gdy jadę autem, to lubię słuchać mruczenia silnika; natomiast mój facet podczas jazdy słucha radia, więc po powrocie do domu wyskakuje z hasłem "A znasz taką piosenkę...?" gdzie oczywiście okazuje się, że jej nie znam emotka

Ostatnio też przyłapałam się na tym, że wolę słuchać swojego auta w trybie "sport" niż radia emotka emotka

Gość: chochliczka

#6682749 Napisano: 14.02.2020 12:55:00
Dostalam parag0n mk cafe wklepalam.Po czym zobaczylam, ze na konkurs ma byc ziarnista, a nie miel9na za 10 ziko aaa
1 brucee 0