Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

gregory

#7236370 Napisano: 21.01.2025 12:13:53
Moim skromnym zdaniem, żeby wygrać u Avanti odpowiedź musi być naprawdę z pomysłem i w ten sposób się wyróżniać. Agencje uważam za bardzo profesjonalna.

monisss

#7236371 Napisano: 21.01.2025 12:13:59
radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

a faktycznie, tak też może być. No to widzicie, ,łatwo się ocenia i wysnuwa złe wnioski ,gdy człowiek zawiedziony emotka  a tu prawda jest taka,że tylko od nas zależy czy wygramy emotka
0 0

radziosny

#7236373 Napisano: 21.01.2025 12:16:30
mietowa napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

W końcu i tak muszą je zobaczyć, choćby przy wysyłaniu info o wygranej. Ale musicie zrozumieć też sposób działania agencji. Konkursy mogą być niezłym polem do przekrętów i każdy to wie. Agencje, broniąc się przed podejrzeniami, nie mogą nagradzać pięcioma głównymi pod rząd np. Kasi z Pścimia Dolnego (nawet jeśli ma ona genialne odpowiedzi), bo przecież to od razu śmierdzi.

Przy wysyłaniu to już mogą zobaczyć, czemu nie.. chyba, że wysyłką zajmie się inny dział po prostu itp. Oczywiście w treści odpowiedzi też mogą być wskazówki co do zgłaszającej osoby np. jakieś słowa klucz, ale to już raczej byłoby wtedy jawnym sprzyjaniem osobie zgłaszającej.. ale ukryty mail i  inne dane to już by było dobrze.

Ale jak to działa w agencjach to nie wiem.. nie pytałem
0 0

mietowa

#7236375 Napisano: 21.01.2025 12:18:33
radziosny napisał(a):

mietowa napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

W końcu i tak muszą je zobaczyć, choćby przy wysyłaniu info o wygranej. Ale musicie zrozumieć też sposób działania agencji. Konkursy mogą być niezłym polem do przekrętów i każdy to wie. Agencje, broniąc się przed podejrzeniami, nie mogą nagradzać pięcioma głównymi pod rząd np. Kasi z Pścimia Dolnego (nawet jeśli ma ona genialne odpowiedzi), bo przecież to od razu śmierdzi.

Przy wysyłaniu to już mogą zobaczyć, czemu nie.. chyba, że wysyłką zajmie się inny dział po prostu itp. Oczywiście w treści odpowiedzi też mogą być wskazówki co do zgłaszającej osoby np. jakieś słowa klucz, ale to już raczej byłoby wtedy jawnym sprzyjaniem osobie zgłaszającej.. ale ukryty mail i  inne dane to już by było dobrze.

Może i nawet tak jest, nie wiemy. Tak czy inaczej, dla mnie to agencja top of the top emotka

isiulka

#7236376 Napisano: 21.01.2025 12:24:05
A ma ktoś informacje w temacie głównej w DC i Inter? Może być priv, wystarczy mi informacja pt. znajomy znajomego wygrał :P
0 0

rufus

#7236378 Napisano: 21.01.2025 12:24:46
monisss napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

a faktycznie, tak też może być. No to widzicie, ,łatwo się ocenia i wysnuwa złe wnioski ,gdy człowiek zawiedziony emotka  a tu prawda jest taka,że tylko od nas zależy czy wygramy emotka

Nie zgodze sie ze w zupelnosci zalezy od nas. emotka
O wyborze decyduje agencja.. i zgloszenie wg konkursowicza moze byc genialne a wg nich nie. I jaki masz na to wplyw? Zaden emotka
2 monisss, cb656 0

atlantydek

#7236382 Napisano: 21.01.2025 12:30:15
radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

Iksińska nie może raczej  wygrać 10 nagród dziennych, więc jakaś selekcja nazwisk dzieje się równolegle z treścią na etapie wyboru.  I tak Avanti pod tym względem jest ok, bo nie przejmują się zbytnio powtarzalnością nazwisk w obrębie jednego konkursu.
1 mietowa 0

gregory

#7236390 Napisano: 21.01.2025 12:42:57
W delikatesach centrum ma szczycie listy pojawiło się nowe imię dzisiaj. Chyba należy przyjąć, że to zwycięzca nagrody głównej. Pawłowi gratuluje.

isiulka

#7236392 Napisano: 21.01.2025 12:46:15
gregory napisał(a):

W delikatesach centrum ma szczycie listy pojawiło się nowe imię dzisiaj. Chyba należy przyjąć, że to zwycięzca nagrody głównej. Pawłowi gratuluje.

Uuuuuu💔💔💔💔 
To po ptokach no ale również gratuluję i mega , mega zazdroszczę !!!

gregory

#7236395 Napisano: 21.01.2025 12:52:52
isiulka napisał(a):

gregory napisał(a):

Uuuuuu💔💔💔💔 
To po ptokach no ale również gratuluję i mega , mega zazdroszczę !!!

Jeszcze pozostaje nadzieja na główne z Intermarche.

ktosiek1

#7236404 Napisano: 21.01.2025 13:22:36
rufus napisał(a):

monisss napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

Nie zgodze sie ze w zupelnosci zalezy od nas. emotka
O wyborze decyduje agencja.. i zgloszenie wg konkursowicza moze byc genialne a wg nich nie. I jaki masz na to wplyw? Zaden emotka

Tylko i wyłącznie taki żeby uczyć się na błędach i próbować czegoś innego.  emotka
2 rufus, monisss 0

mdepfs

#7236514 Napisano: 21.01.2025 20:37:38
gregory napisał(a):

A może robili porządek i usuwali tych co nie dopełnili formalności, więc się lista zmieniła? emotka
0 0

mietowa

#7236515 Napisano: 21.01.2025 20:41:38
mdepfs napisał(a):

gregory napisał(a):

A może robili porządek i usuwali tych co nie dopełnili formalności, więc się lista zmieniła? emotka

Nie, zwycięzca został dziś poinformowany i podejrzewam, że nie uśnie dziś z wrażenia emotka . Niestety to nie jestem ja emotka

masza

#7236517 Napisano: 21.01.2025 20:56:56
Empik z Pepsi też dziś poinformowany , czy Tylko Empik GO?
0 0

taak

#7236709 Napisano: 22.01.2025 15:48:58
Jak cos, to główne Pepsi ITM chyba poszły, są 4 nowe imiona na górze listy emotka

gregory

#7236771 Napisano: 22.01.2025 22:21:17
W Avanti mial być konkurs, w którym trzeba było wybrać jedną z trzech paczek chipsów. Chyba miał się zacząć w lutym i nigdzie go nie widzę. Zniknął czy mi się to śniło?
0 0

lasiglasty

#7236772 Napisano: 22.01.2025 22:30:56
gregory napisał(a):

W Avanti mial być konkurs, w którym trzeba było wybrać jedną z trzech paczek chipsów. Chyba miał się zacząć w lutym i nigdzie go nie widzę. Zniknął czy mi się to śniło?

Jest cały czas na głównej stronie platformy Joy.
0 0

sasaaabp

#7236773 Napisano: 22.01.2025 22:35:26
taak napisał(a):

Jak cos, to główne Pepsi ITM chyba poszły, są 4 nowe imiona na górze listy emotka

czy te osoby były wybierane z dziennych? bo te nazwiska nie powtarzają się, chyba, że wygrali dzienne i główną, ale nazwisko po prostu wskoczyło na górę bez powtarzania go
0 0

Nuna1210

#7236774 Napisano: 22.01.2025 22:41:21
sasaaabp napisał(a):

taak napisał(a):

czy te osoby były wybierane z dziennych? bo te nazwiska nie powtarzają się, chyba, że wygrali dzienne i główną, ale nazwisko po prostu wskoczyło na górę bez powtarzania go

Nie powtarzają nazwisk, przeskakują w górę zazwyczaj 🙂
0 0

ktosiek1

#7236827 Napisano: 23.01.2025 12:22:27
A myślicie że Empik go z Pepsi bez paragonu to wszystko poszło? Nagród było 500 a wpisów chyba 3 lub 4 w MDW....
0 0