Avanti

Yolobolo

#7336943 Napisano: dzisiaj o 15:45:59
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Nigdy nie wiesz czy dana osoba pisze prawdę, że wygrała. Nie wiesz też ile taka osoba ma kont i ile dała zgłoszeń, więc nie ma co się sugerować innymi emotka

nanajka81

#7336944 Napisano: dzisiaj o 15:47:47
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Kilka postów wcześniej pytałam czy są tu osoby które wygrały więcej niż jeden raz. Nikt się nie odezwał ale kilka jest (tak wychodzi z MDW) nie mniej z tego co widzę wygrywają wciąż nowe nazwiska i osoby. Czy losują? Może. Czy idą tam setki tysiące zgłoszeń każdego dnia? Wątpię. Mi osobiście już się pisać nie chce - wygrałam 100 zł i właściwie spasowałam bo nie mam już kompletnie pomysłów.
0 0

NowyAleStary

#7336947 Napisano: dzisiaj o 15:54:16
darq1991 napisał(a):

Trochę nie rozumiem braku wiary w czytanie zgłoszeń akurat w kontekście tego, że niektóre osoby wygrywają KILKA RAZY  - czy to raczej nie świadczy o tym, że właśnie dana agencja te zgłoszenia czyta? emotka  Skoro styl pisania tych osób spodobał się raz agencji, to raczej istnieje spore prawdopodobieństwo, że spodoba się drugi, trzeci i czwarty raz PO PRZECZYTANIU. Oczywiście podważam samą logikę. Wiadomo, że przy tulu zgłoszeniach ciężko jest przeczytać wszystkie prace, ale czy to nie dotyczy wszystkich konkursów tekstowych? emotka  W tym konkursie udało mi się wygrać jeden raz, mimo naprawdę wielu zgłoszeń, jednak AVANTI bardzo lubię i mam na koncie wiele nagród od tej agencji. Nie rozumiem również na czym miałoby polegać "odfiltrowywanie" zgłoszeń i w jakim celu miałoby być robione...jest to konkurs, w którym nie trzeba zakupić zupełnie NIC i zapewne mają dużo więcej zgłoszeń niż w innych swoich akcjach, ale snucie teorii spiskowej zawsze mnie trochę bawi.

8igora9

#7336955 Napisano: dzisiaj o 16:28:55
Helpunku, czy ktoś się orientuje za jaki dzień mogłam dostać dzisiaj o 13:50 maila o wygranej w lay’sach? 5/02 ?
0 0

joan

#7336958 Napisano: dzisiaj o 16:43:08
darq1991 napisał(a):

Człowiek może wierzyć, w co chce. Jeśli dla Ciebie korzystna & uspokajająca duszę jest wiara w teorie spiskowe podszyte socjalistyczną modłą "Każdemu po równo" - Twoja sprawa. Nie zdobędziemy wiedzy w temacie, tę mają tylko pracownicy Avanti. Możemy jednak zdecydować, w co wierzymy emotka

PS: Zauważyłam, że niektórych graczy nakręcają negatywnie cudze kolejne wygrane. Zdaje się trzeba od razu drzewo genealogiczne rozpisać, żeby powinowactwo laureatów czytelnym uczynić emotka Dla mnie jest ważne, że ktoś w ogóle napisał o nagrodzie. Wiem wtedy, że: informowali / za który dzień / o jakich nagrodach emotka Tak więc życzę wszystkim powodzenia, niech MDW spuchnie od wpisów! emotka

martucha-jk

#7336961 Napisano: dzisiaj o 17:05:42
Ja mam 100 z 05-02, czy ktoś ma dalej?
0 0