Avanti

luko922

#7335428 Napisano: dzisiaj o 10:33:19
W tej gierce Pepsi w Żabce można zagrać 3x na jednym kodzie?
0 0

adamo86

#7335430 Napisano: dzisiaj o 10:37:04
luko922 napisał(a):

Nie grałem, ale tam za 1 kod masz chyba 3 rundy (jakby "życia") i Twoim wynikiem jest suma tych wszystkich 3 rund emotka
1 luko922 0

LadyInWhite

#7335431 Napisano: dzisiaj o 10:44:35
luko922 napisał(a):

to jest 1 gra - 3 etapy, każda runda 1,5min, potem masz 10sek przerwy i kolejna emotka

luimig

#7335433 Napisano: dzisiaj o 10:52:45
miikka napisał(a):

Kto powie jak się przebić w Avanti po tylu wysłanych tekstach bez skutku temu dam kanapkę z jagódkami emotka  (albo chociaż temu co wie jaki to film emotka )

przyłączam się emotka
0 0

luimig

#7335434 Napisano: dzisiaj o 10:55:07
sylzab2294 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Apropos Lays to jestem mocno rozczarowany. Jak dotąd zgłoszenia wysyłane prawie codziennie (odpuszczone 2-3 dni). Styl prac różny:
Były rymowanki,

Była proza,

Było moim zdaniem ciekawe porównanie duetu Słodkie i Słone to duetu ze świata sportu,

Efekt: ZERO wygranej. Ja naprawdę rozumiem, że konkurencja ogromna i teoretycznie ciężko wygrać. Praktycznie widzę na forum dużo wygranych i nie wierzę, że choćby jedno moje zgłoszenie nie było warte głupiej stówki. Mnie nawet nie chodzi o te 100 zł, lecz o udowodnienie sobie, że potrafię również wygrać w tej agencji. Jednak z każdym dniem niepowodzeń wydaje mi się, że musiałem trafić na jakąś czarną listę bądź coś w tym stylu. Nigdy w życiu nie wygrałem nic u Avanti i powoli brak mi już pomysłów jak mógłbym odmienić ten stan rzeczy. Wiem, że są na forum również inne osoby ignorowane przez tą agencję. Ciekawi mnie jaki jest klucz Avanti.

U mnie to samo. Od kilku dni nie wysyłam. Nie mam już weny i cierpliwości.

me too emotka
Próbowałam już na wszystkie sposoby i nic... Chyba dam sobie spokój bo to bez sensu. Człowiek traci czas, układa hasła, a i tak nic z tego... Jakby kulą w płot...

przyłączam się, przestałam wysyłać już w zeszłym tygodniu bo skończyła mi się wena..
1 nanajka81 0