Czy informują/ informowali?

pikawka

#7330331 Napisano: dzisiaj o 13:46:05
sergrazyna napisał(a):

Pisał ktoś do tej wspaniałej agencji od Żywca co z wynikami? Termin mieli do wczoraj

Jeśli chodzi o żabkę to do wczoraj mieli wybrać a informować do 4 dni roboczych od wyłonienia.
0 0

sergrazyna

#7330333 Napisano: dzisiaj o 13:48:19
pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Pisał ktoś do tej wspaniałej agencji od Żywca co z wynikami? Termin mieli do wczoraj

Jeśli chodzi o żabkę to do wczoraj mieli wybrać a informować do 4 dni roboczych od wyłonienia.

No nie - "Ogłoszenie Zwycięzców nastąpi do dnia 19.01.2026 r. za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora z adresu gzteam@artegence.com na adres podany przez Uczestnika w Zgłoszeniu".

pikawka

#7330338 Napisano: dzisiaj o 14:00:31
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

No nie - "Ogłoszenie Zwycięzców nastąpi do dnia 19.01.2026 r. za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora z adresu gzteam@artegence.com na adres podany przez Uczestnika w Zgłoszeniu".

to o innym konkursie piszemy. 
zabka Żywiec agencja studio rec 
19.02 wyłonienie a 
Ogłoszenie wyników i odbiór nagród w Konkursiea) Laureaci nagród są powiadamiani przez Organizatora w ciągu czterech dni roboczychod daty wyłonienia Laureatów o zdobyciu nagród za pomocą informacji przesłanej naadres e-mail wskazany przez Laureatów w ich kwestionariuszach zgłoszeniowych.Dodatkowo informacja o przyznaniu nagród Laureatom zostanie zamieszczona w ciąguczterech dni roboczych od daty wyłonienia Laureatów na stronie internetowej
0 0

sylzab2294

#7330340 Napisano: dzisiaj o 14:02:17
rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Yazpik napisał(a):

rudzixon napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Do kiedy czas ma sierra?
Widze tylko ze info 2 dni od wylonienia zwyciezcy.. ale nie widze kiedy to wylonienie. emotka

Do niedzieli mieli wy-łonić.

To dzisiaj sie spodziewamy? emotka

Być może mail już wyszedł z łona agencji  emotka

Być może masz rację emotka

Czy komuś już gratulować? emotka

To jest ze starego konkursu. Niebiedronkowego. emotka

kurczę, ze ja tego nie widziałam wcześniej, haha. Teraz właśnie o nim pisałam, to już wiem, że do Meksyku nie pojadę emotka  Ale swoją drogą ciekawe czy laureat już powiadomiony emotka
0 0

Kamil_K

#7330349 Napisano: dzisiaj o 14:31:35
aspartaqs napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Czekam na odpowiedź. Wysłałem pytanie pół godziny temu

Ja pisałem wczoraj ok 13 zero odp 😂
0 0

sergrazyna

#7330368 Napisano: dzisiaj o 15:07:20
pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

19.02 wyłonienie a 
Ogłoszenie wyników i odbiór nagród w Konkursiea) Laureaci nagród są powiadamiani przez Organizatora w ciągu czterech dni roboczychod daty wyłonienia Laureatów o zdobyciu nagród za pomocą informacji przesłanej naadres e-mail wskazany przez Laureatów w ich kwestionariuszach zgłoszeniowych.Dodatkowo informacja o przyznaniu nagród Laureatom zostanie zamieszczona w ciąguczterech dni roboczych od daty wyłonienia Laureatów na stronie internetowej

Rec jest akturat porządną agencję. Miałam na myśli tę dziwną agencję od Zimy pełnej Ż emotka
0 0

pikawka

#7330386 Napisano: dzisiaj o 15:53:10
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

19.02 wyłonienie a 

Rec jest akturat porządną agencję. Miałam na myśli tę dziwną agencję od Zimy pełnej Ż emotka

taaa już się zorientowałam że dwa piwa były hehe
0 0

ktosiek1

#7330394 Napisano: dzisiaj o 16:20:02
sylzab2294 napisał(a):

rufus napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Yazpik napisał(a):

rudzixon napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

Do kiedy czas ma sierra?
Widze tylko ze info 2 dni od wylonienia zwyciezcy.. ale nie widze kiedy to wylonienie. emotka

Do niedzieli mieli wy-łonić.

To dzisiaj sie spodziewamy? emotka

Być może mail już wyszedł z łona agencji  emotka

Być może masz rację emotka

Czy komuś już gratulować? emotka

To jest ze starego konkursu. Niebiedronkowego. emotka

kurczę, ze ja tego nie widziałam wcześniej, haha. Teraz właśnie o nim pisałam, to już wiem, że do Meksyku nie pojadę emotka  Ale swoją drogą ciekawe czy laureat już powiadomiony emotka

Są już wyniki na stronie. Gratulacje dla zwycięzcy o ile tu jest  emotka
0 0

renatak0renatak0

#7330395 Napisano: dzisiaj o 16:26:42
Też miałam na myśli Freddiego i tylko jego 🤣
0 0