Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Cynamon28

#7128267 Napisano: 03.10.2023 18:44:58
Otrzymał ktoś już bluzę z wawela ? 28.09 wygenerowali etykietę i to tyle.
0 0

Finezyjna

#7128306 Napisano: 03.10.2023 22:16:44
Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.
0 0

ziolko

#7128307 Napisano: 03.10.2023 22:19:03
Finezyjna napisał(a):

Hej, w moim hebe nie było kremu yasumi. Sprzedawczyni poinformowała mnie, ze na @ otrzymam kod równowartości kremu. Czy któraś z Was go używała ? Mam dylemat czy kupić to co wygrałam, czy coś innego.

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem
0 0

zielonaszpilka

#7128308 Napisano: 03.10.2023 22:21:24
ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Przy poprzednim quizie można było zgłosić się do nich i przesyłali dany produkt pocztą czy kurierem

W tym roku dostaje się voucher o równowartości produktu, nie przysyłają brakujących produktów.
0 0

Finezyjna

#7128313 Napisano: 03.10.2023 22:29:20
ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Wysłałam męża po odbiór zaproponowali mu równowartość za którą krem można kupić, także przyjął voucher. Tylko, że ja mam dylemat czy kupować ten krem czy coś innego emotka
0 0

zielonaszpilka

#7128314 Napisano: 03.10.2023 22:37:17
Finezyjna napisał(a):

ziolko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Wysłałam męża po odbiór zaproponowali mu równowartość za którą krem można kupić, także przyjął voucher. Tylko, że ja mam dylemat czy kupować ten krem czy coś innego emotka

Też mam ten dylemat, ale chyba zrezygnuję. Mało opinii w internecie, ale szału nie ma. Kilka w miarę pozytywnych, ale drugie tyle o treści "za tę kasę nie warto, nic nie robi" emotka  Chyba poszukam czegoś lepszego w tej cenie.
1 Finezyjna 0

byekitty

#7128316 Napisano: 03.10.2023 23:05:17
Czy e-mail w zgłoszeniu powinien odpowiadać e-mailowi z aplikacji zappka? Chodzi ogólnie o konkursy z zappkowym kodem.
0 0

adamo86

#7128317 Napisano: 03.10.2023 23:09:34
byekitty napisał(a):

Czy e-mail w zgłoszeniu powinien odpowiadać e-mailowi z aplikacji zappka? Chodzi ogólnie o konkursy z zappkowym kodem.

Czasem wspominają o tym w regulaminie. A czasem nie
0 0

byekitty

#7128318 Napisano: 03.10.2023 23:22:39
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Chyba się nie spotkałam z takim zapisem, albo nie dość dokładnie studiuję te twory.
kojarzysz gdzie był zapis albo jaki organizator?
0 0

adamo86

#7128319 Napisano: 03.10.2023 23:28:12
byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Chyba się nie spotkałam z takim zapisem, albo nie dość dokładnie studiuję te twory.

Np. tutaj: https://chillznagrodami.pl/regulamin.pdf
§2 p.7
Jasno napisali, że dane nie muszą być zgodne z danymi zarejestrowanymi w apce-Żabce.

Więcej przykładów nie znam, bo gram tylko swoimi kodami, ale ktoś kiedyś wspominał, że gdzieś było napisane jeszcze coś o tym.
0 0

Emememe

#7128321 Napisano: 03.10.2023 23:35:13
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7
Jasno napisali, że dane nie muszą być zgodne z danymi zarejestrowanymi w apce-Żabce.

Więcej przykładów nie znam, bo gram tylko swoimi kodami, ale ktoś kiedyś wspominał, że gdzieś było napisane jeszcze coś o tym.

Ostatnio w konkursie Żywiec Zdrój, gdzie był do wygrania bon do Deichmann organizowanym przez Albedo był zapis, by mail i telefon z aplikacji był zgodny z tym podanym w zgłoszeniu.

scrabble

#7128322 Napisano: 03.10.2023 23:43:47
Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

Ostatnio w konkursie Żywiec Zdrój, gdzie był do wygrania bon do Deichmann organizowanym przez Albedo był zapis, by mail i telefon z aplikacji był zgodny z tym podanym w zgłoszeniu.

Pytałam przy okazji jakiegoś z ostatnich konkursów żabko-messengerowych i agencja napisała, że nie mają takich danych, że dany kod z APPPKI ma pasować do danych konkretnej osoby. Krótko mówiąc, jeśli masz kod z apki to grasz.

majonez1992

#7128324 Napisano: 04.10.2023 00:17:47
Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

A w praktyce mozna bylo wziac od kogos i wygrac;) nikt tego nie sprawdzal emotka
1 byekitty 0

atlantydek

#7128325 Napisano: 04.10.2023 00:17:54
Różne agencje obsługują różne konkursy żappki, różne jest ich zaangażowanie w badanie meandrów aktywności konkursowiczów. Sporo udaje mi się wygrywać nagród na zupełnie różne dane appki i zgłoszenia, ale przy naprawdę dużych nagrodach raczej zadbałbym o pełna zgodność...
0 0

majonez1992

#7128326 Napisano: 04.10.2023 00:19:00
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

§2 p.7

Tu tez wygralam i nic mi sie nie zgadzalo ze zgloszenia;) kod od kogos, a dane moje.
1 byekitty 0

giti

#7128370 Napisano: 04.10.2023 10:05:22
Hmm dostalem komunikat Alarmoo wygrana krowki, ale nie moge kliknac tego by odebrac nagrode... Czy cos pozniej na meila dostane, czy od razu w jakis formularz sie wchodzi?
0 0

rufus

#7128372 Napisano: 04.10.2023 10:06:05
giti napisał(a):

Hmm dostalem komunikat Alarmoo wygrana krowki, ale nie moge kliknac tego by odebrac nagrode... Czy cos pozniej na meila dostane, czy od razu w jakis formularz sie wchodzi?

Przychodzi mail
0 0

krab24

#7128386 Napisano: 04.10.2023 10:23:08
Oj Haribo nagroda przepadła... emotka

"Szanowna Pani,Niestety zgłoszenie nie przeszło pozytywnie etapu weryfikacji.Rejestrując zgłoszenie zaznaczyła Pani „Oświadczam, żezapoznałam/zapoznałem się z Regulaminem Loterii „Loteria wygrywaśna”, azgodnie z punktem 1.5 f:"w liście zakupów na Dowodzie zakupu jest słowo pozwalające stwierdzić,iż zakup dotyczy Produktu promocyjnego. W przypadku, kiedy nie jestwskazana marka Haribo na Dowodzie zakupu, wówczas wymagana jestpieczątka Sklepu, w którym dokonano Zakupu promocyjnego  i adnotacjasprzedawcy, potwierdzająca, że Produkt promocyjny jest produktem markiHaribo. Tak opisany paragon należy załączyć do formularza już na etapieZgłoszenia, gdyż zgodnie z punktem 2.5 możliwość zmiany na późniejszymetapie nie będzie możliwa".Na załączonym paragonie widnieje nazwa "żelki drops" tym samym paragonnie spełnia wymienionego wyżej zapisu regulaminu.PozdrawiamyOrganizator Loterii"
0 0

rainbowdash

#7128394 Napisano: 04.10.2023 10:38:48
Haribo to jest dramat. Nie musimy mieć wiedzy jak sklep ma wprowadzony towar. Mam o to pytać przed zakupem? Nie wyobrażam sobie tez po zakupie, że jak odkryje brak nazwy Haribo to wołam kierownika i zadam pieczątki. Po pierwsze zacznie się dochodzenie- po co i na co? Po drugie- jestem spalona w tym sklepie. Po trzecie- zdarzyło mi się, ze sklep twierdzi ze nie posiada pieczątki. Po czwarte- i tak małe są szanse na wygranie wiec po co robić z siebie idiotę?? Dlaczego zdjęcie z produktem nie wystarcza???

ZetZ

#7128397 Napisano: 04.10.2023 10:48:47
rainbowdash napisał(a):

Haribo to jest dramat. Nie musimy mieć wiedzy jak sklep ma wprowadzony towar. Mam o to pytać przed zakupem? Nie wyobrażam sobie tez po zakupie, że jak odkryje brak nazwy Haribo to wołam kierownika i zadam pieczątki. Po pierwsze zacznie się dochodzenie- po co i na co? Po drugie- jestem spalona w tym sklepie. Po trzecie- zdarzyło mi się, ze sklep twierdzi ze nie posiada pieczątki. Po czwarte- i tak małe są szanse na wygranie wiec po co robić z siebie idiotę?? Dlaczego zdjęcie z produktem nie wystarcza???

Dokładnie tak... dlatego super że jest to forum gdzie odstresowujemy swoje zakupy konkursowe pisząc, np.
Haribo - dobrze opisane jest w Pepco i Carrefour.emotka
0 0