Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sergrazyna

#7314415 Napisano: 17.11.2025 17:41:02
makra napisał(a):

Byłam dumna z mojego opisu bo na serio był z serca więc mam nadzieję że coś się udało wygrać emotka

Ja byłam zadowolona z moich 3 odp, ale o paragon nie zapytali, więc wyczuwam kolejną porażkę emotka  Zawsze jak jestem zadowolona, to nici z tego
0 0

karasas

#7314431 Napisano: 17.11.2025 18:35:04
Kogut997 napisał(a):

taak napisał(a):

Po zakończonej promocji z Bolesławca były wyzerowane, teraz za każdy kod zbiera się płatek śniegu

Ok, czyli trochę pokpiłem sprawę… Nic, człowiek uczy się całe życie.Bardzo dziękuję za odpowiedź emotka

Pamiętaj też o tym, że same kody wygasają po jakimś czasie. Więc nie można ich trzymać w nieskończoność i kiedyś trzeba je wbić do aplikacji.
0 0

makra

#7314437 Napisano: 17.11.2025 19:09:45
Czy z Rossmana Nivea cellular lub Miya mogę zakupić produkty online ?
0 0

rainbowdash

#7314438 Napisano: 17.11.2025 19:14:31
makra napisał(a):

Tam jest paragon przy odbiorze. Możesz jeśli zdążysz
0 0

fryteczka

#7314447 Napisano: 17.11.2025 19:45:23
makra napisał(a):

Nivea do dziś, paragon musisz mieć fizycznie. Jeśli zamówisz i dziś odbierzesz to w torbie z zamówieniem będzie paragon
1 mia 0

cudaczek121

#7314457 Napisano: 17.11.2025 20:11:26
Z tego dmuchania piany to te karty przyjdą na maila czy gdzieś w aplikacji mam ich szukać po zeskanowaniu jej w sklepie?
0 0

Shifo

#7314459 Napisano: 17.11.2025 20:16:21
gierka z doritos emotka  ktoś podpowie jak się skacze w ogóle emotka  nie ogarniam emotka
0 0

mizizu

#7314462 Napisano: 17.11.2025 20:45:06
Cocacola biedronka, czy miał ktoś sytuację, że wystąpił błąd, bo niby ktoś już zgłosił taki numer rachunku? 🤔 Ledwo zdążyłam wrócić ze sklepu…
0 0

malgol

#7314464 Napisano: 17.11.2025 20:58:37
mizizu napisał(a):

Cocacola biedronka, czy miał ktoś sytuację, że wystąpił błąd, bo niby ktoś już zgłosił taki numer rachunku? 🤔 Ledwo zdążyłam wrócić ze sklepu…

tak, ja dzisiaj miałam taką sytuację, Albedo odpisało mi, że wg regulaminu, taki paragon jest do śmieci-jeden numer paragonu można zgłosić tylko raz, nieważne czy zgłosiłaś go ty, czy ktoś na drugim końcu Polski
1 mizizu 0

Kamil_K

#7314465 Napisano: 17.11.2025 21:01:38
cudaczek121 napisał(a):

Z tego dmuchania piany to te karty przyjdą na maila czy gdzieś w aplikacji mam ich szukać po zeskanowaniu jej w sklepie?

Ma przyjść na maila i będzie też w aplikacji

doo

#7314490 Napisano: 18.11.2025 01:20:51
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

ktos skutecznie sie odwolal? mam to samo co wyzej

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków?
1 bmacieja 0

Kamil_K

#7314491 Napisano: 18.11.2025 02:07:59
bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Nie wiem w którym wątku to napisać (jesli ktos ma pomysl to dajcie znać), ale nowa loteria coca coli w biedronce jest kiepsko zorganizowana przez Albedo. Wpisałem dzisiaj 6cyfrowy nr paragonu, datę i moj nr telefonu, każą tez załączyc zdjęcie. Czajcie to, że odrzuciło mi zgłoszenie, bo ktoś już podał ten sam 6cyfrowy nr paragonu. Powinni odrzucać tylko, jeśli zduplikowany jest numer paragonu w połączeniu z tąsamą datą paragonu, nie sam numer... Skoro już ponad 10tys zgłoszeń wpłynęło, jest spora szansa, że numery paragonów zaczną sie pokrywać...

Identyczna sytuacja dzisiaj u mnie. Napisałam im maila ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi.

U mnie to samo, odpowiedź na mojego maila była taka, że zgodnie z regulaminem. I tyle…

Miałam taką samą sytuację, pisałam do Albedo - odpowiedzi brak. Trochę dziwne, że nagle odrzucają aż tyle zgłoszeń, że niby ten sam numer paragonu już zgłoszony....

Dla mnie to śmiech na sali bo  powinni to zweryfikować prosząc o paragon i porównując go już ze zgłoszonym ja kiedyś miałem taką sytuację napisałem maila Fortis poprosili o zdjęcie paragonu i wysłał mi co mam wpisać dodali po prostu cyfrę i literkę do paragonu i nie było żadnego problemu
1 bmacieja 0

anialistopad

#7314495 Napisano: 18.11.2025 07:23:59
Jacobs Dino myślicie ,że saszetki małe mozna kupić ?
0 0

atyde25

#7314511 Napisano: 18.11.2025 08:58:30
Ale to potrzebny jest wysiłek i czas .Dodatkowa weryfikacja , więcej roboty dla agencji a tak niezgodne z regulaminem i po sprawie.
Akurat mi się nic nie dubluje w coli ale też nic nie wygrywam.
0 0

atyde25

#7314512 Napisano: 18.11.2025 08:59:33
A po co dodatkowa fota ze zdjęciem jak w zgłoszeniu już fotka jest paragonu.
0 0

ktosiek1

#7314522 Napisano: 18.11.2025 09:57:41
doo napisał(a):

bmacieja napisał(a):

otter napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

zmurcia napisał(a):

D88D napisał(a):

Proponuję każdy z waszych przypadków opisać zleceniodawcy loterii, czyli Coca-Coli i zaproponować, by więcej nie zlecali organizacji loterii tej agencji. Jak jeden punkt 3.22 z regulaminu dotyczący numeru paragonu, na który nie macie wpływu, może was wykluczyć z loterii pomimo spełnienia jej warunków?

No właśnie. Ja to pisałam już Albedo. I że mają wszelkie narzędzia by zweryfikować unikalność paragonu. A oni uparcie, że to zgodne z ich regulaminem. Ale teraz pytanie czy ten zapis w regulaminie jest prawidłowy skoro od razu wiadomo, że to nie ten sam paragon bo data inna, więc wpisywanie info o wykluczeniu to tylko pójście na łatwiznę i zła wola agencji. Ja kupiłam tylko 3 paragony i od razu pierwszy byl dubel. Tak, trzeba pisać do Coca-Coli, niech wiedzą, że agencja robi fuszerkę.

malmika

#7314523 Napisano: 18.11.2025 10:04:04
Czy ktoś z Was kupował kapsułki do prania Ariel fresh breeze of greek island na konkurs którymś ze wskazanych sklepów (Kaufland, Leclerc, Auchan, Carrefour)? Gdzie nie ma problemu z ich dostępnością lub jest najlepsza cena? emotka
0 0

Miligili

#7314524 Napisano: 18.11.2025 10:11:10
Loteria Jacobs Dino 

zapytałam organizatora czy w tej loterii liczą się pojedyncze saszetki kawy i otrzymałam taką odpowiedź:
czy według Was saszetka w takim razie liczy się w loterii ? Bo regulamin to ja sobie przeczytałam , ale dla mnie nie jest to jednoznaczna odpowiedź 

0 0

Kamil_K

#7314537 Napisano: 18.11.2025 10:33:38
atyde25 napisał(a):

Ale to potrzebny jest wysiłek i czas .Dodatkowa weryfikacja , więcej roboty dla agencji a tak niezgodne z regulaminem i po sprawie.
Akurat mi się nic nie dubluje w coli ale też nic nie wygrywam.

Jaki wysiłek i czas? Przecież sprawdzenie tego to chwila jeżeli już było zgłoszenie z tym samym numerem paragonu to ten pierwszy paragon mają w bazie proszą drugą osobę o przesłanie swojego i 5 sekund i jest weryfikacja że inny sklep inna data.....
0 0

MDL

#7314538 Napisano: 18.11.2025 10:46:28
Miligili napisał(a):

Loteria Jacobs Dino 

zapytałam organizatora czy w tej loterii liczą się pojedyncze saszetki kawy i otrzymałam taką odpowiedź:
czy według Was saszetka w takim razie liczy się w loterii ? Bo regulamin to ja sobie przeczytałam , ale dla mnie nie jest to jednoznaczna odpowiedź 

A jak myślisz, czy jedna saszetka kawy jacobs to jedno opakowanie produktu promocyjnego, a produkt promocyjny to dowolny produkt Jacobs? Myślę, że saszetka to jest promocyjne opakowanie.
0 0