Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#7318889 Napisano: dzisiaj o 09:58:27
pikawka napisał(a):

A jeszcze się mailowo wykłócałam, że to ten prawidłowy i o co im chodzi emotka ))))

Niczym idealny mugol spoza konkursów, good job - wzbudziłaś sympatię emotka
1 pikawka 0

samdej

#7318890 Napisano: dzisiaj o 10:00:39
Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏.

pikawka

#7318892 Napisano: dzisiaj o 10:04:26
samdej napisał(a):

Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏.

Ooo wlanie tak!!emotka  emotka
0 0

joan

#7318895 Napisano: dzisiaj o 10:06:12
samdej napisał(a):

Gdy widzę te wszystkie konki na FB z pytaniem "Dlaczego to właśnie Tobie powinniśmy przyznać nagrodę?", od razu mam przecież ochotę napisać: BO MNIE SIĘ TA NAGRODA NALEŻY!1 Mi PRACA NIE POTRZEBNA TYLKO PIENIADZE!1! emotka

bianka33

#7318914 Napisano: dzisiaj o 10:58:32
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Nie, nie jest tak, nie patrzą na żadne historie graczy, kilka razy wygrałam tam 2 stopień i miałam potem zmieniony z 2 na 1. Była też informacja, że taka decyzja zapadła w dniu pierwotnych obrad. Sami sobie nakręcacie te teorie spiskowe 🤣 ba, kiedyś nawet pomyliłam numer paragonu w Karlsbad, więc już całkiem powinnam mieć "złą historię" 🤣

mrmax

#7318921 Napisano: dzisiaj o 11:09:45
bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Nie, nie jest tak, nie patrzą na żadne historie graczy, kilka razy wygrałam tam 2 stopień i miałam potem zmieniony z 2 na 1. Była też informacja, że taka decyzja zapadła w dniu pierwotnych obrad. Sami sobie nakręcacie te teorie spiskowe 🤣 ba, kiedyś nawet pomyliłam numer paragonu w Karlsbad, więc już całkiem powinnam mieć "złą historię" 🤣

A jest tu ktoś kto wygrał główną nagrodę w pierwszym powiadomieniu? Bez magicznego przeskoczenia z niższego stopnia na wyższy?
0 0

czupakabra

#7318928 Napisano: dzisiaj o 11:29:57
Hej, czy nagrody od Los Mejores, np. zmywarka, mają gwarancję?
0 0

pikawka

#7318933 Napisano: dzisiaj o 11:39:56
mrmax napisał(a):

bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A jest tu ktoś kto wygrał główną nagrodę w pierwszym powiadomieniu? Bez magicznego przeskoczenia z niższego stopnia na wyższy?

Tak są takie osoby
0 0

mietowa

#7318935 Napisano: dzisiaj o 11:46:44
czupakabra napisał(a):

tak, jest paragon emotka

nawrotkatv

#7318937 Napisano: dzisiaj o 11:56:19
Wreszcie wysyłają maile z ferrero emotka
0 0

czupakabra

#7318938 Napisano: dzisiaj o 11:56:37
mietowa napisał(a):

czupakabra napisał(a):

tak, jest paragon emotka

O, dziękuję, Los Mejores odpowiedział właśnie w tym samym momencie, że paragon i protokół przekazania nagrody zwykle wystarczają. 🙃
0 0

mima

#7318943 Napisano: dzisiaj o 12:16:57
Czy w konkursie Kaufland pepsi i lays można kupić tylko Leys za 20zl lub tylko Pepsi za 20 zł? Czy muszą być oba produkty?
0 0

Nuna1210

#7318944 Napisano: dzisiaj o 12:19:51
mima napisał(a):

Czy w konkursie Kaufland pepsi i lays można kupić tylko Leys za 20zl lub tylko Pepsi za 20 zł? Czy muszą być oba produkty?

Jest zapis i/lub, więc można tylko Pepsi lub tylko Lay's 🙂
0 0

fan-mandaryny

#7318947 Napisano: dzisiaj o 12:24:03
mrmax napisał(a):

bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wygrałem kiedyś laptop w konkursie Milki w C4. Była to główna. Potem to już same pudła. No, może jedna albo dwie wygrane najniższego stopnia.
0 0

zezowaty_kot

#7318949 Napisano: dzisiaj o 12:32:38
Nuna1210 napisał(a):

mima napisał(a):

Nieeeee, chyba nie....
Pepsi i Lays
Pepsi lub Lays

Ja to tak rozumiem. Mam np paragony, gdzie jest tylko Pepsi oraz takie mieszane Pepsi + Lays

bezaczek7

#7318955 Napisano: dzisiaj o 12:43:42
bezaczek7 napisał(a):

Kaufland cola, skoro cola zero jest wyszczególniona, a fanta zero i sprite zero nie, to podejrzewam, że fanty zero nie powinnam zgłaszać? Czy ktoś się upewniał u organizatora?

Uprzejmie proszę o odpowiedź emotka
0 0

Nuna1210

#7318962 Napisano: dzisiaj o 12:51:17
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

mima napisał(a):

Nieeeee, chyba nie....
Pepsi i Lays
Pepsi lub Lays

Ja to tak rozumiem. Mam np paragony, gdzie jest tylko Pepsi oraz takie mieszane Pepsi + Lays

No, bardzo nieprecyzyjny skrót myślowy mi się zrobił 🤦‍♀️ chodziło mi że można tylko to lub to, bo mieszane to oczywiste, że można 😅

MDL

#7318966 Napisano: dzisiaj o 12:58:41
bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Kaufland cola, skoro cola zero jest wyszczególniona, a fanta zero i sprite zero nie, to podejrzewam, że fanty zero nie powinnam zgłaszać? Czy ktoś się upewniał u organizatora?

Kiedyś w innej loterii miałam taką sytuację, chyba w dino i odpisali, że fanta i sprite zero też wchodzą 🙂ale napisałam im maila, żeby być spokojną
0 0

as32572

#7318971 Napisano: dzisiaj o 13:20:02
MDL napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Kiedyś w innej loterii miałam taką sytuację, chyba w dino i odpisali, że fanta i sprite zero też wchodzą 🙂ale napisałam im maila, żeby być spokojną

Cola zero jest zarejestrowana jako osobna marka, a fanta i sprite nie. Więc moim zdaniem też wszystkie wchodzą,ale nie wszystkie są na zdjęciu bo fanta i fanta zero to jest jedna marka.
1 MDL 0

mima

#7318975 Napisano: dzisiaj o 13:25:35
Nuna1210 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

mima napisał(a):

Nieeeee, chyba nie....
Pepsi i Lays
Pepsi lub Lays

No, bardzo nieprecyzyjny skrót myślowy mi się zrobił 🤦‍♀️ chodziło mi że można tylko to lub to, bo mieszane to oczywiste, że można 😅

No dobra. To się dogadali🤣. Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pięknego, wygranego dnia!
1 Nuna1210 0