Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7318781 Napisano: 04.12.2025 15:50:20
Dostałam podsumowanie ze złotych sakiewek Balczerzak 13 losów .Czekam na moje 50 tysi hahahhah
1 leniuszka 0

Cytrusek77

#7318784 Napisano: 04.12.2025 16:04:48
karolinaaa123 napisał(a):

Czy działa Wam formularz Coca-Cola z Dino? Od wczoraj nie mogę dodać zgłoszenia, wyskakuje błąd.

Działa, ale same pudła

MDL

#7318811 Napisano: 04.12.2025 18:34:48
atyde25 napisał(a):

Dostałam podsumowanie ze złotych sakiewek Balczerzak 13 losów .Czekam na moje 50 tysi hahahhah

Powodzenia emotka  To ja poproszę te 10 tys. mi wystarczy   emotka  Mam 40 losów, zastanawiam się, czy to dużo ? emotka
1 BingoJa 0

FBsebastian3

#7318816 Napisano: 04.12.2025 18:49:06
Ktoś ma wiedzę jak długo weryfikują paragony w apce coca cola?
0 0

tereniagno

#7318818 Napisano: 04.12.2025 18:53:46
szesnaście napisał(a):

kuoka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

loteria coca cola lidl-jak zgłosić udział?Ciągle przysłają jakis kod na maila by sie zalogować

Mam to samo…

Mi wyświetla błąd

No i u mnie to samo dziś.
0 0

samuraj

#7318819 Napisano: 04.12.2025 18:54:53
MDL napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Powodzenia emotka  To ja poproszę te 10 tys. mi wystarczy   emotka  Mam 40 losów, zastanawiam się, czy to dużo ? emotka

Jak masz wygrać to los wystarczy 😉

monty1980

#7318822 Napisano: 04.12.2025 18:59:42
MDL napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mam jeden. Nie liczę na nic. Jak przez jakiś czas moja objadała Krakowska Sucha i nie trafiłem nic, a później kupiłem synowi jedno Ferrero dla wychowawczyni na Dzień Nauczyciela i trafiłem na mini sztabkę złota z rezerwy to stwierdziłem ze trzeba iść w jakość, a nie ilość zgłoszeń. Jak mam wygrać to wygram i jednym zgłoszeniem emotka

MDL

#7318828 Napisano: 04.12.2025 19:35:35
monty1980 napisał(a):

MDL napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mam jeden. Nie liczę na nic. Jak przez jakiś czas moja objadała Krakowska Sucha i nie trafiłem nic, a później kupiłem synowi jedno Ferrero dla wychowawczyni na Dzień Nauczyciela i trafiłem na mini sztabkę złota z rezerwy to stwierdziłem ze trzeba iść w jakość, a nie ilość zgłoszeń. Jak mam wygrać to wygram i jednym zgłoszeniem emotka

Zgadzam się emotka  Wygrałam główną jednym i niedawno kilkoma zgłoszeniami i to wtedy kiedy na nic nie czekałam i niczego nie oczekiwałam. Choć... czasami łapię się na tym, że chcę iść na ilość, ale na szczęście rzadko emotka

Cytrusek77

#7318830 Napisano: 04.12.2025 20:01:23
Czy Wam też nie działa cola Lidl?
0 0

bezaczek7

#7318844 Napisano: 04.12.2025 20:59:07
Kaufland cola, skoro cola zero jest wyszczególniona, a fanta zero i sprite zero nie, to podejrzewam, że fanty zero nie powinnam zgłaszać? Czy ktoś się upewniał u organizatora?
0 0

mia

#7318852 Napisano: 04.12.2025 22:22:42
Cytrusek77 napisał(a):

Nie działa.  emotka
Ciekawe, komu dadzą nagrody za dzisiaj... Choć może rano działała, nie wiem.

KateJot88

#7318854 Napisano: 04.12.2025 22:48:58
mia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Nie działa.  emotka
Ciekawe, komu dadzą nagrody za dzisiaj... Choć może rano działała, nie wiem.

Ja zgłaszałam jakoś przed 20:00 i działało
1 mia 0

visserarthur

#7318859 Napisano: 04.12.2025 23:43:47
Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.
0 0

mrmax

#7318860 Napisano: dzisiaj o 00:39:39
visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami
0 0

as32572

#7318869 Napisano: dzisiaj o 08:42:16
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

A nie chodzi o to może, że ktoś nie odeśle paragonu i dlatego się wskakuje w górę?

Yolobolo

#7318874 Napisano: dzisiaj o 08:54:30
Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę
1 pikawka 0

pikawka

#7318881 Napisano: dzisiaj o 09:40:58
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.
2 andii, MDL 0

joan

#7318884 Napisano: dzisiaj o 09:46:14
Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.
2 andii, as32572 0

pikawka

#7318885 Napisano: dzisiaj o 09:52:35
joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

pikawka napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa….

pikawka

#7318887 Napisano: dzisiaj o 09:56:16
pikawka napisał(a):

joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

pikawka napisał(a):

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa….

A jeszcze się mailowo wykłócałam, że to ten prawidłowy i o co im chodzi emotka ))))
0 0