Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nuna1210

#7331741 Napisano: 24.01.2026 22:26:27
Biala17 napisał(a):

InkaR napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pepa napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Pytanie o konkurs Tchibo Dino. Jeżeli sms zmienia się automatycznie po wysłaniu w MMS (pewnie chodzi o ilość znaków ok. 500) i nie mam zwrotki o przyjęciu lub błędnym zgłoszeniu, to czy takie zgłoszenie do nich dochodzi?

Jak nie ma smsa zwrotnego, że zgłoszenie bierze udział, to coś jest z nim nie tak. Dopóki nie zmieni się w mms to jest ok i przyjdzie od razu sms zwrotny.

Dziękuję za odpowiedź. A czy komuś przeszły zgłoszenia z więcej niż 400 znaków?

472 przeszły i otrzymałem potwierdzenie

Dziękuję. Na jednym telefonie zgłoszenie ok. 390 znaków i jest zwrotka z przyjęciem zgłoszenia. Na innym telefonie zgłoszenie ok. 410 znaków oraz 500 znaków - brak zwrotek, kasę za smsy pobrało. W poniedziałek będę jeszcze próbowała się z nimi skontaktować czy te zgłoszenia mają w bazie... Od środy brak odpowiedzi na maile, telefonów też nie odbierają 😏

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

hmm, ale teoretycznie Virgin to Play - mam w obu a place rachunek na konto p4... czyli play

Też mam właśnie w virgin mobile emotka  ale jeszcze nie brałam udziału w konkursie,  więc nie wiem czy przejdzie. Może ktoś zgłaszał już z sieci spoza tej 4 wymienionej w regulaminie i da znać;)

Ja wysyłałam z Heyah (submarka T-Mobile) i normalnie przeszło 🙂
0 0

Luiza37

#7331743 Napisano: 24.01.2026 22:35:26
Biala17 napisał(a):

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

Telefon, na który przyszła zwrotka jest w T-Mobile. Pozostałe 2 telefony, gdzie zwrotka nie dotarła to t-mobile i Orange.
0 0

wiolka252

#7331744 Napisano: 24.01.2026 22:48:30
Beskidzkie Kaufland - ekarty też wczoraj były ? Bo nie umie się dokopać 😅
0 0

adamo86

#7331745 Napisano: 24.01.2026 22:53:39
wiolka252 napisał(a):

Beskidzkie Kaufland - ekarty też wczoraj były ? Bo nie umie się dokopać 😅

Raczej nie, brak wpisów.
pewnie puszczą w innym terminie