Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#7332049 Napisano: dzisiaj o 08:06:13
Cytrusek napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Jak rozumiecie zapis regulaminu:
§ 2 pkt3b) W przypadku gdy paragon fiskalny stanowi Dowód zakupu należy podać
numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje
się na górze, z prawej strony paragonu, na linii daty zakupu

w paragonach z Dino przynajmniej z dwóch w których byłem data jest z prawej strony ale na dole paragonu a nie na górze.

Który nr wpisujecie?

Ja daje prawy górny zawsze

chyba w tym konkursie będzie duża rezerwa bo agencja mi odpisała że mam podawać dolny numer, ten z lini daty a ja już wysłałem zgłoszenia z numerem górnym

Ja też ten podałam, ale jak coś będziemy pisać reklamacje. Zapis w regulaminie jest mylący

pewnie tak ale nie wiadomo jak do tego podejdą, kiepsko to widzę
0 0

FBaneta4

#7332054 Napisano: dzisiaj o 08:34:05
pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?
0 0

Cytrusek

#7332055 Napisano: dzisiaj o 08:40:10
FBaneta4 napisał(a):

pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?

Ja nie wysyłam, najwyżej będę pisała reklamację
0 0

Luiza37

#7332058 Napisano: dzisiaj o 08:51:43
U mnie też wszystkie zgłoszenia poszły z górnym nr...
0 0

luko922

#7332059 Napisano: dzisiaj o 08:53:11
mundek2004 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje

w paragonach z Dino przynajmniej z dwóch w których byłem data jest z prawej strony ale na dole paragonu a nie na górze.

Który nr wpisujecie?

chyba w tym konkursie będzie duża rezerwa bo agencja mi odpisała że mam podawać dolny numer, ten z lini daty a ja już wysłałem zgłoszenia z numerem górnym

Ja też ten podałam, ale jak coś będziemy pisać reklamacje. Zapis w regulaminie jest mylący

pewnie tak ale nie wiadomo jak do tego podejdą, kiepsko to widzę

Strasznie mnie wkurzają takie rzeczy. Przecież to nie jest trudne napisać jasno w regulaminie co trzeba. Zawsze mnie dziwi ile niekompetentnych osób pracuje w różnych firmach.

M_M

#7332062 Napisano: dzisiaj o 09:09:16
mundek2004 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Który nr wpisujecie?

a to cała treść maila od agencji: 
Dzień dobry, 

Dziękujemy za kontakt emotka

W takim przypadku w dalszym ciągu jest to numer znajdujący się na
linii z datą zakupu pomimo tego, że sekcja ta znajduje się na dole, a
nie na górze paragonu. W Pańskim przypadku byłby to numer: 0077277.

Pozdrawiamy

A wiadomo coś na temat liczby znaków?
0 0

Biala17

#7332071 Napisano: dzisiaj o 09:43:13
Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Tylko pytanie czy takie zgłoszenie będzie w ogóle brane pod uwagę? 🤔 powinni wziąć to na klatę i oba numery uznać za poprawne...
0 0

Cytrusek

#7332072 Napisano: dzisiaj o 09:45:13
Biala17 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Tylko pytanie czy takie zgłoszenie będzie w ogóle brane pod uwagę? 🤔 powinni wziąć to na klatę i oba numery uznać za poprawne...

Ale oni na podstawie zgłoszenia SMS nie będą wiedzieli jaki numer wpisałam, czy ten u góry po prawej czy ten po lewej na dole. Masz rację - powinni wziąć na klatę
0 0

Biala17

#7332074 Napisano: dzisiaj o 09:46:54
Cytrusek napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Ale oni na podstawie zgłoszenia SMS nie będą wiedzieli jaki numer wpisałam, czy ten u góry po prawej czy ten po lewej na dole. Masz rację - powinni wziąć na klatę

Faktycznie,  zapomniałam, że tutaj nie ma formularza tylko sms. To Faktycznie, mogą być pozniej negatywne weryfikacje.
0 0