Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylzab2294

#7337838 Napisano: dzisiaj o 16:55:04
MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Wedel poinformował o jednej godzinie?

a ja mam pytanie, czy mieliście potwierdzenie na mailu zgłoszenia do konkursu?

Właśnie weszłam na maila, mam tylko jedno na 3 zgłoszenia 🙄

ciekawe czy w ogóle te nasze zgłoszenia doszły do nich...
0 0

makra

#7337840 Napisano: dzisiaj o 17:08:03
Jestem mega ciekawa o co kaman z konkursem routines. Czemu nie ma wygranych na ich stronie a u nas tak mało powiadomień. Czy już wszystkie nagrody wydane ? Kosmetykami to chyba nikt się nie chwalił, klapkami mało kto a nagród był ogrom.

nanajka81

#7337843 Napisano: dzisiaj o 17:13:02
makra napisał(a):

Jestem mega ciekawa o co kaman z konkursem routines. Czemu nie ma wygranych na ich stronie a u nas tak mało powiadomień. Czy już wszystkie nagrody wydane ? Kosmetykami to chyba nikt się nie chwalił, klapkami mało kto a nagród był ogrom.

Dostałam klapki ale też jestem zaskoczona całym tym konkursem. Powiadomieniem o wygranej gdy kurier stoi u drzwi z nagrodą. Dziwne mega. I jeszcze tak mało osób napisało że tam wygrało.
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7337844 Napisano: dzisiaj o 17:13:33
makra napisał(a):

Też jestem ciekawa...
1 nanajka81 0

olunka

#7337845 Napisano: dzisiaj o 17:14:19
nanajka81 napisał(a):

makra napisał(a):

Dostałam klapki ale też jestem zaskoczona całym tym konkursem. Powiadomieniem o wygranej gdy kurier stoi u drzwi z nagrodą. Dziwne mega. I jeszcze tak mało osób napisało że tam wygrało.

wszystko pokręcone, nagrody mieli wysyłać Inpostem, a nie DPD, do dzisiaj mieli wyslac kosmetyki, klapki - na poczatku marca, dziwny ten konkurs:(

MDL

#7337863 Napisano: dzisiaj o 18:10:56
sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Wedel poinformował o jednej godzinie?

a ja mam pytanie, czy mieliście potwierdzenie na mailu zgłoszenia do konkursu?

Właśnie weszłam na maila, mam tylko jedno na 3 zgłoszenia 🙄

ciekawe czy w ogóle te nasze zgłoszenia doszły do nich...

Tak, teraz nie wiem, czy zgłoszenia były za słabe, czy nie doszły do nich 🙄😬 eh...kolejnym razem sprawdzę po każdym wysłaniu
0 0