Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylzab2294

#7338717 Napisano: dzisiaj o 12:12:20
emi napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Wedel poinformował o jednej godzinie?

a ja mam pytanie, czy mieliście potwierdzenie na mailu zgłoszenia do konkursu?

Właśnie weszłam na maila, mam tylko jedno na 3 zgłoszenia 🙄

ciekawe czy w ogóle te nasze zgłoszenia doszły do nich...

Tak, teraz nie wiem, czy zgłoszenia były za słabe, czy nie doszły do nich 🙄😬 eh...kolejnym razem sprawdzę po każdym wysłaniu

Moje potwierdzenia wylądowały w spamie

Dziękuję, SPAM sprawdzony, niestety, mam tylko jedno w głównym folderze, następnym razem ich sprawdzę🧐

właśnie odczytałam maila z informacją, że moje zgłoszenie nie doszło w ogóle do nich... Czyli pewnie wszystkie te, na które nie było zwrotki, nie dotarły do organizatora... Super! MDL czy to jedno, na które masz potwierdzenie wygrało Ci ?

To jest więcej takich osób. Podziękowanie na stronie było majla brak, u kilku znajomych tak było, niestety. Jednej osobie na zapytanie o zgłoszenie odpisali dopiero wtedy, kiedy już były wpisy w MDW emotka  i napisali, że jeszcze nie wszyscy zostali poinformowani,  tylko część . Krętacze

no to ładnie nas w jajo zrobili...
Mi odpisali, że nie mają mojego zgłoszenia i koniec kropka...
Więc coś było nie tak z tych ich formularzem, skoro na stronie było podziękowanie, a maili nie otrzymaliśmy...
2 emi, MDL 0

asiaaa85

#7338722 Napisano: dzisiaj o 13:18:29
ktosiek1 napisał(a):

Macie zwrotki z Lavazzy? Na Interię nie przyszła, choć potwierdzenie na stronie było

Ja teraz wysyłałam z gmaila i też cisza ,ale w regulaminie pisze ,że potwierdzenie powinno przyjść najpóźniej w kolejny dzień roboczy , więc jeśli nie przyjdzie do poniedziałku ,we wtorek trzeba wysłać zgłoszenie poprzez email tak pisze w regulaminie. .
0 0