Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Maggie81

#7349994 Napisano: dzisiaj o 11:24:55
Czy brak jakiejkolwiek informacji od Bakusia po tygodniu to pozytywna czy negatywna weryfikacja? emotka
0 0

rufus

#7349997 Napisano: dzisiaj o 11:38:18
Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

Edit: kilka razy w roznych odstepach czasowych i po roznej ilosci sygnalow
Wiec ktos odrzuca polaczenie. emotka

donia7

#7349999 Napisano: dzisiaj o 11:42:15
Gdzie kupujecie Balcerzak Grilllove?
0 0

mima

#7350003 Napisano: dzisiaj o 11:55:50
O co chodzi z Felixem? Strona karze mi się logować
1 titinunu 0

atlantydek

#7350005 Napisano: dzisiaj o 11:58:18
donia7 napisał(a):

W Kauflandzie widziałem wczoraj spory wybór
1 donia7 0

titinunu

#7350007 Napisano: dzisiaj o 12:00:47
mima napisał(a):

O co chodzi z Felixem? Strona karze mi się logować

U mnie to samo
0 0

donia7

#7350010 Napisano: dzisiaj o 12:02:11
atlantydek napisał(a):

donia7 napisał(a):

W Kauflandzie widziałem wczoraj spory wybór

Dziękujęemotka
0 0

darq1991

#7350015 Napisano: dzisiaj o 12:15:42
W Kauflandzie? W moim ostatnio nie było emotka   Mało osób musi mieć do tego dostęp bo u nas co chwila ktoś coś tam trafia mam wrażenie
0 0

aska18m

#7350018 Napisano: dzisiaj o 12:21:42
darq1991 napisał(a):

W Kauflandzie? W moim ostatnio nie było emotka   Mało osób musi mieć do tego dostęp bo u nas co chwila ktoś coś tam trafia mam wrażenie

Mi też tak się wydawało, póki sama nie puściłam i oczywiście pudło
0 0

synk

#7350020 Napisano: dzisiaj o 12:22:46
-Triss- napisał(a):

synk napisał(a):

nowy konkurs Barbie się szykuje...ale uwaga na agencję. To najgorsza agencja konkursowa z jaką miałem kontakt:

https://konkursbarbie.pl/timer.html

A co to za agencja? I jaką miałeś sytuację?

2take.it
 regulamin sobie a konkurs sobie...nie spinają się w wielu punktach. Ranking...na koniec konkursu wysyp kont z niskimi czasami (z datami gry z wcześniejszych dni). Tłumaczenie jest takie że dodano je po weryfikacji paragonów - natomiast prawda jest taka że dodano ich ręcznie. Każda gra (nawet na fejkowym paragonie) wchodziła do rankingu od razu (jeśli mieściła się w TOP bodajże 5 dnia). Więc nie mogło być późniejszej weryfikacji i dodania - powinna być późniejsza weryfikacja i wywalenie fejków z rankingu. Moje jedno konto na paragon z piwa wygrało nagrodę dzienną emotka   (nie odebrałem jej). Bajzel totalny.
1 -Triss- 0

InkaR

#7350022 Napisano: dzisiaj o 12:24:05
darq1991 napisał(a):

dziś rano w moim nie było ani jednego produktu
0 0

InkaR

#7350024 Napisano: dzisiaj o 12:25:57
rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka
1 nanajka81 0

Yazpik

#7350025 Napisano: dzisiaj o 12:29:28
InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka
0 0

nanajka81

#7350030 Napisano: dzisiaj o 12:38:36
Maggie81 napisał(a):

Czy brak jakiejkolwiek informacji od Bakusia po tygodniu to pozytywna czy negatywna weryfikacja? emotka

jeżeli nie przyszło w ciągu 48 h napisz do nich z pytaniem. Ja napisałam i od razu mi zweryfikowali drugie zgłoszenie pozytywnie. (bo pierwsze negatywnie - podobno nie wpisałam nazwiska...)
1 Maggie81 0

taak

#7350032 Napisano: dzisiaj o 12:38:46
Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

NowyAleStary

#7350037 Napisano: dzisiaj o 12:46:13
taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka

8igora9

#7350057 Napisano: dzisiaj o 13:46:56
NowyAleStary napisał(a):

taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka

Z dwojga złego to wolę, żeby się spóźnili niż mieli zrobić szybkie wybieranko-losowanko, tak jak niektórzy. 🙈

helcia85

#7350063 Napisano: dzisiaj o 14:02:00
ktoś mnie oświeci który to jest numer paragonu w konkursie schweppes? nie mam czegoś takiego jak pokazują na wizualizacji i dosłownie nie wiem co wpisać.
0 0

Majkii

#7350068 Napisano: dzisiaj o 14:10:05
helcia85 napisał(a):

ktoś mnie oświeci który to jest numer paragonu w konkursie schweppes? nie mam czegoś takiego jak pokazują na wizualizacji i dosłownie nie wiem co wpisać.

a z jakiego sklepu masz paragon?
0 0