Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Chao_Phraya

#7350342 Napisano: dzisiaj o 13:04:46
Pudliszki dodały dziś aneks do regulaminu, ale słabe zagranie:
"Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas
rejestracji zgłoszenia."

Microsoft Word - Regulamin_ugotuj_z_polskich_pomidorow_Pudliszki_wersja_z_Aneksem_z_23_04_2026

as32572

#7350345 Napisano: dzisiaj o 13:09:46
Chao_Phraya napisał(a):

"Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas
rejestracji zgłoszenia."

Microsoft Word - Regulamin_ugotuj_z_polskich_pomidorow_Pudliszki_wersja_z_Aneksem_z_23_04_2026

ja rozumiem, że można regulaminy aneksować ale nie po upływie terminu zgłoszen i ogloszenia wyników.
Według mnie to nie tylko słabe zagranie ale i wątpliwe pod kątem prawnym.
0 0

Chao_Phraya

#7350348 Napisano: dzisiaj o 13:12:48
as32572 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

rejestracji zgłoszenia."

ja rozumiem, że można regulaminy aneksować ale nie po upływie terminu zgłoszen i ogloszenia wyników.
Według mnie to nie tylko słabe zagranie ale i wątpliwe pod kątem prawnym.

Jeszcze wydłużyli sobie termin o ponad trzy tygodnie. Szkoda, że już nie do końca roku - po co się ograniczać?
Ach, gdybym sama mogła sobie w pracy tak terminy przesuwać - brzmi jak piękna baśń!
0 0

ewikewikk

#7350349 Napisano: dzisiaj o 13:14:05
Czy wyniki Coca Cola Lidl poszło już wszystko?
0 0

wiolka252

#7350353 Napisano: dzisiaj o 13:19:16
ewikewikk napisał(a):

Podejrzewam,że tak
0 0

ewikewikk

#7350355 Napisano: dzisiaj o 13:21:42
wiolka252 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Podejrzewam,że tak

Dzięki emotka
0 0

rufus

#7350356 Napisano: dzisiaj o 13:22:20
W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?
0 0

as32572

#7350357 Napisano: dzisiaj o 13:28:08
rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.
0 0

atena03

#7350358 Napisano: dzisiaj o 13:28:22
Czy ktoś kiedyś zgłaszał reklamacje u Albedo (lidl loteria) - klasycznie podałam ten numer z góry, a nie z dołu, niby jest szansa że rozpatrzą pozytywnie, ale czy mieliście jakieś doświadczenia z tym?
0 0

as32572

#7350360 Napisano: dzisiaj o 13:30:51
as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka
1 atena03 0

rufus

#7350362 Napisano: dzisiaj o 13:33:28
Ok czyli
§5 pkt 6 Regulaminu 6. Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.
0 0

lucya

#7350364 Napisano: dzisiaj o 13:34:23
Chao_Phraya napisał(a):

[quote=

rufus]W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Nie mam zapisanej pierwotnej wersji regulaminu, jednak jestem też zdania, żeby było "do".
Tym samym wypełnili sobie dwudniową lukę pomiędzy obowiązywaniem pierwotnego regulaminu a wejściem w życie aneksu - obowiązującego od dziś.
Jeśli jednak to słowo zostało zmienione, również powinno być to uwzględnione w wykazie zmian ujętych w aneksie.Mnie się dalej pojawia pierwotna wersja pod tym linkiem: https://gotujzpom...lskich_pomidorow.pdf

I jest "do"  emotka
0 0