Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Yazpik

#7350025 Napisano: 22.04.2026 12:29:28
InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

Edit: kilka razy w roznych odstepach czasowych i po roznej ilosci sygnalow
Wiec ktos odrzuca polaczenie. emotka

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka
0 0

nanajka81

#7350030 Napisano: 22.04.2026 12:38:36
Maggie81 napisał(a):

Czy brak jakiejkolwiek informacji od Bakusia po tygodniu to pozytywna czy negatywna weryfikacja? emotka

jeżeli nie przyszło w ciągu 48 h napisz do nich z pytaniem. Ja napisałam i od razu mi zweryfikowali drugie zgłoszenie pozytywnie. (bo pierwsze negatywnie - podobno nie wpisałam nazwiska...)
1 Maggie81 0

taak

#7350032 Napisano: 22.04.2026 12:38:46
Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Dzwonilem do pudliszek ale po kilku sygnalach "uzytkownik prowadzi teraz rozmowe"

spróbowałam i to samo, maile też bez odpowiedzi  emotka  W kulki lecą, a tu pół forum na skarpety czeka emotka

Mam nadzieję, że nie polecą tak, jak to niektórym się ostatnio zdarza - że wyników brak, maili brak, przeciągną to oczekiwanie z tydzień i na koniec napiszą, że konkurs rozwiązany, laureaci powiadomieni, ewentualnie rzucą parę skarpet, żeby nie było, że nic  emotka

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

NowyAleStary

#7350037 Napisano: 22.04.2026 12:46:13
taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

Konkurs w Kauflandzie też organizowali i chyba uczciwie został rozwiązany, tutaj patrząc na nagrody główne na pewno poziom zgłoszeń był bardzo wysoki, myślę, że multum profesjonalnych filmów, może ich to przytłoczyło 😅

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka

8igora9

#7350057 Napisano: 22.04.2026 13:46:56
NowyAleStary napisał(a):

taak napisał(a):

Yazpik napisał(a):

InkaR napisał(a):

rufus napisał(a):

"Może ich to przytłoczyło" - rozumiem co masz na myśli, jednak zakończmy proszę usprawiedliwianie agencji "bo wiele zgłoszeń, bo poziom wysoki, bo chcą pewnie dobrze przejrzeć każde zgłoszenie". Agencje nie robią nikomu łaski, że wydają nagrody i rozwiązują konkurs. Dostają za to bardzo dużo wynagrodzenia i sami ustalają czas na rozwiązanie konkursu w regulaminie, który wiąże OBIE STRONY - agencję oraz uczestników. Dali sobie na wyniki 3 tygodnie. Mogli wykonywać swoją pracę również podczas trwania konkursu i przeglądać zgłoszenia na bieżąco. Od jakiegoś czasu jednak widać w przestrzeganiu regulaminów bardzo dużą jednostronność - uczestnik konkursu musi trzymać się każdej daty i punktu, pod rygorem utraty prawa do nagrody, a agencje (OPŁACANE PRZEZ SPONSORÓW KONKURSU) lecą w kulki na każdym kroku. Czy tylko ja widzę, że coś tu jest grubo nie halo? emotka

Z dwojga złego to wolę, żeby się spóźnili niż mieli zrobić szybkie wybieranko-losowanko, tak jak niektórzy. 🙈

helcia85

#7350063 Napisano: 22.04.2026 14:02:00
ktoś mnie oświeci który to jest numer paragonu w konkursie schweppes? nie mam czegoś takiego jak pokazują na wizualizacji i dosłownie nie wiem co wpisać.
0 0

Majkii

#7350068 Napisano: 22.04.2026 14:10:05
helcia85 napisał(a):

ktoś mnie oświeci który to jest numer paragonu w konkursie schweppes? nie mam czegoś takiego jak pokazują na wizualizacji i dosłownie nie wiem co wpisać.

a z jakiego sklepu masz paragon?
0 0

atyde25

#7350074 Napisano: 22.04.2026 14:20:24
Organizują konek czy promo z filmami i potem ich przytłacza ocena tego czego sami chcieli .Kto gra w konkach ten się w cyrku nie śmiej. Ale zgadzam się wymagają od nas wiele a sami nic nie dają z siebie .byle odbębnić 8 godzin roboty i pensja wpadła. I jeszcze gadki zawodowych konkursowiczów nie lubię i wydzielają im z łaski nagrody .A kto kupuje ten cały badziew jaki wymagają krasnoludki. Tyle chemii, niezdrowych napojów z % i bez. Powinni nam dodać jeszcze kasę za uszczerbek na zdrowiu.

atyde25

#7350076 Napisano: 22.04.2026 14:21:33
Jak myślę o nowych zakupach promo to mam żołądek na 2 stronę wywalony ale co mamy zrobić.
0 0

Majkii

#7350078 Napisano: 22.04.2026 14:25:39
A ja tęsknie za loteriami gdzie było np. 200x 100zł  i 100x 200zł i szło cos wygrać albo się zwróciło, a teraz... jak nie reklamowe ścierki to 10 shitonagród na całą loterie i jeszcze kup 5 produktów żeby mieć los.

reolo3

#7350094 Napisano: 22.04.2026 15:25:28
reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

A w ogóle co się pojawia na stronie ze sprawdzeniem salda karty??

Czy komuś udało się zrealizować kod do Lidla ?

Podpowiedzcie proszę jak zrealizować ten bon 50 zł?
1 Ostin789 0

helcia85

#7350105 Napisano: 22.04.2026 16:13:53
Majkii napisał(a):

helcia85 napisał(a):

a z jakiego sklepu masz paragon?

Z c4
0 0

luko922

#7350111 Napisano: 22.04.2026 16:54:49
Morganeczka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

No i się człowiek doczekał z Bakusia
: Ups…Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Spróbuj raz jeszcze!emotka

Ilość znaków ok, bez brzydkich słów, ktoś ma pomysł na to co poszło nie tak??emotka

tez tak miałam- sprawdź regulamin - trzeba na paragonie mieć jeden serek jeden jogurt - mi tez 3 odrzucili zanim mi koleżanka podpowiedziałą,...

Tak samo u mnie, dwa zgłoszenia w pizdu, bo złe produkty emotka
0 0

Biala17

#7350113 Napisano: 22.04.2026 17:11:01
luko922 napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

No i się człowiek doczekał z Bakusia
: Ups…Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Spróbuj raz jeszcze!emotka

Ilość znaków ok, bez brzydkich słów, ktoś ma pomysł na to co poszło nie tak??emotka

tez tak miałam- sprawdź regulamin - trzeba na paragonie mieć jeden serek jeden jogurt - mi tez 3 odrzucili zanim mi koleżanka podpowiedziałą,...

Tak samo u mnie, dwa zgłoszenia w pizdu, bo złe produkty emotka

Którego dnia zgłaszaliście, że macie już weryfikację? Ja zgłosiłam w sobotę i cisza 🙈
0 0

leelee

#7350116 Napisano: 22.04.2026 17:13:02
reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

oklahoma23 napisał(a

Nie da się zrealizować tego bonu, jest niepoprawny. Przesłali kod z nad kodu kreskowego, a powinien być ten spod.
0 0

ita1987

#7350118 Napisano: 22.04.2026 17:17:04
reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

O rany! Dziś udało mi się poznać zagadkę Albedo po wymianie kilku maili (twierdzili, że numer jest poprawny, potem powiedzieli, że nie zapoznałam się z regulaminem karty itp.).
Nikt z nas ich nie zrealizuje, bo podali numer karty porządkowy (czyli wszyscy mamy praktycznie ten sam numer z inną tylko końcówką zaczynający się od 200). Znajduje się on na górze karty podarunkowej wirtualnej Lidl. Tego dolnego nam nie wysłali. Jakiś pracownik amator po prostu rozesłał błędne numery. Doszłam do tego, bo w końcu wysłali mi nie numer, tylko całą wirtualną kartę w pliku PDF. Zamiast sytuację jakoś odkręcić i wysłać nam prawidłowe bony - to chyba po moich wyjaśnieniami dalej tkwią w przekonaniu, że to jestem w błędzie. Nie ma innej możliwości jak wszyscy, którzy otrzymali taki bon - słać do Albedo emial, że podali numer porządkowy karty podarunkowej, a nie numer samej karty.

Majkii

#7350120 Napisano: 22.04.2026 17:40:57
ita1987 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

O rany! Dziś udało mi się poznać zagadkę Albedo po wymianie kilku maili (twierdzili, że numer jest poprawny, potem powiedzieli, że nie zapoznałam się z regulaminem karty itp.).
Nikt z nas ich nie zrealizuje, bo podali numer karty porządkowy (czyli wszyscy mamy praktycznie ten sam numer z inną tylko końcówką zaczynający się od 200). Znajduje się on na górze karty podarunkowej wirtualnej Lidl. Tego dolnego nam nie wysłali. Jakiś pracownik amator po prostu rozesłał błędne numery. Doszłam do tego, bo w końcu wysłali mi nie numer, tylko całą wirtualną kartę w pliku PDF. Zamiast sytuację jakoś odkręcić i wysłać nam prawidłowe bony - to chyba po moich wyjaśnieniami dalej tkwią w przekonaniu, że to jestem w błędzie. Nie ma innej możliwości jak wszyscy, którzy otrzymali taki bon - słać do Albedo emial, że podali numer porządkowy karty podarunkowej, a nie numer samej karty.

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona.
0 0

joan

#7350121 Napisano: 22.04.2026 17:43:58
Majkii napisał(a):

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona.

Albedo uwielbia konkowych mugoli, a tymczasem zrobili im pod górkę -> zwykły Kowalski pokłóci się z kasjerką, przeklnie pod nosem, oleje sprawę i bon mu przepadnie emotka
1 Majkii 0

Majkii

#7350141 Napisano: 22.04.2026 18:30:19
Sprawę przydałby się zgłosić też do Lidla lub jaka firma tam to organizowała? bo w zasadzie te kody sa już zapłacone z góry, a później tylko klient ich używa tak samo jak doładowanie telefonu, doładowujesz, więc już z góry płacisz, a później tylko korzystasz ze środków.

Nie wiem w takim razie na co liczą w tym Albedo.
0 0

reolo3

#7350142 Napisano: 22.04.2026 18:40:39
Przecież już raz tak było też Albedo, wszyscy dostali błędne numery kart idące po kolei ....703, ....704, ...705 itd. 
Albedo tylko patrzy, żeby ugrać na swoje.
Nie ma to jak nagroda przepada i przechodzi na rzecz organizatora emotka
1 Majkii 0