Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Yolobolo

#7351646 Napisano: dzisiaj o 10:06:48
Maggie81 napisał(a):

Mam wrażenie, że samo uzyskanie pozytywnej weryfikacji w Bakusiach to już jak wygrana... emotka emotka

Mam tak samo. Wczoraj dostałem 2 odpowiedzi o tej samej godzinie. Jedna negatywna, druga pozytywna, zupełnie bez oznaczenia która była dobra i dlaczego emotka

MDL

#7351660 Napisano: dzisiaj o 11:22:14
Yolobolo napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

Mam wrażenie, że samo uzyskanie pozytywnej weryfikacji w Bakusiach to już jak wygrana... emotka emotka

Mam tak samo. Wczoraj dostałem 2 odpowiedzi o tej samej godzinie. Jedna negatywna, druga pozytywna, zupełnie bez oznaczenia która była dobra i dlaczego emotka

Odpisali mi, że nie załączyłam paragonów....na pewno 😅 odechciewa mi się wysyłania kolejnych zgłoszeń....a za stanowcze wyrażenie swojej niezbyt pozytywnej opinii o procesie weryfikacji i nie zgodzeniu się z zarzutem na pewno trafię na czarną listę 🤣
0 0

koniczynka123

#7351663 Napisano: dzisiaj o 11:29:55
sylzab2294 napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie).

gdzie można je zobaczyć?

https://www.insta...3885410983493891086/
No to musiałam mieć szczęście, że załapałam się na 300 do Booksy z moimi 347 znakami emotka

Sar5

#7351668 Napisano: dzisiaj o 11:47:32
angelka123 napisał(a):

Jakie mieliście wyniki w tej grze Captain Jack Żabka?

15
0 0

-Triss-

#7351673 Napisano: dzisiaj o 11:54:38
angelka123 napisał(a):

Jakie mieliście wyniki w tej grze Captain Jack Żabka?

Niecałe 11 i 14
0 0

BingoJa

#7351678 Napisano: dzisiaj o 12:24:42
InkaR napisał(a):

domiqa napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Cameleo Rossmann  - na fb w relacji podali zwycięskie odpowiedzi - dluuugie, a w regulaminie max 350 znaków! Oczywiście nic nie wygrałam. Pisałam zgodnie z regulaminem 😡 a nagrodzili odpowiedzi niezgodne z regulaminem!

Zerknęłam z ciekawości, choć nie brałam udziału. Nie dość, że za długie, to pisane/wspomagane przez Chat GPT, totalnie ten styl pisania (zerknęłam tylko na pierwsze dwie).

W zeszłym roku też była afera z ich konkursem i nieprzestrzeganiem przez nich regulaminu, bodajże na nazwy dla szamponetek. Miały wygrać hasła w języku polskim, "wygrały" angielskie, wszystkie w tym samym stylu, nic zachwycającego czy odkrywczego. Gdy ludzie zaczęli się burzyć (tym bardziej, że z tego co pamiętam, do wygrania był Dyson), "wybrali" nowe hasła, które były mniej więcej przetłumaczeniem tych haseł na polski 😂. Po tamtej sprawie uznałam, że nigdy nic od nich nie kupię ani nie wezmę udziału w ich konkursie i jak widać, oszczędziłam sobie nerwów i straconego czasu...

dokładnie... szkoda, ze nie wiedziałam ze już mieli jakieś słabe akcje  emotka  dobrze, że to chociaż dość tanie było

Ktoś coś pisał już do nich? 

Osobiście zadałam pytanie „ Jak to możliwe, że nieregulaminowe zgłoszenia zwyciężyły?”Napisałam w odpowiedzi na relację na Ig.
0 0

notta

#7351679 Napisano: dzisiaj o 12:30:33
ktoś podpowie co jest z patelniami z pudliszek? Był mail że wyjaśniają sprawę w związku z reklamacjami..
0 0

InkaR

#7351680 Napisano: dzisiaj o 12:33:17
BingoJa napisał(a):

InkaR napisał(a):

domiqa napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

W zeszłym roku też była afera z ich konkursem i nieprzestrzeganiem przez nich regulaminu, bodajże na nazwy dla szamponetek. Miały wygrać hasła w języku polskim, "wygrały" angielskie, wszystkie w tym samym stylu, nic zachwycającego czy odkrywczego. Gdy ludzie zaczęli się burzyć (tym bardziej, że z tego co pamiętam, do wygrania był Dyson), "wybrali" nowe hasła, które były mniej więcej przetłumaczeniem tych haseł na polski 😂. Po tamtej sprawie uznałam, że nigdy nic od nich nie kupię ani nie wezmę udziału w ich konkursie i jak widać, oszczędziłam sobie nerwów i straconego czasu...

dokładnie... szkoda, ze nie wiedziałam ze już mieli jakieś słabe akcje  emotka  dobrze, że to chociaż dość tanie było

Ktoś, coś pisał już do nich? 

Osobiście zadałam pytanie „ Jak to możliwe, że nieregulaminowe zgłoszenia zwyciężyły?”Napisałam w odpowiedzi na relację na Ig.

tak, ja pisałam, ale nie mam odpowiedzi
0 0

as32572

#7351681 Napisano: dzisiaj o 12:39:40
notta napisał(a):

ktoś podpowie co jest z patelniami z pudliszek? Był mail że wyjaśniają sprawę w związku z reklamacjami..

jest dyskusja chyba nawet w tym wątku
miałybyć patelnie za 300zł, wysłali inne warte 200zł mniej
1 notta 0

StaryJunior

#7351683 Napisano: dzisiaj o 12:44:41
Macie weryfikacje Bakusia w ciągu 48godz? Bo tydzien mija I nic nie przyszlo
0 0

KateJot88

#7351685 Napisano: dzisiaj o 12:48:43
Znalazłam w koszyku paragon z Lidla, na którym jest zakup Pepsi w dwupacku. Jest napisane:
Pepsi 2x2,5 l.  -  1x14,99 zł.

Myślicie, że można zgłosić? W regulaminie nie widzę nic na ten temat.
0 0

agakaz2

#7351688 Napisano: dzisiaj o 12:52:22
StaryJunior napisał(a):

mam to samo napisałam im maila i czekam

agakaz2

#7351689 Napisano: dzisiaj o 12:53:08
KateJot88 napisał(a):

Znalazłam w koszyku paragon z Lidla, na którym jest zakup Pepsi w dwupacku. Jest napisane:
Pepsi 2x2,5 l.  -  1x14,99 zł.

Myślicie, że można zgłosić? W regulaminie nie widzę nic na ten temat.

teraz jest promocja właśnie na 2 pak myślę ze można zglaszac
0 0

StaryJunior

#7351692 Napisano: dzisiaj o 12:56:51
agakaz2 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Agencja bez telefonu niestety. Daj znac jak odpiszą, nie chce zawalac im skrzynki bo widac, ze nie wyrabiaja z czytaniem mejlow
0 0

Niebieska_Laguna

#7351693 Napisano: dzisiaj o 12:58:37
Czy ktoś kupował Kasztelany w Biedronce? Ile wychodzi za cztery?
0 0

ZwyczajnaJa

#7351694 Napisano: dzisiaj o 13:00:48
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś kupował Kasztelany w Biedronce? Ile wychodzi za cztery?

Kolo 21 zl
0 0

slonecznik1309

#7351704 Napisano: dzisiaj o 13:35:47
InkaR napisał(a):

BingoJa napisał(a):

InkaR napisał(a):

domiqa napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

Ktoś, coś pisał już do nich? 

tak, ja pisałam, ale nie mam odpowiedzi

0 0

agakaz2

#7351705 Napisano: dzisiaj o 13:36:03
StaryJunior napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Agencja bez telefonu niestety. Daj znac jak odpiszą, nie chce zawalac im skrzynki bo widac, ze nie wyrabiaja z czytaniem mejlow

odpisali i od razu akceptacja po 6 dniach

atena03

#7351709 Napisano: dzisiaj o 13:39:35
Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd
0 0

notta

#7351718 Napisano: dzisiaj o 13:48:50
atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

były bomberki i torby.. ale chyba nie idą stopniami
0 0