Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monsun

#7381283 Napisano: dzisiaj o 18:24:10
Nowa super promocja w Biedronce, trzeba wydać 234 zł na wodę Żywiec Zdrój (i zamrozić jakieś 58 zł na kaucję), żeby odebrać kod 100 zł do Biedronki
https://promocjab...nka.zywiec-zdroj.pl/
0 0

8igora9

#7381309 Napisano: dzisiaj o 20:09:54
Helpunku! Przed chwilą zarejestrowałam paragon w loterii o.b. i ku mojemu zdziwieniu wygrałam kartę Anawear 200zl. 
żeby wypełnić formularz laureata, trzeba podać numer telefonu, a przecież przy zgłoszeniu nie podawało się numeru, tylko sam e-mail. 🙄
0 0

makra

#7381311 Napisano: dzisiaj o 20:12:19

asia670 napisał(a):

Jeszcze raz odnośnie Energylandii- w czerwcu dostałam wszystkie 5 biletów z tym że pierwszy 04.06 a pozostałe 22.06.Sprawdzalam wówczas i wszystko było ok.Wybieramy się za kilka dni i wczoraj weszłam jeszcze raz i na e-mailu z 04.06 nie da się go otworzyć - pisze że link wygasł🫣miał ktoś z Was podobna sytuację? Reszta jest ok

U mnie to samo. Udało ci się coś zrobić ? Mi brakuje jednego biletu choć myślałam że oba mam
0 0

anulka72

#7381312 Napisano: dzisiaj o 20:15:26
makra napisał(a):

U mnie to samo. Udało ci się coś zrobić ? Mi brakuje jednego biletu choć myślałam że oba mam

U mnie też
0 0

zielonaszpilka

#7381313 Napisano: dzisiaj o 20:16:24
8igora9 napisał(a):

Helpunku! Przed chwilą zarejestrowałam paragon w loterii o.b. i ku mojemu zdziwieniu wygrałam kartę Anawear 200zl. 
żeby wypełnić formularz laureata, trzeba podać numer telefonu, a przecież przy zgłoszeniu nie podawało się numeru, tylko sam e-mail. 🙄

A jak wpszesz w to miejsce adres e-mail to nie przechodzi? emotka
0 0

8igora9

#7381315 Napisano: dzisiaj o 20:19:05
zielonaszpilka napisał(a):

A jak wpszesz w to miejsce adres e-mail to nie przechodzi? emotka

Nic nie przechodzi, ale już się doczłapał mail z linkiem do innego formularza. 🫣
Nie wiem, czemu przy wygranej dali taki głupi komunikat, żeby wypełnić formularz w wynikach (i nawet to podlinkowali), zamiast napisać, że mamy czekac
na maila.
0 0

makra

#7381316 Napisano: dzisiaj o 20:19:39
anulka72 napisał(a):

U mnie też

Napisałam do nich na maila co przyszedł bilet ale nie wiem czy to prawidłowy..w mailu jest że do 31.10 saxwazne
0 0

zielonaszpilka

#7381317 Napisano: dzisiaj o 20:21:03
8igora9 napisał(a):

Nic nie przechodzi, ale już się doczłapał mail z linkiem do innego formularza. 🫣
Nie wiem, czemu przy wygranej dali taki głupi komunikat, żeby wypełnić formularz w wynikach (i nawet to podlinkowali), zamiast napisać, że mamy czekac
na maila.

Aa, bo to info o mailu z linkiem do formularza jest w regulaminie emotka  Pewnie nie zaktualizowali info w automatycznym mailu o wygranej emotka
1 8igora9 0

zielonaszpilka

#7381318 Napisano: dzisiaj o 20:23:17
makra napisał(a):

Napisałam do nich na maila co przyszedł bilet ale nie wiem czy to prawidłowy..w mailu jest że do 31.10 saxwazne

Ważne do 31.10, ale ważność biletu, a ważnośc linku do jego pobrania to dwie różne rzeczy. W mailu z biletami prosili "Prosimy pobrać bilet PDF i zapisać bezpiecznie na swoim urządzeniu." Piszcie do nich, powinni wysłać ponownie. A do wszystkich, którzy też wygrali bilety i jeszcze ich nie pobrali dobra rada, żeby jednak to zrobili :)
0 0

makra

#7381320 Napisano: dzisiaj o 20:33:02
zielonaszpilka napisał(a):

Ważne do 31.10, ale ważność biletu, a ważnośc linku do jego pobrania to dwie różne rzeczy. W mailu z biletami prosili "Prosimy pobrać bilet PDF i zapisać bezpiecznie na swoim urządzeniu." Piszcie do nich, powinni wysłać ponownie. A do wszystkich, którzy też wygrali bilety i jeszcze ich nie pobrali dobra rada, żeby jednak to zrobili :)

Niby tak ale powinni poinformować do kiedy jest czas pobrania bilety. Ja jeden mam a 2 gdzies mi się zapodział. Ogólnie ja z innych konkursów też mam linki i cały czas działają więc jeśli jest ograniczony czas pobrania to powinno to zaznaczyć
0 0

zielonaszpilka

#7381321 Napisano: dzisiaj o 20:35:11
makra napisał(a):

Niby tak ale powinni poinformować do kiedy jest czas pobrania bilety. Ja jeden mam a 2 gdzies mi się zapodział. Ogólnie ja z innych konkursów też mam linki i cały czas działają więc jeśli jest ograniczony czas pobrania to powinno to zaznaczyć

Powinni emotka  Dlatego uważam, że powinni Wam wysłać je ponownie. Ale dla swojego spokoju i dla oszczęności czasu reszta niech pobierze sobie bilety na kompa juz teraz emotka
0 0

sergrazyna

#7381332 Napisano: dzisiaj o 21:26:15
Ile macie punktów w tej nowej gierce Pepsi?
0 0

pikawka

#7381333 Napisano: dzisiaj o 21:27:14
Fanta Fortis karta Xbox
czy uzupełnialiście dane już? Nie mogę odesłać formularza bo wyskakuje mi error
0 0

endrjuen

#7381338 Napisano: dzisiaj o 21:40:05
meliska napisał(a):

Ja nie mam potwierdzenia na mailu. Zgłaszałam dzisiaj. Tylko info na stronie: Dziękujemy Twoje zgłoszenie zostało przejęte i jakiś kosmiczny nr zgłoszenia.

A to miałem podobnie. Kosmiczny numer i brak potwierdzenia. Czyli chyba okej. Dzięki!
0 0