Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mellowfruit

#7353029 Napisano: dzisiaj o 11:58:49
Za jaki dzień macie ostatnie pozytywne weryfikacje z KitKat? Wygrałam 4 razy, ale dostałam tylko 2 weryfikacje, ostatnią 28 kwietnia. Czy przy negatywnej wysyłają info?
0 0

Madzix67

#7353035 Napisano: dzisiaj o 12:18:51
Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?
0 0

Kwiat Paproci

#7353036 Napisano: dzisiaj o 12:20:21
Madzix67 napisał(a):

Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam....
1 Madzix67 0

Luiza37

#7353037 Napisano: dzisiaj o 12:23:55
@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam....

U mnie też 2 lata z rzędu wysłane filmy i brak wygranej...
1 Madzix67 0

Madzix67

#7353038 Napisano: dzisiaj o 12:24:48
@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam...

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...
0 0

8igora9

#7353042 Napisano: dzisiaj o 12:39:05
Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam...

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...

Pamiętam, że w poprzednich latach ludzie pisali, że wygrali samym tekstem, ale w tym roku jest jeden etap i bardzo wartościowa nagroda główna i myślę, że szkoda paragonu na sam tekst, bo oni jednak preferują zdjęcia i filmy.  Polecam do tekstu dodać nawet jakąś fotę cykniętą na szybko.
0 0

oklahoma23

#7353045 Napisano: dzisiaj o 12:59:55
Wracając jeszcze do Pudliszek... bo nie mogę przetrawić, że mój film, który serio był i kreatywny i dużo produktów Pudliszki w nim było itp itd nie dostał na tyle nagród nawet skarpetek...(wiem wiem o gustach się nie dyskutuje, ale mam wiedzę, kto wygrał np. 10 000zł i szczerze? a może przemilczę...)
A więc, napisałam do Pudliszek z głupia franca czy może wszyscy laureaci zostali już powiadomieni, aby zagaić. Odpisali mi, że tak. Więc zapytałam czym się kierowali skoro mój film nie zasłużył nawet na skarpetki, a oni STRZELAJĄC sobie w kolano odpisali mi:

"Uprzejmie informujemy, że każde zgłoszenie przechodzi wieloetapowy proces weryfikacji, rozpoczynający się od sprawdzenia wymogów formalnych zawartych w Regulaminie.
Po weryfikacji Pani zgłoszenia informujemy, że nie mogło ono zostać przekazane do oceny merytorycznej Komisji Konkursowej ze względów formalnych. Warunkiem udziału w Konkursie był zakup minimum 2 produktów marki Pudliszki wymienionych w Załączniku nr 1, w tym obowiązkowo koncentratu pomidorowego. "

I tym samym dali znać, że nie oglądali nawet mojego filmu, A MÓJ PARAGON MIAŁ ZARÓWNO KONCENTRAT JAK I DRUGI PRODUKT ZGODNY Z REGULAMINEM i BYŁ DOBRZE OPISANY. i odesłałam im screen mojego zgłoszenia, bo zawsze przed wysłaniem robie screen i zapisuję sobie go łącznie z paragonem jaki dodaje do zgłoszenia. FAJNIE! nie ma to jak spędzić 2 dni na robieniu filmu, którego nawet nie obejrzeli i sami się do tego przyznali, mimo, że błędnie ocenili paragon... oczywiście teraz już milczą...

lilichilimili

#7353047 Napisano: dzisiaj o 13:09:20
Ja też nie wygrałam nawet skarpetek - paragon miałam prawidłowo opisany - nawet waga produktu na nim była opisana i produkty z listy. Film bym ciekawy, z pomysłem i naprawdę nie mogę dalej uwierzyć, że nawet na skarpety nie zasłużył 😅  Wysłałam tylko jedno zgłoszenie, ponieważ skupiłam się na nim na 100% żeby było jak najlepsze. Na forum czytałam o bardzo dużej liczbie osób zawiedzionych w tym konkursie i niestety jakos po tym wszystkim ta agencja trafia u mnie na czarną listę. Ich konkursy mam zamiar omijać z daleka.
1 -Triss- 0

oklahoma23

#7353051 Napisano: dzisiaj o 13:14:58
lilichilimili napisał(a):

Ja też nie wygrałam nawet skarpetek - paragon miałam prawidłowo opisany - nawet waga produktu na nim była opisana i produkty z listy. Film bym ciekawy, z pomysłem i naprawdę nie mogę dalej uwierzyć, że nawet na skarpety nie zasłużył 😅  Wysłałam tylko jedno zgłoszenie, ponieważ skupiłam się na nim na 100% żeby było jak najlepsze. Na forum czytałam o bardzo dużej liczbie osób zawiedzionych w tym konkursie i niestety jakos po tym wszystkim ta agencja trafia u mnie na czarną listę. Ich konkursy mam zamiar omijać z daleka.

mam dokładnie takie same odczucia i tak samo jak Ty, skupiłam się na 1 zgłoszeniu, aby było dopieszczone. Rozumiem jakby nagród było nie wiem z 20... ale nie w setkach...Tym bardziej, że serio wiem na jakim poziomie robi zgłoszenia jedna z osób z puli nagród głównych i no...przemilczę po prostu. Pozostał niesmak, pomidorowy...
0 0

Jestemnowa

#7353055 Napisano: dzisiaj o 13:28:25
oklahoma23 napisał(a):

Wracając jeszcze do Pudliszek... bo nie mogę przetrawić, że mój film, który serio był i kreatywny i dużo produktów Pudliszki w nim było itp itd nie dostał na tyle nagród nawet skarpetek...(wiem wiem o gustach się nie dyskutuje, ale mam wiedzę, kto wygrał np. 10 000zł i szczerze? a może przemilczę...)
A więc, napisałam do Pudliszek z głupia franca czy może wszyscy laureaci zostali już powiadomieni, aby zagaić. Odpisali mi, że tak. Więc zapytałam czym się kierowali skoro mój film nie zasłużył nawet na skarpetki, a oni STRZELAJĄC sobie w kolano odpisali mi:

"Uprzejmie informujemy, że każde zgłoszenie przechodzi wieloetapowy proces weryfikacji, rozpoczynający się od sprawdzenia wymogów formalnych zawartych w Regulaminie.
Po weryfikacji Pani zgłoszenia informujemy, że nie mogło ono zostać przekazane do oceny merytorycznej Komisji Konkursowej ze względów formalnych. Warunkiem udziału w Konkursie był zakup minimum 2 produktów marki Pudliszki wymienionych w Załączniku nr 1, w tym obowiązkowo koncentratu pomidorowego. "

I tym samym dali znać, że nie oglądali nawet mojego filmu, A MÓJ PARAGON MIAŁ ZARÓWNO KONCENTRAT JAK I DRUGI PRODUKT ZGODNY Z REGULAMINEM i BYŁ DOBRZE OPISANY. i odesłałam im screen mojego zgłoszenia, bo zawsze przed wysłaniem robie screen i zapisuję sobie go łącznie z paragonem jaki dodaje do zgłoszenia. FAJNIE! nie ma to jak spędzić 2 dni na robieniu filmu, którego nawet nie obejrzeli i sami się do tego przyznali, mimo, że błędnie ocenili paragon... oczywiście teraz już milczą...

Może nie o pudliszkach ale też ostatnio dostałam ,że weryfikacja negatywna bo nie ma produktu promocyjnego a na paragonie  piękny opis jak nigdy oczywiście zgodny z regulaminem , napisałam o co chodzi jak jest opis dobry i produkt dobry ale też już cisza .... Coś niedobrego dzieje się z tymi agencjami 😐
0 0

sylzab2294

#7353056 Napisano: dzisiaj o 13:32:14
Mam pytanie odnośnie zakupu Rodowitej w Dino. Ile wody kupujecie za tą kwotę?
Bo ja już zgłupiałam. Kupiłam dwie zgrzewki, cena końcowa 21 zł, no ale jest kaucja i teraz nie wiem, czy mam dobry paragon czy nie...
0 0

monmoon

#7353067 Napisano: dzisiaj o 13:41:47
sylzab2294 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie zakupu Rodowitej w Dino. Ile wody kupujecie za tą kwotę?
Bo ja już zgłupiałam. Kupiłam dwie zgrzewki, cena końcowa 21 zł, no ale jest kaucja i teraz nie wiem, czy mam dobry paragon czy nie...

Kupowałam7 butelek po 1,5 litra + 4 butelki 600 ml 
Wychodzi ok 21 zł za samą wodę a paragon jest na konkurs i na loterię
0 0

vixen

#7353068 Napisano: dzisiaj o 13:44:06
U mnie to samo z Pudliszkami. Wysłałam jedno dopracowane zgłoszenie - moim zdaniem bardzo pomysłowy film, na który poświęciłam 3-4 dni i nawet skarpetek nie udało się wygrać emotka  Paragon miałam dobry więc nie wiem o co im chodzi. Już na pewno nie wezmę udziału w konkursie tej agencji.
0 0