Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#7366125 Napisano: 18.06.2026 11:02:26
Olagie napisał(a):

Dopiero zaczynam zabawę z konkursami i tak sie zastanawiam- kiedy sa loterie z dużą główna nagroda- no samochód, czy 100.000 jak teraz np grycan, czy milka, to ile zgloszen średnio mniej więcej wysyłacie? Zastanawiam sie tez ile ogole nmoze wpływać głosów w takiej loterii/jakie sa statystyczne szanse na główna wygrana?

Czasem wyślesz 100 i nie masz nic a wyślesz 1 i masz główną. To ruletka. 
Co do ilości wysłanych 
Jeśli zakup w granicy 5 zł to maks. 10 u mnie. Jeśli zakup za 10 zł to u mnie 1-3 zgłoszenia. 

Skuter w jednym konkursie lata temu wygrałem na 2 zgłoszenia.

luko922

#7366141 Napisano: 18.06.2026 11:33:03
taak napisał(a):

Olagie napisał(a):

Dopiero zaczynam zabawę z konkursami i tak sie zastanawiam- kiedy sa loterie z dużą główna nagroda- no samochód, czy 100.000 jak teraz np grycan, czy milka, to ile zgloszen średnio mniej więcej wysyłacie? Zastanawiam sie tez ile ogole nmoze wpływać głosów w takiej loterii/jakie sa statystyczne szanse na główna wygrana?

U mnie działa zasada, że jeśli ma się wygrać, to wygra się jednym zgłoszeniem 😃

U mnie też działa taka zasada i nie wygrywam emotka

nanajka81

#7366146 Napisano: 18.06.2026 11:48:27
luko922 napisał(a):

taak napisał(a):

Olagie napisał(a):

U mnie działa zasada, że jeśli ma się wygrać, to wygra się jednym zgłoszeniem 😃

U mnie też działa taka zasada i nie wygrywam emotka

Mnie się jednym udaje ale są to konkursy tylko i wyłącznie kreatywne. W bramkach próbuję często po kilka razy i mam totalne 0. Losować też mnie nie losują.
0 0

sks900

#7366155 Napisano: 18.06.2026 12:11:23
Olagie napisał(a):

W popularnych loteriach jest ponad 200 tysięcy zgłoszeń.
0 0

-Triss-

#7366171 Napisano: 18.06.2026 12:46:52
Olagie napisał(a):

Loteria to loteria. Ilość wysłanych zgłoszeń nie gwarantuje niczego. Ja wygrałam jednym zgłoszeniem główną nagrodę w loterii trwającej cztery miesiące (gdzie były dziesiątki tysięcy zgłoszeń), a nie potrafiłam ugrać na siebie piniaty z Kinder, których było do wygrania 300 na tydzień (kilkoma paragonami) emotka

ewikewikk

#7366173 Napisano: 18.06.2026 13:01:45
sks900 napisał(a):

Olagie napisał(a):

W popularnych loteriach jest ponad 200 tysięcy zgłoszeń.

W Almette jest zawsze licznik i jest ponad milion na jeden domek 😵‍💫

atyde25

#7366177 Napisano: 18.06.2026 13:18:55
Wysyłamy tyle na ile kogo stać .Na serki łaciate sporo wysłałam a i tak przewaliłam nagrodę którą cudem wygrałam. A tak to ok 20-30 zgłoszeń na loterię jak są tańsze zakupy. I tak jak wyżej napisane można wygrać 1 zgłoszeniem a nie wygrać 100. Loteria jak lotto w sumie.
1 -Triss- 0

Lenew

#7366178 Napisano: 18.06.2026 13:19:41
Wygraj bilety na festiwale rosną w Żabce / czy dostaliście już bilety ?
0 0

atyde25

#7366179 Napisano: 18.06.2026 13:22:25
No i najważniejsze czy masz gdzie fanty składować teraz mam tyle chemii każdego rodzaju ,że zawieszam udział w promo tego typu bo nie mam gdzie trzymać. Masz domek z piwnicą ,garażem już jesteś wygrana .Masz sporą rodzinę do podziału promo rzeczami też wygrałaś. Ja nie mam ani jednego ani drugiego.
1 newgirl 0

endrjuen

#7366192 Napisano: 18.06.2026 13:56:06
Lenew napisał(a):

Wygraj bilety na festiwale rosną w Żabce / czy dostaliście już bilety ?

Off Festival wciąż nie
0 0

nacixxx

#7366246 Napisano: 18.06.2026 15:59:45
Ja wysyłałam filmik na konkurs bp, również nie udało mi się wygrać nawet karty paliwowej, a też spędziłam cały dzień na nagrywanie i montaż

catcat

#7366249 Napisano: 18.06.2026 16:04:31
Mało tam było nagród tylko 38 sztuk, łącznie z głównymi
0 0

pojaszek

#7366251 Napisano: 18.06.2026 16:09:53
Lady_Marusia2 napisał(a):

Komuś się udało wygrać w Moja podróż zaczyna się na BP? 
Ja chyba zaczynam wątpić już w realne szansy wygrania w takich konkursach... Zmontowałam filmik prawie pół dnia zajęło mi nagrywanie scen i nawet karty paliwowej nie wygrałam. 
Chyba pora sobie odpuścić... Ktoś ma podobne aktualnie przemyślenia? Żeby nie było to ja nie gram we wszystko tylko w takie które mnie interesują..

Maja podobno publikować wygrane wideo wiec zobaczymy poziom emotka

Calliope22

#7366256 Napisano: 18.06.2026 16:19:10
pojaszek napisał(a):

Ja chyba zaczynam wątpić już w realne szansy wygrania w takich konkursach... Zmontowałam filmik prawie pół dnia zajęło mi nagrywanie scen i nawet karty paliwowej nie wygrałam. 
Chyba pora sobie odpuścić... Ktoś ma podobne aktualnie przemyślenia? Żeby nie było to ja nie gram we wszystko tylko w takie które mnie interesują..

My mieliśmy nagrania ze Słowenii, naprawdę dobrze dopracowane, rodzinne. Do tego wydrukowany kamper i cała stacja BP na drukarce 3d. Uważam, że bardzo pomysłowe i kreatywne. Chętnie wymienię się nagraniem emotka  Nawet karty paliwowej nie wygraliśmy 🤡

Lady_Marusia2

#7366259 Napisano: 18.06.2026 16:24:05
Calliope22 napisał(a):

pojaszek napisał(a):

My mieliśmy nagrania ze Słowenii, naprawdę dobrze dopracowane, rodzinne. Do tego wydrukowany kamper i cała stacja BP na drukarce 3d. Uważam, że bardzo pomysłowe i kreatywne. Chętnie wymienię się nagraniem emotka  Nawet karty paliwowej nie wygraliśmy 🤡

Ja jestem bardzo ciekawa wygranych my nie mam że może rzeczywiście wygrali profesjonaliści czyli ktoś kto się zajmuje montażem i publikowaniem filmów na social media, Ja niestety amatorka mam normalną pracę a z doskoku biorę udział w konkursach hobbystycznie. Też jestem bardzo ciekawa poziomu ale z tego co pamiętam z regulaminu to chyba mają jedynie publikować trzy główne nagrody a już karty paliwowe to chyba nie
0 0

NowyAleStary

#7366267 Napisano: 18.06.2026 16:46:44
Z regulaminu nie wynika, że mają publikować. Wynika, że MOGĄ to zrobić po wyrażeniu przez zwycięzców pisemnej zgody (oczywiście jak nie wyrażą to mogą stracić prawo do nagrody). Przy zgłaszaniu wyrażało się na zgodę publikacji w wypadku nagrody głównej. Możliwe, że chociaż tę jedną pokażą emotka  pewnie zgłoszeń było pełno i poziom bardzo wysoki. U nas w rodzinie karta paliwowa. Filmik raczej naturalny, estetyczny i według mnie z pomysłem. Bez typowych konkursowych gadżetów, ale z fajną historią.
0 0

taak

#7366271 Napisano: 18.06.2026 17:03:47
Podzieli się ktoś informacją jakie zdjęcia lubi agencja Nav? Takie typowo pod konkurs, z gadżetami itp., czy raczej naturalne?
0 0

asiunia_malutka

#7366274 Napisano: 18.06.2026 17:10:32
My montowaliśmy jak zwykle na ostatnią chwilę, chociaż materiał mieliśmy przygotowany wcześniej. Przed pisaniem tekstu zerknęłam na ostatnią chwilę do regulaminu i szok. W regulaminie zadanie brzmiało inaczej niż na stronie konkursowej. Spróbowałam więc dopasować to co mamy pod zupełnie nową historię. Może dlatego Wam się nie udało? Może wykonywaliście zadanie: moja podróż zaczyna się na BP? A w regulaminie było moją podróż zaczyna się na BP + (nie pamiętam już dokładnie, ale do sprawdzenia) gdzie pojedziesz kamperem czy coś takiego.
0 0

anialistopad

#7366298 Napisano: 18.06.2026 18:47:02
Te amino to leci jeszcze czy koniec?
0 0

Calliope22

#7366299 Napisano: 18.06.2026 18:47:29
asiunia_malutka napisał(a):

My montowaliśmy jak zwykle na ostatnią chwilę, chociaż materiał mieliśmy przygotowany wcześniej. Przed pisaniem tekstu zerknęłam na ostatnią chwilę do regulaminu i szok. W regulaminie zadanie brzmiało inaczej niż na stronie konkursowej. Spróbowałam więc dopasować to co mamy pod zupełnie nową historię. Może dlatego Wam się nie udało? Może wykonywaliście zadanie: moja podróż zaczyna się na BP? A w regulaminie było moją podróż zaczyna się na BP + (nie pamiętam już dokładnie, ale do sprawdzenia) gdzie pojedziesz kamperem czy coś takiego.

Miałam dopasowane pod zadanie z regulaminu emotka   co prawda jestem laikiem i to był nasz pierwszy konkursowy filmik , niemniej jednak myślę, że był na wysokim poziomie. No conajmniej na kartę paliwową 😔
0 0