Smolar

martunik3

#7349552 Napisano: 20.04.2026 21:28:38
Wg reg. przelewy Rutinoscorbin powinny być max do jutra.
"Za datę przelewu uznaje się datę obciążenia rachunku organizatora."
Pewnie jutro puszczą
0 0

Andrzej007

#7349615 Napisano: 21.04.2026 10:18:46
Czy faktycznie La Liga Milka informowała za sobotę 18.04?
0 0

kwiatuszek000

#7350235 Napisano: 23.04.2026 07:32:21
Hej. Wygrałam nagrodę u Smolara. Niestety z opisu na paragonie nie wynika, że jest to produkt konkursowy. Co się w takiej sytuacji robi? Czy iść do sklepu żeby dodatkowo opisali?
0 0

-Triss-

#7350236 Napisano: 23.04.2026 07:42:19
kwiatuszek000 napisał(a):

Hej. Wygrałam nagrodę u Smolara. Niestety z opisu na paragonie nie wynika, że jest to produkt konkursowy. Co się w takiej sytuacji robi? Czy iść do sklepu żeby dodatkowo opisali?

Przy nagrodzie niższego stopnia (konkurs Develey) po prostu zrobiłam zdjęcie z produktami i paragonem  - zaakceptowali bez problemu. Paragon był z osiedlowego sklepu, także opis typu keczup i musztarda emotka
Dla nagrody głównej dopytałabym w agencji.
0 0

MDL

#7350241 Napisano: 23.04.2026 08:49:26
Trochę niepokojące jest to, że po raz kolejny widzę wpis, że ktoś wygrał nagrodę u Smolara, a nie dostał SMS. Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście Smolarowi nie podobają się moje teksty, czy nie dostaję sms, nie sprawdzam na stronie każdego konkursu, może powinnam zacząć?! 🫣

loteryjny

#7350242 Napisano: 23.04.2026 08:54:09
MDL napisał(a):

Trochę niepokojące jest to, że po raz kolejny widzę wpis, że ktoś wygrał nagrodę u Smolara, a nie dostał SMS. Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście Smolarowi nie podobają się moje teksty, czy nie dostaję sms, nie sprawdzam na stronie każdego konkursu, może powinnam zacząć?! 🫣

Niestety u nich tak bywa. Dodatkowo wrzucą dane np. do formularza laureata ale na wynikach już niestety nie ma. Do tego dochodzi fakt, że nie uznają rezerw. Jeśli chodzi o rezerwy to mogliby brać przykład od takiego np. Fortisa. Słabo trochę.
1 simonapp 0

mahuska

#7350378 Napisano: 23.04.2026 13:58:41
Mnie się to też niestety przydażyło, że sms nie dotarł. To była ta poprzednia Milka....
1 kumulacja 0

luko922

#7350382 Napisano: 23.04.2026 14:09:30
A czy Smolar informował już o koszulkach lub głównej?
0 0

atlantydek

#7350385 Napisano: 23.04.2026 14:14:39
MDL napisał(a):

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród I to najlepiej w zakładce laureaci, bo w wynikach też raz nie było wygranej
2 MDL, kumulacja 0

Jestemnowa

#7350386 Napisano: 23.04.2026 14:18:33
O Jeżu a ja nigdy nie sprawdzam 😳😐
atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród

O jeżu a ja nigdy nie sprawdzam 😳 😐

sledzik860

#7350402 Napisano: 23.04.2026 15:06:13
Jestemnowa napisał(a):

atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród

Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzać, ale chyba zacznę, w Dawtonie mam skuteczność około 0/120, a co jak wygrałem tysiaka a nie dostałem SMS? Tylko szkoda, że trzeba będzie znaleźć na to czas...
1 kumulacja 0

8igora9

#7350410 Napisano: 23.04.2026 15:22:20
sledzik860 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzać, ale chyba zacznę, w Dawtonie mam skuteczność około 0/120, a co jak wygrałem tysiaka a nie dostałem SMS? Tylko szkoda, że trzeba będzie znaleźć na to czas...

Trzeba sprawdzać. W tych konkursach z dużą ilością nagród dziennych około 1/3 smsów nie dotarła do mnie, więc to nie są pojedyncze przypadki.

MDL

#7350418 Napisano: 23.04.2026 15:37:33
8igora9 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trzeba sprawdzać. W tych konkursach z dużą ilością nagród dziennych około 1/3 smsów nie dotarła do mnie, więc to nie są pojedyncze przypadki.

Ja wiem, że to oczywiste, ale tak nie powinno być, wychodzi na to, że sporo nagród mogło przepaść przez brak informacji....gdyby była rezerwa spoko, nagrody zostają wydane, choć nadal szkoda pierwotnego laureata 😕

mia

#7350456 Napisano: 23.04.2026 17:56:23
atlantydek napisał(a):

MDL napisał(a):

Trzeba bezwzględnie sprawdzać. Kilka razy miałem tak, szczególnie przy masowych konkursach z dużą ilością nagród I to najlepiej w zakładce laureaci, bo w wynikach też raz nie było wygranej

No ładnie, a mnie się nigdy nie chce sprawdzać... emotka
Dzisiaj (w związku z powyższymi wpisami) sprawdziłam tę Milkę i doopa blada faktycznie - ale czort wie w takim razie, ile razy przeklęłam agencję, że nie wygrałam, a trzeba było przekląć, że nie wysłali smsa... emotka

Majkii

#7350459 Napisano: 23.04.2026 18:10:47
Ja kiedyś tak wygrałem 1000zł do Zalando i też po sprawdzeniu na stronie, bo SMSa nie dostałem ani maila. 
Natomiast Smolar mi potwierdził że tak wygrałem, ale niestety pomocy odnośnie problemu z weryfikacją na ich stronie laureaci.smolar.pl już nie uzyskałem pomocy pomimo maili i telefonów zlewali mnie ponad tydzień a po tygodniu już minął regulaminowy termin, a później zwyczajnie odpuściłem, bo ileż można się prosić... widocznie ktoś bardziej z nich potrzebował mieć ten bon do Zalando emotka
Dlatego od kilku lat podchodzę do nich z ostrożnością.

kumulacja

#7350461 Napisano: 23.04.2026 18:17:06
Majkii napisał(a):

Ja kiedyś tak wygrałem 1000zł do Zalando i też po sprawdzeniu na stronie, bo SMSa nie dostałem ani maila. 
Natomiast Smolar mi potwierdził że tak wygrałem, ale niestety pomocy odnośnie problemu z weryfikacją na ich stronie laureaci.smolar.pl już nie uzyskałem pomocy pomimo maili i telefonów zlewali mnie ponad tydzień a po tygodniu już minął regulaminowy termin, a później zwyczajnie odpuściłem, bo ileż można się prosić... widocznie ktoś bardziej z nich potrzebował mieć ten bon do Zalando emotka
Dlatego od kilku lat podchodzę do nich z ostrożnością.

A ja byłam przekonana, że Smolar to porządna i dokładna agencja. To może i do mnie nie dotarły wiadomości o wygranej?
Zatem sprawdzajmy za każdym razem na ich stronie, bo może wygraliśmy, tylko eska nie dostaliśmy. 
PS. Smolarze, czytasz nasze wypowiedzi na forum???

Majkii

#7350462 Napisano: 23.04.2026 18:20:24
kumulacja napisał(a):

Zatem sprawdzajmy za każdym razem na ich stronie, bo może wygraliśmy, tylko eska nie dostaliśmy.

To było z 5-6 lat temu, potem już nie miałem takiej sytuacji. Ale myślę że warto sprawdzać.

eliza

#7350475 Napisano: 23.04.2026 18:57:51

MDL napisał(a):

Trochę niepokojące jest to, że po raz kolejny widzę wpis, że ktoś wygrał nagrodę u Smolara, a nie dostał SMS. Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście Smolarowi nie podobają się moje teksty, czy nie dostaję sms, nie sprawdzam na stronie każdego konkursu, może powinnam zacząć?

Ja natomiast dostałam sms z loterii Ambition,uzupełniłam formularz i cisza a na stronie jest że brak wygranej. Sms z 17 marca a dalej cisza,zastanawiam się czy pisać do nich co z moją wygraną czy czekać do końca konkursu?
0 0

plaziks

#7350693 Napisano: 24.04.2026 16:57:56
Konkurs Gliss x Sylwia Butor 
Wyłonienie zwycięzców 21.04 informowanie 2dr = 24.04, a nadal cisza
Cały dzień czekam na smsa czy informacje w mdw, a tam pusto. 
czy Smolarowi zdarzają się opóźnienia?
0 0

picola1

#7350706 Napisano: 24.04.2026 17:24:14
plaziks napisał(a):

Konkurs Gliss x Sylwia Butor 
Wyłonienie zwycięzców 21.04 informowanie 2dr = 24.04, a nadal cisza
Cały dzień czekam na smsa czy informacje w mdw, a tam pusto. 
czy Smolarowi zdarzają się opóźnienia?

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale w zakładce laureaci jest jakiś Gliss. może tam sprawdź
0 0