SZUKAM....

visserarthur

#7334197 Napisano: dzisiaj o 13:55:46
alexmusic napisał(a):

Szukam osób, które bywają w Biedronce i mogą mi coś sprawdzić w swoich sklepach. U mnie niestety pokazuje brak dostępności tego produktu w całym moim mieście. Może u Was to będzie. Bardzo mi zależy na kupnie.

Podeślij kod, to przeskanuję swoje sklepy, ale jak coś, to raczej jutro bym podjechał. (Możesz też wyłączyć lokalizację i prześledzić sklepy w okolicy). Ps: Wskazanie, że dostępne, nie zawsze niestety świadczy, że produkt jest rzeczywiście dostępny.
0 0

visserarthur

#7334198 Napisano: dzisiaj o 13:57:23
InkaR napisał(a):

gdzie można kupić rafaello w takich małych paczuszkach?

Zależy Ci na tym produkcie, czy żeby było tanio? Przedwczoraj widziałem w dwóch Biedronkach, że przyjechały standy i czekolada Raffaello była tania: 5,99.
0 0

sylzab2294

#7334205 Napisano: dzisiaj o 14:25:57
visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

Zależy Ci na tym produkcie, czy żeby było tanio? Przedwczoraj widziałem w dwóch Biedronkach, że przyjechały standy i czekolada Raffaello była tania: 5,99.

nie we wszystkich...
U mnie po 9,99 emotka
0 0

koniczynka123

#7334215 Napisano: dzisiaj o 14:59:41
sylzab2294 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

InkaR napisał(a):

nie we wszystkich...
U mnie po 9,99 emotka

W kaufland dziś płaciłam 9,99 z Kartą Club Card- można 1 dziennie z aplikacją, opakowanie 150g
0 0