SZUKAM....

gryszelm

#7341936 Napisano: 12.03.2026 17:13:14
niunia-k napisał(a):

Szukam co to za nadawca Priorytet 😳  w internecie wynika że to kurier jednak jedzie z tą paczką InPost 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Też dostałam. Myślę, że to może Soplica z Insta (z pomadkami)
0 0

niunia-k

#7341938 Napisano: 12.03.2026 17:18:00
Dziękuję za odpowiedź
0 0

Monika11

#7341963 Napisano: 12.03.2026 18:54:26
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

Dwa lata  temu reklamowałam znaną markę rybki do producenta, nie sklepu ,a znalazłam szkło w puszcze.. Napisałam i zrobiłam zdjęcia i opisałam całą sytuację . Podeszli super do całej sytuacji , kazali zapakować profesjonalnie i wysłali kuriera po ten kawałek .. Na emaila dostałam cały proces produkcji , niby nie było możliwości w produkcji szkła .. Pierwszy raz widziałam całą produkcję ,ale przyznali się ,że po zbadaniu faktycznie to było szkło .Dostałam duży kosz z rybkami w puszcze .Nie  chodziło mi o gratisy , tylko o zwrócenie uwagi.

atyde25

#7341969 Napisano: 12.03.2026 19:30:20
O kurde ja miałam kawałek metalu z kotła  chipsów Przysnaków z kotła. Ale nie zgłosiłam. Masakra na jakie niebezpieczne rzeczy można trafić w jedzeniu:( To można zostać kaleką a nawet umrzeć emotka
0 0

vickichelm

#7342082 Napisano: 13.03.2026 11:24:02
Szukam kodów do pyszne.pl
0 0

aanneettaa

#7342225 Napisano: 13.03.2026 21:40:33
Szukam informacji od osób które korzystały z vouchera prezent marzeń , czy warto taki voucher kupić na prezent?
0 0

banka-manka

#7342227 Napisano: 13.03.2026 21:46:23
aanneettaa napisał(a):

Szukam informacji od osób które korzystały z vouchera prezent marzeń , czy warto taki voucher kupić na prezent?

Zależy jaka kwota i czy osoba, która ma dostać bon mieszka w większym mieście. Bo głównie atrakcje typu masaże, dzienne spa, restauracje, jakieś warsztaty itp., odbywają się w większych miastach. Choć jeśli kwota jest duża, to można wykupić jakiś weekendowy pobyt i wtedy odległość atrakcji, nie ma takiego znaczenia.
0 0

aanneettaa

#7342228 Napisano: 13.03.2026 21:47:21
banka-manka napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Zależy jaka kwota i czy osoba, która ma dostać bon mieszka w większym mieście. Bo głównie atrakcje typu masaże, dzienne spa, restauracje, jakieś warsztaty itp., odbywają się w większych miastach. Choć jeśli kwota jest duża, to można wykupić jakiś weekendowy pobyt i wtedy odległość atrakcji, nie ma takiego znaczenia.

Dziękuję ❤️

joan

#7342340 Napisano: 14.03.2026 17:57:44
banka-manka napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Nie warto. Prawie zawsze atrakcje oferowane na Prezentmarzeń itp. są dużo droższe, niż w cenniku. Bo przecież oni też muszą dostać prowizję. Lepiej zakupić voucher bezpośrednio (można przez Internet) w SPA czy hotelu, dosłownie każdy coś oferuje. Albo na naszym forum w dziale sprzedażowym. Dla mnie pośrednicy a'la PrezentyMarzen to scam.

PRZYKŁAD PIERWSZY Z BRZEGU, BO JESTEM ZE ŚLĄSKA emotka "Seans w tężni solankowej dla dwojga – Chorzów":
Cena na PrezenMarzen za 60 minut dla dwojga: 148,00 PLN
https://prezentma...j-dla-dwojga-chorzow
Cena bezpośrednio u usługodawcy za 60 minut dla dwojga: 49,00 PLN
https://lestetica...spa/teznia-solankowa

nanajka81

#7342352 Napisano: 14.03.2026 18:38:19
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Nie warto. Prawie zawsze atrakcje oferowane na Prezentmarzeń itp. są dużo droższe, niż w cenniku. Bo przecież oni też muszą dostać prowizję. Lepiej zakupić voucher bezpośrednio (można przez Internet) w SPA czy hotelu, dosłownie każdy coś oferuje. Albo na naszym forum w dziale sprzedażowym. Dla mnie pośrednicy a'la PrezentyMarzen to scam.

PRZYKŁAD PIERWSZY Z BRZEGU, BO JESTEM ZE ŚLĄSKA emotka "Seans w tężni solankowej dla dwojga – Chorzów":
Cena na PrezenMarzen za 60 minut dla dwojga: 148,00 PLN
https://prezentma...j-dla-dwojga-chorzow
Cena bezpośrednio u usługodawcy za 60 minut dla dwojga: 49,00 PLN
https://lestetica...spa/teznia-solankowa

Też uważam że to nie jest trafiony prezent. Nawet jak się to wygra (voucher na określoną rzecz) to ludzie to sprzedają bo jest to dość problemowy prezent. Ja kiedyś wygrałam taki voucher na 500 zł (na wszystko) i w sumie zużyłam na 4 fotoksiążki.

assal

#7342355 Napisano: 14.03.2026 19:08:27
Problem z tymi voucherami, poza zawyżoną często ceną, jest jeszcze jeden. Niby oferty na stronie są, a jak się pisze do firm, by się umówić, zero odpowiedzi. Z dodzwonieniem się, na te numery, co podają, też różnie bywa. Jak się trafi na obcokrajowca po drugiej stronie, to również bywa wesoło. Do tego często na miejscu nie wiedzą, co to za vouchery i są telefony do kierownika/szefa/kogoś decyzyjnego emotka
Wygrywałam je dość często w ostatnich dwóch latach i już się zdążyłam przyzwyczaić, że dane, co przesyłają, nieaktualne, a z umawianiem się bywa pod górkę.
Są miejsca, gdzie lubię nimi płacić, są takie, gdzie więcej mnie szybko z voucherem nie zobaczą emotka

aanneettaa

#7342419 Napisano: 15.03.2026 09:36:55
assal napisał(a):

Problem z tymi voucherami, poza zawyżoną często ceną, jest jeszcze jeden. Niby oferty na stronie są, a jak się pisze do firm, by się umówić, zero odpowiedzi. Z dodzwonieniem się, na te numery, co podają, też różnie bywa. Jak się trafi na obcokrajowca po drugiej stronie, to również bywa wesoło. Do tego często na miejscu nie wiedzą, co to za vouchery i są telefony do kierownika/szefa/kogoś decyzyjnego emotka
Wygrywałam je dość często w ostatnich dwóch latach i już się zdążyłam przyzwyczaić, że dane, co przesyłają, nieaktualne, a z umawianiem się bywa pod górkę.
Są miejsca, gdzie lubię nimi płacić, są takie, gdzie więcej mnie szybko z voucherem nie zobaczą emotka

Dziękuję za pomoc❤️
2 assal, joan 0

atyde25

#7342579 Napisano: 16.03.2026 11:02:49
Miałam voucher na prezent marzeń z piwa loterii Zatecky. Wymieniłam na zestaw win. Potem przez rok te 6 win męczyłam. Drugi miałam chyba na sushi w lokalu wymieniła. Jak ktoś ma czas i czym dojechać to ma więcej opcji. Czy się opłaca jak się ma voucher zmarnować to raczej coś się wybierze .Nawet jak na siłę.
0 0

atyde25

#7342581 Napisano: 16.03.2026 11:07:29
Nie każdy czyta moje wypociny na bieżąco. Przy odbiorze % od kuriera są spore formalności. Pokazanie oczywiście dowodu osobistego i pytania dodatkowe .Czy jest pani trzeźwa? To była ta nagroda z przesłuchaniem w bonusie. Ale szkło było o dziwo całe.
0 0

kumulacja

#7342604 Napisano: 16.03.2026 12:26:44
atyde25 napisał(a):

Nie każdy czyta moje wypociny na bieżąco. Przy odbiorze % od kuriera są spore formalności. Pokazanie oczywiście dowodu osobistego i pytania dodatkowe .Czy jest pani trzeźwa? To była ta nagroda z przesłuchaniem w bonusie. Ale szkło było o dziwo całe.

Naprawdę zapytał, czy jesteś trzeźwa? Zaskakujące pytanie.
1 atyde25 0

atyde25

#7342735 Napisano: 17.03.2026 04:47:19
Tak jestem trzeżwa ja mało piję. Tylko promocyjnie i słabe trunki:)
1 kumulacja 0

donia7

#7343642 Napisano: 20.03.2026 18:57:09
Szukam osoby, która zna język włoski emotka  Estrellitta emotka
0 0

pikawka

#7343650 Napisano: 20.03.2026 19:59:27
atyde25 napisał(a):

Miałam voucher na prezent marzeń z piwa loterii Zatecky. Wymieniłam na zestaw win. Potem przez rok te 6 win męczyłam. Drugi miałam chyba na sushi w lokalu wymieniła. Jak ktoś ma czas i czym dojechać to ma więcej opcji. Czy się opłaca jak się ma voucher zmarnować to raczej coś się wybierze .Nawet jak na siłę.

Ja właśnie też nie wiedziałam jak wykorzystać ale okazało się, że mogę na restauracje Oto sushi… tak więc wzięłam  mogą trójkę krętaczy i w jakąś sobotę pojechaliśmy do Bydzi na sushi (uwielbiamy) fakt, że dla nas wyszło z 400 zł i musiałam dopłacić… bo przecież musieliśmy mieć 100 elementów bo by się 4 latek i dwóch 10 latków nie najadło emotka   Wcinali aż im się uszy trzęsły a zawsze jakaś to atrakcja tak kulturalnie w restauracji a nie dostawa do domu emotka )))

atyde25

#7343878 Napisano: 22.03.2026 19:42:25
Ja z moją dwójką urwisów byłam u mnie blisko domu w suszarni. Fajne to było .Ale akurat ja lubię sushi ale nie lubię tego zielonego to jakieś glony .I to niby nadaje sushi smaku ale ja to zawsze wyciągam .Niby są rolki bez tego ale jakoś się nie znałam. Wygram jeszcze kiedyś to może będzie coś takiego. Fajne są te prezenty i można komuś niespodziankę zrobić. Ostatnio nie mam farta za dużo do wygrywania.
0 0

stokrotka238

#7343906 Napisano: 23.03.2026 07:51:00
Czy z cameleo Expert przychodzi/ pokazuje się jakieś potwierdzenie?
0 0