Żabka

nanajka81

#7350054 Napisano: dzisiaj o 13:44:04
oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Dzisiaj zaszaleli z konkursamiemotka

gorzej z nagrodami hehe

Czy ja wiem, w zeszłym tygodniu było gorzej, 440zł do wizzaira i lego bonsai bym chętnie przytuliła emotka

gdzie te konkursy są w apce? Kiedyś mi się ukazywały wyzwania a dziś po waszych wpisach wchodzę i szukam i zero wyzwań, konkursów, gdzie to jest???
0 0

mizazu71

#7350056 Napisano: dzisiaj o 13:46:40
nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gorzej z nagrodami hehe

Czy ja wiem, w zeszłym tygodniu było gorzej, 440zł do wizzaira i lego bonsai bym chętnie przytuliła emotka

gdzie te konkursy są w apce? Kiedyś mi się ukazywały wyzwania a dziś po waszych wpisach wchodzę i szukam i zero wyzwań, konkursów, gdzie to jest???

W sekcji “podejmij wyzwanie”
0 0

kocie_lakocie

#7350064 Napisano: dzisiaj o 14:05:32
Szkoda, że Żabka robi konkursy z gierkami.

Mnie one odstraszają..

po pierwsze nie jestem zwinna w takich klikaniach, a po drugie z góry zakładam, że nagrody zgarną posiadacze botów. emotka

nanajka81

#7350065 Napisano: dzisiaj o 14:07:17
mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gorzej z nagrodami hehe

a gdzie ta sekcja jest? Ja wiem że zawsze to było po wejściu do żabki ale teraz tego nie mam emotka
0 0

Majkii

#7350067 Napisano: dzisiaj o 14:09:07
nanajka81 napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gorzej z nagrodami hehe

a gdzie ta sekcja jest? Ja wiem że zawsze to było po wejściu do żabki ale teraz tego nie mam emotka

na głównej czyli zaraz po otwarciu apki i przesuwaj w dół
0 0

uzuri

#7350069 Napisano: dzisiaj o 14:14:21
nanajka81 napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gorzej z nagrodami hehe

1 Majkii 0

atanerka

#7350077 Napisano: dzisiaj o 14:22:09
uzuri napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

gorzej z nagrodami hehe

Tylko u mnie wlasnie tak to wygląda,  nie ma zakładki wyzwań,  ani nie wyświetlają sie takie jakby "statusy"
0 0

Majkii

#7350079 Napisano: dzisiaj o 14:28:01
Wyloguj się i wyczyść dane aplikacji, albo odinstaluj aplikacje, wyłącz i włącz telefon i zainstaluj i zaloguj się od nowa, jak nie pomoże to napisz do nich.
I jeszcze sprawdź czy masz aktualną apke.
0 0

atanerka

#7350082 Napisano: dzisiaj o 14:43:08
Majkii napisał(a):

Wyloguj się i wyczyść dane aplikacji, albo odinstaluj aplikacje, wyłącz i włącz telefon i zainstaluj i zaloguj się od nowa, jak nie pomoże to napisz do nich.

Aktualizacja apki zrobiona, odinstalowana i zainstalowana, ale niestety to nie pomogło.
Jeszcze spróbuję z wyłączeniem telefonu.
Dzięki za wskazówki emotka
0 0

Majkii

#7350083 Napisano: dzisiaj o 14:48:11
atanerka napisał(a):

Majkii napisał(a):

Aktualizacja apki zrobiona, odinstalowana i zainstalowana, ale niestety to nie pomogło.
Jeszcze spróbuję z wyłączeniem telefonu.
Dzięki za wskazówki emotka

No to dziwne trochę spróbuj do nich napisać, tylko napisz im że robiłaś to co napisałem wyżej, bo pierwsze co to tak Ci odpiszą. 
Poza tym widzę że nie wyświetla sie Ci wiele rzeczy, więc to wygląda na jakiś dziwny błąd.
0 0

atyde25

#7350132 Napisano: dzisiaj o 18:08:59
Ja mam ten sam błąd w apce kilka tygodni temu zniknęły mi wyzwania.
Teraz kupiłam 2 owsianki Lubella i nie mam kodu w twoje kupony i nagrody.
Mam w ustawieniach aplikacji V4.34.0. Czy to aktualna wersja pojęcia nie mam .Sama nic nie kombinowałam Z dnia na dzień mi wyzwania zniknęły..
0 0

kipa

#7350134 Napisano: dzisiaj o 18:12:20
Faktycznie dziwne
0 0

Nuna1210

#7350138 Napisano: dzisiaj o 18:28:03
atyde25 napisał(a):

Ja mam ten sam błąd w apce kilka tygodni temu zniknęły mi wyzwania.
Teraz kupiłam 2 owsianki Lubella i nie mam kodu w twoje kupony i nagrody.
Mam w ustawieniach aplikacji V4.34.0. Czy to aktualna wersja pojęcia nie mam .Sama nic nie kombinowałam Z dnia na dzień mi wyzwania zniknęły..

Owsianki z Lubelli to konkurs z paragonem, a nie z kodem z apki 🙂
0 0

atyde25

#7350149 Napisano: dzisiaj o 18:55:39
Zaktaulizowałam do dostępnej wersji V4.35.2.
Dobra robię restart fona bo jest dalej to samo.
0 0

Majkii

#7350153 Napisano: dzisiaj o 19:05:55
atyde25 napisał(a):

Zaktaulizowałam do dostępnej wersji V4.35.2.
Dobra robię restart fona bo jest dalej to samo.

Być może wystarczyłoby wyczyścić dane aplikacji, ale jak zrobisz reset to będzie tak jakbyś je wyczyścił, jak dalej tak będzie to opisz i wyślij im.
0 0