Reklama na e-Konkursy.info

Pomocy!!!!

caramela

#7233067 Napisano: 06.01.2025 12:35:59
inter81 napisał(a):

pyszne.pl
mam 2 bony / kody / vouchery po 50 zł sprawdzam ważność na stronie rok 2027 i stan konta 50 zł, a kiedy chce użyć w aplikacji lub na stronie to wyskakuje komunikat "Kod kuponu jest nieprawidłowy." kody otrzymałem jakiś miesiąc temu jako vouchery od shell, ktoś ma jakieś pomysły?

Miałam trochę inną sytuację, miałam kod i przy płatności wywaliło mnie z aplikacji, składalam drugi raz zamówienie i pokazalo mi kod nieprawidłowy. Napisałam do pomocy to dopiero po kilku dniach mi odpisali. Jednak puenta jest taka że czasami trzeba poczekać 24 godziny aby kod był znów aktywny i wrocil. Może tu też trzeba, ale nie wiem
1 inter81 0

Hold-em

#7233071 Napisano: 06.01.2025 13:12:23
inter81 napisał(a):

pyszne.pl
mam 2 bony / kody / vouchery po 50 zł sprawdzam ważność na stronie rok 2027 i stan konta 50 zł, a kiedy chce użyć w aplikacji lub na stronie to wyskakuje komunikat "Kod kuponu jest nieprawidłowy." kody otrzymałem jakiś miesiąc temu jako vouchery od shell, ktoś ma jakieś pomysły?

A czy do vouchera był podany pin? Czasem są kody z pinem i trzeba wpisać w okienku kod#pin
2 inter81, andii 0

inter81

#7233100 Napisano: 06.01.2025 16:53:54
Hold-em napisał(a):

inter81 napisał(a):

pyszne.pl

A czy do vouchera był podany pin? Czasem są kody z pinem i trzeba wpisać w okienku kod#pin

jest pin, myślałem , że tylko do sprawdzenia stanu konta vouchera sie przydaje spróbuje wpisać jak piszesz. nie lubie dostawy wybieram odbiór osobisty
0 0

pikawka

#7234161 Napisano: 10.01.2025 23:06:56
Stokrotka1984 napisał(a):

Hej mam problem,
Nie wiem czy piszę w dobrym wątku, ale dzisiaj dotarły mi żelki z konkursu zozole ze Smolara .

Niestety paczkę z miejskiego punktu dpd odbierała mi inna osoba i dopiero dzisiaj zauważyłam ze odebrana paczuszka miała przyklejoną na siebie, odklejoną wcześniej taśmę ze SMOLAR, oraz taśma z napisem DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN była... przecięta.
W domu nie wiedzieli, że coś może być nie tak z paczką.

Czy mogę napisać w tej sprawie do SMOLAR? Czy ktoś miał podobną sytuację z nagrodą, iż była - otwarta?
Osoba, która odbierała paczkę podpisała (jak widać nie do końca świadomie) kartkę o odbiorze nagrody. Nagroda była odbierana wczoraj 9.01.

Tam niby jest też napis na żółtej taśmie, w wolnym tłumaczeniu, aby w przypadku otwarcia paczki sprawdzić zawartość w obecności kuriera. 
Jednak i tak nie wiem co powinno prawidłowo znajdować się w paczce, jest tu poprostu dużo żelków. To może mi posłużyć jako argument.

Czy ktoś dostał taką paczkę i chciałby się podzielić informacją, co powinno być pełną zawartością paczki z konkursu? Z góry dziękuję za pomoc w tej sprawie.

No ale wszystko się zgadza? Czegoś brakuje, porównaj z osobami, które też już dostały paczkę.
0 0

fidafi

#7234190 Napisano: 11.01.2025 12:07:49
nie no litości - o żelki tutaj ktoś będzie zawracał głowę innym ludziom i dochodził z kurierami, mimo że nawet osoba nie odebrała paczki osobiście... to już naprawdę trzeba mieć tupet.
0 0

kiwiwi

#7234192 Napisano: 11.01.2025 12:20:10
fidafi napisał(a):

nie no litości - o żelki tutaj ktoś będzie zawracał głowę innym ludziom i dochodził z kurierami, mimo że nawet osoba nie odebrała paczki osobiście... to już naprawdę trzeba mieć tupet.

Nie zna życia, kto nie "dochodził z kurierami" emotka
1 leniuszka 0

Stokrotka1984

#7234231 Napisano: 11.01.2025 16:00:22
pikawka napisał(a):

Hej mam problem,
Nie wiem czy piszę w dobrym wątku, ale dzisiaj dotarły mi żelki z konkursu zozole ze Smolara .

Niestety paczkę z miejskiego punktu dpd odbierała mi inna osoba i dopiero dzisiaj zauważyłam ze odebrana paczuszka miała przyklejoną na siebie, odklejoną wcześniej taśmę ze SMOLAR, oraz taśma z napisem DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN była... przecięta.
W domu nie wiedzieli, że coś może być nie tak z paczką.

Czy mogę napisać w tej sprawie do SMOLAR? Czy ktoś miał podobną sytuację z nagrodą, iż była - otwarta?
Osoba, która odbierała paczkę podpisała (jak widać nie do końca świadomie) kartkę o odbiorze nagrody. Nagroda była odbierana wczoraj 9.01.

Tam niby jest też napis na żółtej taśmie, w wolnym tłumaczeniu, aby w przypadku otwarcia paczki sprawdzić zawartość w obecności kuriera. 
Jednak i tak nie wiem co powinno prawidłowo znajdować się w paczce, jest tu poprostu dużo żelków. To może mi posłużyć jako argument.

Czy ktoś dostał taką paczkę i chciałby się podzielić informacją, co powinno być pełną zawartością paczki z konkursu? Z góry dziękuję za pomoc w tej sprawie.

No ale wszystko się zgadza? Czegoś brakuje, porównaj z osobami, które też już dostały paczkę.

Dziękuję. Już napisałam do takich osób i spróbuję sobie to porównać. 

Odpowiadając na inne komentarze w sprawie "kłócenia się o żelki"... ludzie, tu nie chodzi mi o to, że mi cukierków zabraknie, tylko jeśli naprawdę ktoś w oddziale otwiera paczki to jest to trochę nieuczciwe i niepokojące.🫤

Przychodzą mi nagrody z różnych konkursów, mniej lub bardziej wartościowe. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. To akurat były żelki a innym razem może to być elektronika.

Samo poinformowanie o zainstnialej sytuacji nie jest niczym złym. Nie zamierzam się z nikim wykłócać o żelki ani kogoś pozywać. 😉

Uważam, że dorzucanie swoich przysłowiowych 5 groszy tylko aby coś skomentować nie jest pomocną odpowiedzią na moje pytanie. 

Pytanie zamykam bo juz napisałam do smolar informacje o rozpieczetowaniu przesyłki w oddziale kurierskim. 🙂

Dziękuję za pomoc
1 cb656 0

kiedywreszciewygram

#7234623 Napisano: 13.01.2025 18:20:44
Witam próbowałem dziś zarejestrować 2 paragony w loterii Pepsi i w obu przypadkach pojawia mi się taki komunikat jak na zdjęciu . Nie po to wydałem ponad 15zł aby nie dało się ich zarejestrować. Dodam, że tych paragonów  nie rejestrowałem wcześniej!
0 0

cb656

#7234628 Napisano: 13.01.2025 18:38:51

Odpowiadając na inne komentarze w sprawie "kłócenia się o żelki"... ludzie, tu nie chodzi mi o to, że mi cukierków zabraknie, tylko jeśli naprawdę ktoś w oddziale otwiera paczki to jest to trochę nieuczciwe i niepokojące.🫤

Przychodzą mi nagrody z różnych konkursów, mniej lub bardziej wartościowe. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. To akurat były żelki a innym razem może to być elektronika.

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. emotka
Niestety, nie każdy podchodzi tak samo do spraw rzetelności i elementarnej uczciwości. Niedawno umieściłem na forum wpis w podobnym temacie i co mnie zdumiało, zostałem obśmiany, że mam niedzisiejsze oczekiwania i że "norma" jest taka, iż z kurierami trzeba żyć w zgodzie. emotka No to ja życzę takim cwaniakom, by dożyli sytuacji, w której ICH przesyłka zostanie nieuczciwie spacyfikowana przez kuriera, który postawi się wyżej w hierarchii. emotka Z całego serca im tego życzę emotka
0 0

opelekb

#7234668 Napisano: 13.01.2025 20:39:57
kiedywreszciewygram napisał(a):

Witam próbowałem dziś zarejestrować 2 paragony w loterii Pepsi i w obu przypadkach pojawia mi się taki komunikat jak na zdjęciu . Nie po to wydałem ponad 15zł aby nie dało się ich zarejestrować. Dodam, że tych paragonów  nie rejestrowałem wcześniej!

0 0

Madzix_10

#7235902 Napisano: 18.01.2025 19:09:53
Czy ktoś mi powie jak można na forum odpowiadać na czyjes komentarze ?? 🙈 Daje "cytuj wiadomość " ( tylko to mam przy  wpisach )  odpowiadam , ale pojawia się tylko mój komentarz , a tego cytowanego tekstu nie ma , chyba że widzi się tylko swój wpis ??? Jak wy macie ? Ile razy chciałam komuś coś odpowiedzieć to usuwalam bo widziałam swoją wiaodmsoc która nie wiadomo czego się miała tyczyć 🤣
1 agakaz2 0

agakaz2

#7235903 Napisano: 18.01.2025 19:25:56
Madzix_10 napisał(a):

Czy ktoś mi powie jak można na forum odpowiadać na czyjes komentarze ?? 🙈 Daje "cytuj wiadomość " ( tylko to mam przy  wpisach )  odpowiadam , ale pojawia się tylko mój komentarz , a tego cytowanego tekstu nie ma , chyba że widzi się tylko swój wpis ??? Jak wy macie ? Ile razy chciałam komuś coś odpowiedzieć to usuwalam bo widziałam swoją wiaodmsoc która nie wiadomo czego się miała tyczyć 🤣

cytuj i daje enter by coś wtedy napisac
1 Madzix_10 0

banka-manka

#7235905 Napisano: 18.01.2025 19:37:39
Madzix_10 napisał(a):

Widać komentarz na który się odpowiada i robi się to dokładnie tak jak piszesz przez ‚cytuj wiadomość’. 
Może spróbuj przez inną przeglądarkę? Albo wyczyść ciasteczka. Bo to jakiś błąd. 

1 Madzix_10 0

Madzix_10

#7235910 Napisano: 18.01.2025 21:04:55
[quote= Czyli widać teraz ? 

agakaz2 napisał(a):

Madzix_10 napisał(a):

Madzix_10]Czy ktoś mi powie jak można na forum odpowiadać na czyjes komentarze ?? 🙈 Daje "cytuj wiadomość " ( tylko to mam przy  wpisach )  odpowiadam , ale pojawia się tylko mój komentarz , a tego cytowanego tekstu nie ma , chyba że widzi się tylko swój wpis ??? Jak wy macie ? Ile razy chciałam komuś coś odpowiedzieć to usuwalam bo widziałam swoją wiaodmsoc która nie wiadomo czego się miała tyczyć 🤣

0 0

Madzix_10

#7235912 Napisano: 18.01.2025 21:06:40
 Dobra napisał(a):

Madzix_10 napisał(a):

Widać komentarz na który się odpowiada i robi się to dokładnie tak jak piszesz przez ‚cytuj wiadomość’. 
Może spróbuj przez inną przeglądarkę? Albo wyczyść ciasteczka. Bo to jakiś błąd. 

0 0

ananaska

#7235947 Napisano: 19.01.2025 15:00:51
Hej, czy ktoś miał taką sytuację, że wysłał list Pocztą Polską (polecony priorytet), a ten list zaginął? Bo ja właśnie przerabiam tą sytuację. Wysłałam paragon i protokół do Smolara. Wartość nagrody 3200 zł. List wysłany we wtorek, a w aplikacji do śledzenia przesyłek, cały czas jest informacje: "w transporcie" emotka Wydaje mi się, że coś za długo trwa transport (350 km)...
0 0

koniczynka123

#7235949 Napisano: 19.01.2025 15:04:19
ananaska napisał(a):

Hej, czy ktoś miał taką sytuację, że wysłał list Pocztą Polską (polecony priorytet), a ten list zaginął? Bo ja właśnie przerabiam tą sytuację. Wysłałam paragon i protokół do Smolara. Wartość nagrody 3200 zł. List wysłany we wtorek, a w aplikacji do śledzenia przesyłek, cały czas jest informacje: "w transporcie" emotka Wydaje mi się, że coś za długo trwa transport (350 km)...

Też tak miałam choć list dotarł, nigdy nie zaktualizowali tego na stronie poczty. I też słałam to do Smolara a wygrana sporo większa. Zadzwoniłam po tygodniu do Smolara i potwierdzili, że list jest u nich

as32572

#7235950 Napisano: 19.01.2025 15:04:26
ananaska napisał(a):

Ja kiedyś wysłałam dwa polecone tego samego dnia - ten na drugi koniec Polski dotarł po 2 dniach a ten do miejscowości oddalonej o 50 km po 2 tygodniach...
Więc zdarzają się opóźnienia, nawet na przesyłkę kurierską kiedyś czekałam długo bo zgubili ale znaleźli. Może warto zadzwonić na infolinię poczty, bo w oddziale to będą widzieć tylko tyle co Ty.
1 ananaska 0

@gnieszk@

#7235951 Napisano: 19.01.2025 15:24:42
ananaska napisał(a):

Tak, miałam tak. Grubo ponad tydzień komunikat "w transporcie", ale list ostatecznie dotarł.
1 ananaska 0

MDL

#7235952 Napisano: 19.01.2025 15:35:21
Na poczcie się nie dzieje się zbyt dobrze od dawna 😥 swój paragon wysyłałam kurierem UPC, na drugi dzień była przesyłka dostarczona.
1 ananaska 0