Dziś cieszę się z.....

pikawka

#6699647 Napisano: 28.04.2020 10:47:28
zdolnabestia napisał(a):

Rzeczywiście byłam zdeterminowana za pierwszym razem. Do tego stopnia, że np pojechałam na koncert metalowy 2 godziny autem, zamawiałam w barze wodę, maiłam przygotowaną w bagażniku kanapkę z diety i wyszłam w przerwie ją zjeść, a potem, gdy wracałam bardzo późnym wieczorem zasnęłam za kierownicą. Tzn bardzo chciało mi się spać, wydawało mi się, że to kontroluję, a nagle patrzę, a jadę pasem obok... musiałam na moment stracić świadomość. Na szczęście autostrada była pusta. Wszystko dlatego, że w jadłospisie nie było wieczornego energetyka czy jakiegoś batona czekoladowego  emotka  Eh, raz też wyjechałam na dwa dni pod namiot i też sobie naszykowałam pudełka z jadłospisu, jadłam takie zimne, blee. Patrzyłam też, jak moi znajomi sobie piwkują, jedzą kiełbę z ogniska, a ja była zdeterminowana...

O kurczakiemotka  Ale agentka emotka  nie no my z mężem w sobotę lub niedzielę mamy jeden dzień dyspensy emotka  Ostatnio był grillemotka  wiadomo, nie obzeramy  się ale diety nie stosujemy. Tylko to na co mamy ochotę  emotka
0 0

stamp2

#6699902 Napisano: 29.04.2020 10:13:52
emotka deszczemotka

nitka310

#6700062 Napisano: 29.04.2020 20:35:57
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

emotka deszcz emotka

Ja tu w Zagłębiu miałam ogromną burzę! Zapach powietrza teraz - nie do opisania!  emotka

U mnie, w okolicy Poznania, nie spadła nawet kropelka, może w nocy lub jutro będzie lepiej...
1 brucee 0

estrelitta

#6700066 Napisano: 29.04.2020 20:45:17
Cieszę się, że miałam dzisiaj dzień wolny od pracy emotka  W piękne, słoneczne przedpołudnie byłam na targu i kupiłam sobie rozsady pomidorów, papryki, ogórków, sałaty, zioła oraz piękne kwiaty!  Majówka upłynie pod kątem pracy w ogródku emotka  A do tego jeszcze pada deszcz emotka   SUPER! 
1 iszhara 0

pikawka

#6700069 Napisano: 29.04.2020 20:53:10
estrelitta napisał(a):

Cieszę się, że miałam dzisiaj dzień wolny od pracy emotka  W piękne, słoneczne przedpołudnie byłam na targu i kupiłam sobie rozsady pomidorów, papryki, ogórków, sałaty, zioła oraz piękne kwiaty!  Majówka upłynie pod kątem pracy w ogródku emotka  A do tego jeszcze pada deszcz emotka   SUPER! 

Czy papryka potrzebuje jakiegoś specjalnego traktowania ?  emotka  nigdy nie miałam. 
0 0

estrelitta

#6700071 Napisano: 29.04.2020 21:01:58
pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy papryka potrzebuje jakiegoś specjalnego traktowania ?  emotka  nigdy nie miałam. 

Raczej nie - ale ja dopiero początkuję w tym temacie emotka  Na razie je hartuję - w dzień łapią słonko na balkonie, a na noc do domu. W sobotę pójdą do gruntu emotka  
1 pikawka 0

Gość: ossuarium

#6700092 Napisano: 29.04.2020 22:36:15
bruce napisał(a):

Susza taka, że czekający na (paczki ode mnie) piszą, że "nie ma się co martwić, najwyżej późno dostaną", natomiast woleliby, abym im szybciej od tych paczek deszcz przesłała.

Olej to... emotka Z obopólną korzyścią. emotka
1 brucee 0

Gość: chochliczka

#6700211 Napisano: 30.04.2020 12:47:21
pikawka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja w tamtym roku miałam pierwszy raz paprykę, i nie wiem czy to przypadek, ale wraz z nią sprowadziły mi sie do ogródka te czarne ślimaki bez skorupek, zezarly cała papryke emotka
0 0

anaesth

#6700433 Napisano: 01.05.2020 17:09:17
pikawka napisał(a):

Polecam Ci dietę bebio.pl chodakowskiej. Mój m prswie 20 kg schudl. Ja dopiero od tygodnia jestem na niej. 

Od dzisiaj do 3 maja jest promocja na kod MAJ. Aż wykupiłam, bo mąż chce zrzucić 10kg, które przybrał w trakcie mojej ciąży emotka

pikawka

#6700451 Napisano: 01.05.2020 19:22:29
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Polecam Ci dietę bebio.pl chodakowskiej. Mój m prswie 20 kg schudl. Ja dopiero od tygodnia jestem na niej. 

Od dzisiaj do 3 maja jest promocja na kod MAJ. Aż wykupiłam, bo mąż chce zrzucić 10kg, które przybrał w trakcie mojej ciąży emotka

Aaaa Ty w ciąży a on tyłemotka
0 0

rare85

#6700455 Napisano: 01.05.2020 20:18:34
Z deszczu! Wyczekiwany, pięknie pada od godziny  emotka
0 0

agakaz2

#6701472 Napisano: 07.05.2020 04:45:18
O Wow dziś 3 lata na forum, jak ten czas leci, tyle osób fajnych poznanych. cieszę się że tu jestem

ludzka_istota

#6701880 Napisano: 08.05.2020 13:55:32
Dziś cieszę się z tego, że udało mi się znaleźć dentystę, który mi pomógł (od dwóch dni nieprzerwany ból, zeżarte tony leków przeciwbólowych, brak snu). Sa jeszcze dobrzy ludzie. Jest nadzieja.
Swoją drogą- dlaczego ból zęba i inne tego typu rzeczy przytrafiają się właśnie w takich momentach- urlop, święta, pobyt za granicą, koronaizolacja...

donia7

#6701881 Napisano: 08.05.2020 14:03:08
ludzka_istota napisał(a):

Dziś cieszę się z tego, że udało mi się znaleźć dentystę, który mi pomógł (od dwóch dni nieprzerwany ból, zeżarte tony leków przeciwbólowych, brak snu). Sa jeszcze dobrzy ludzie. Jest nadzieja.
Swoją drogą- dlaczego ból zęba i inne tego typu rzeczy przytrafiają się właśnie w takich momentach- urlop, święta, pobyt za granicą, koronaizolacja...

Mojej córce się rozwalił aparat. W lutym miała zakładany. Wizytę miała mieć w marcu, ale przełożyli jej na czerwiec. Całe szczęście dziś ją pilnie przyjęła, bo aparat się poluzował, kawałek druciku odpadło, ciężko jej było jeść emotka

Claudia77

#6701882 Napisano: 08.05.2020 14:18:11
zostałam doceniona w pracy.)))

Gość: ossuarium

#6701911 Napisano: 08.05.2020 16:48:27
bruce napisał(a):

zęby to wredne potwory.  emotka

Tak, tak, a wredne potwory to głównie zęby właśnie emotka
edit - no i jeszcze szpony emotka
P.S. Czasem też ogień z pyska emotka

FBilona

#6703564 Napisano: 18.05.2020 09:46:31
Cieszę się, że mój syn mieszkający na Filipinach przejrzał na oczy i sam z siebie stwierdził że corona to ściema. O dziwo w te stronę nawet jego dziewczyna się przechyliła, a mieszka w Chinach. Nie zawracają mi głowy straszeniem, zakładaniem maseczek itp. Od razu mówię że nie przejmuje się opiniami innych! Po prostu bardzo się cieszę! 
0 1 iwona0103

dwaburekoty

#6703654 Napisano: 18.05.2020 13:11:40
FBilona napisał(a):

Cieszę się, że mój syn mieszkający na Filipinach przejrzał na oczy i sam z siebie stwierdził że corona to ściema. O dziwo w te stronę nawet jego dziewczyna się przechyliła, a mieszka w Chinach. Nie zawracają mi głowy straszeniem, zakładaniem maseczek itp. Od razu mówię że nie przejmuje się opiniami innych! Po prostu bardzo się cieszę! 

Czy koronawirus to ściema, czy nie, cieszę się, że ten czas izolacji pozwolił mi otworzyć oczy na kilka spraw, ciągnących się za mną i pozwolił mi przepracować kilka tematów związanych z relacjami z moim rodzeństwem. Wnioski smutne, ale kamienie na sercu trochę lżejsze.

bluszczowelove

#6704062 Napisano: 20.05.2020 09:47:43
Dziś cieszę się z kartonów Warki - właśnie dotarły. Dokładnie z KARTONÓW nie z piwa... są świetne! już mam plan je okleić i postawić na szafie a w nich drobiazgi emotka  jeden w gorszym stanie ale da się go uratować emotka  Szkoda, że na tyle zgłoszeń tylko raz wygrałam - no ale i tak się MEGA cieszę! emotka

atyde25

#6704735 Napisano: 22.05.2020 21:25:44
Ta torba z Żywca jest ogromna.Dawno się tak nie uśmiałam:)Ktoś dał zdjęcie ale nie było widać ,że to taka wielka torba.Spodziewałam się takiej normalnej eco siatki.Nawet mi mniej smutno ,że nawet jednej 30 zł zniżki nie trafiłam:P Bo czekam jeszcze na 2 takie torby.Z 30 kg ziemniaków się w niej zmieści bez jaj:)