Dziś cieszę się z.....

atyde25

#7309940 Napisano: 31.10.2025 08:26:53
Miałam od wczoraj kiepski humor ale dziś się nie dam. To jest najpiękniejszy dzień w roku dla mnie i chcę się nim cieszyć.Wiem ,że to dla niektórych kiepsko brzmi ale ja akurat ten dzień świętuje bez związku z czymkolwiek. Muszę wyjść z zapasów słodyczowych i nie ma przebacz.

elemelex

#7310133 Napisano: 31.10.2025 17:28:31
Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka

rudzixon

#7310141 Napisano: 31.10.2025 17:49:42
W środę odbieram Alfę od Nav emotka
Będzie kokarda - tak jak sobie wymarzylam! emotka

Jackdaw

#7310185 Napisano: 31.10.2025 20:27:35
Cieszę się, że po wielu miesiącach cichej obserwacji z cienia wreszcie zebrałam się w sobie, żeby założyć tu konto i nastukać swój pierwszy post. Specjalnie czekałam na Halloween, gdyż to bardzo ważna dla mnie data. I cieszę się też, że wpadła mi dziś jakaś wygrana, żeby móc wreszcie się wpisać w MDW. Taki miły start. emotka

atyde25

#7310194 Napisano: 31.10.2025 21:23:16
Nie uwierzycie tyle czekałam i nic emotka  Siedziałam pod drzwiami i prawie płakałam a potem poszłam na drzemkę bo ile można czekać. I nagle dzwonek i 4 dziewczynki i jakie zadowolone i jeszcze mówią, że rok temu też były i piszczały na moje paczki emotka

Madzix67

#7310481 Napisano: 02.11.2025 18:42:40
Cieszę się, że udało mi się dzisiaj znaleźć czas tylko dla siebie i wybrać się na ponad godzinny spacer  emotka  Poza tym cieszę się że trafiłam na to forum bo uwielbiam czytać o waszych wygranych (mimo że sama mam na koncie wygranych tylko jakieś pierdoły  emotka )

cb656

#7310521 Napisano: 02.11.2025 22:49:12
atyde25 napisał(a):

Nie uwierzycie tyle czekałam i nic emotka  Siedziałam pod drzwiami i prawie płakałam a potem poszłam na drzemkę bo ile można czekać. I nagle dzwonek i 4 dziewczynki i jakie zadowolone i jeszcze mówią, że rok temu też były i piszczały na moje paczki emotka

Uwierzyłem.
emotka
0 0

cb656

#7310530 Napisano: 02.11.2025 23:45:38
Jackdaw napisał(a):

Cieszę się, że po wielu miesiącach cichej obserwacji z cienia wreszcie zebrałam się w sobie, żeby założyć tu konto i nastukać swój pierwszy post. Specjalnie czekałam na Halloween, gdyż to bardzo ważna dla mnie data. I cieszę się też, że wpadła mi dziś jakaś wygrana, żeby móc wreszcie się wpisać w MDW. Taki miły start. emotka

Lubię kawki. Jeszcze bardziej lubię sikorki. Ale najbardziej lubię wróbelki!!!

EDIT
No dobla... Zmobilizowaliście mnie by zrobić leguralny karmnik z krwi i kości, ech... emotka

zielonaszpilka

#7311523 Napisano: 06.11.2025 09:00:35
Uwielbiam ten poranny dreszczyk emocji, kiedy czekam na paczkę z naczyniami z konkursu Lidla, a tu nagle przychodzi wiadomość, że „przesyłka została odebrana”. Podchodzę do okna i już z daleka widzę wielką naklejkę „NIE RZUCAĆ” na paczce, która… leży sobie przerzucona przez ogrodzenie.Dziś cieszę się, że Fortis dobrze pakuje swoje paczki emotka

rufus

#7311527 Napisano: 06.11.2025 09:08:51
zielonaszpilka napisał(a):

Uwielbiam ten poranny dreszczyk emocji, kiedy czekam na paczkę z naczyniami z konkursu Lidla, a tu nagle przychodzi wiadomość, że „przesyłka została odebrana”. Podchodzę do okna i już z daleka widzę wielką naklejkę „NIE RZUCAĆ” na paczce, która… leży sobie przerzucona przez ogrodzenie.Dziś cieszę się, że Fortis dobrze pakuje swoje paczki emotka

Chociaż była za ogrodzeniem. emotka
Moja ostatnia paczka ze szkłem lewitowała NA ogrodzeniu... ale wystarczył silniejszy podmuch wiatru lub "uprzejmość" przechodnia i też by była ZA ogrodzeniem, no albo i przed.. emotka

atyde25

#7311740 Napisano: 06.11.2025 16:53:19
Mam wizję ,że się cieszę ,że mi jednak wpadnie bon do Kruka a nie kremy których mam za dużo emotka
Taka cicha nadzieja zakup za minimum 80 zł piechotą nie chodzi. I w niemalowane , i 3 razy za plecy.
0 0

agnesita

#7313571 Napisano: 14.11.2025 10:39:57
Jakiś czas temu wygrałam w wafelkach ww voucher eventim, cieszyłam się bo pierwszy raz mi się tam udało wygrać jednak z samą nagrodą nie wiedziałam za bardzo co zrobić… ostatnio w moich okolicach było widowisko teatralne Blue, poszliśmy z dziecmi, był to voucher na 500 zł wiec praktycznie mogłam zakupić bilety przy samej scenie. Dzieciom bardzo się podobało, jeszcze na koniec fajny bonus dla nich. Miło spędzony czas rodzinnie i nagroda wykorzystana emotka

anaesth

#7313770 Napisano: 14.11.2025 19:57:20
elemelex napisał(a):

Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka

Szkoda, że mogę Twojej wypowiedzi dać tylko jedną łapkę w górę! Po ponad 8 latach grania z większym lub mniejszym zaangażowaniem, jestem tak wypalona, że nie pozostaje mi nic innego, jak również dać konkursom miejsce na końcu listy "to do". Cieszę się, że w końcu się od nich uwalniam. Choć kiedyś dawały masę radości i spełniały marzenia (choć nie te największe, typu duża gotówka, wypasiony bon wakacyjny, samochód czy mieszkanie), więc nie mogę powiedzieć, że to był zmarnowany czas (przynajmniej kiedyś, bo teraz, od kilku miesięcy czuję, że jednak marnuję czas i energię), to jednak wiem, że zerwanie z graniem to coś, czego bardzo potrzebuję. Wiadomo, że ciężko jest pójść na zakupy i nie wziąć sobie ręczników Foxy czy mleka Wypasionego na osobny paragon, ale to przynajmniej produkty loteryjne, a nie konkursowe - tych już unikam jak ognia. W momentach zwątpienia w szczęście i powodzenie zawsze pojawiała się jakaś duża nagroda i wracałam, ale... już dość. Nawet, jeśli teraz spadnie mi z nieba główna z Olewnika czy złota pralina, to nie wejdę kolejny raz w to konkursowe bagno po pachy. emotka

atyde25

#7314514 Napisano: 18.11.2025 09:05:39
Nie wiem czy się cieszę do końca ale zamówiłam sobie Uggi za bony a potem na tej samej stronie tylko ta wersja bardziej okazyjna cenowo była akcja z Emu i zamówiłam sobie Emu w super cenie. Po co mi tyle butów wełnianych. Ale podobno idzie zimna następnego stulecia po 1979 roku pierwsza taka. Więc buty mam aż za bardzo się cieszę.

atyde25

#7315356 Napisano: 20.11.2025 16:38:38
Jak ja wam polecam Uggi i Emu. Założyć te butki to taki fitness i trzeba solidną najlepiej metalową łyżkę do butów. Ugii to brałam czarne ale te Emu mam ciemna oliwka z brokatem. To są chyba najpiękniejsze buty jakie widziałam w życiu. I ta walka wejdą czy nie.
Ta Skolima piosenka mi się przypomina hahahh. Ale mam radochę buty na zimę 100% potrzeb. Ile głupie butki mogą dać radości.
1 andii 0

atyde25

#7318557 Napisano: 03.12.2025 16:23:19
Po roku postanowień ,że kupię wreszcie ocet i zrobię porządne eco czyszczenie pralki udało się .Ten ocet mi tak wylatywał z głowy. Udało się do sody dołączył i on. Teraz plan by nie robić konków na ostatni dzień ,Ale to wyzwanie będzie trudniejsze.
1 kumulacja 0

FBsebastian3

#7318789 Napisano: 04.12.2025 16:31:47
Ciesze się,ze wybrałam zajefajną choinkę prosto z pola ale martwię się,ze na wigilię będe musiała iść do sąsiadów. Juz w zeszłym roku miałam ogromną ,a teraz .....no bo kolekcja bombek urosła
0 0

snowflake

#7318794 Napisano: 04.12.2025 17:08:29
atyde25 napisał(a):

Po roku postanowień ,że kupię wreszcie ocet i zrobię porządne eco czyszczenie pralki udało się .Ten ocet mi tak wylatywał z głowy. Udało się do sody dołączył i on. Teraz plan by nie robić konków na ostatni dzień ,Ale to wyzwanie będzie trudniejsze.

Łączenie octu z sodą oczyszczoną nie ma sensu. Obie substancje się wzajemnie neutralizują  emotka

atyde25

#7319007 Napisano: 05.12.2025 15:09:29
Wymieniłam pianę i za zakup Listerine 30 zeta w ross na 2 Domestosy ( są teraz w promo cenie ),żel Nivea Men,2 Kubusie i 2 Tymbarki dopłaciłam niecałe 18 zeta. Fajnie zakupy takie bez szaleństw i na promo część. Te e-vouchery super wchodzą na kasie samoobsługowej .Co mnie cieszy bo pani  nie trzeba w to mieszać.
0 0

ziolko

#7319038 Napisano: 05.12.2025 16:48:47
snowflake napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Łączenie octu z sodą oczyszczoną nie ma sensu. Obie substancje się wzajemnie neutralizują  emotka

Ale za to genialnie oczyszczają syfony emotka
0 0