Dziś cieszę się z.....

jokan

#7319368 Napisano: 07.12.2025 21:57:17
anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka

Szkoda, że mogę Twojej wypowiedzi dać tylko jedną łapkę w górę! Po ponad 8 latach grania z większym lub mniejszym zaangażowaniem, jestem tak wypalona, że nie pozostaje mi nic innego, jak również dać konkursom miejsce na końcu listy "to do". Cieszę się, że w końcu się od nich uwalniam. Choć kiedyś dawały masę radości i spełniały marzenia (choć nie te największe, typu duża gotówka, wypasiony bon wakacyjny, samochód czy mieszkanie), więc nie mogę powiedzieć, że to był zmarnowany czas (przynajmniej kiedyś, bo teraz, od kilku miesięcy czuję, że jednak marnuję czas i energię), to jednak wiem, że zerwanie z graniem to coś, czego bardzo potrzebuję. Wiadomo, że ciężko jest pójść na zakupy i nie wziąć sobie ręczników Foxy czy mleka Wypasionego na osobny paragon, ale to przynajmniej produkty loteryjne, a nie konkursowe - tych już unikam jak ognia. W momentach zwątpienia w szczęście i powodzenie zawsze pojawiała się jakaś duża nagroda i wracałam, ale... już dość. Nawet, jeśli teraz spadnie mi z nieba główna z Olewnika czy złota pralina, to nie wejdę kolejny raz w to konkursowe bagno po pachy. emotka

jak ja się pod tym podpisuję emotka  nawet podwójnie emotka
0 0

mandarynka16

#7319374 Napisano: 07.12.2025 23:06:38
[quote=

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

elemelex]Cieszę się, że znów sobie poukładałam priorytety i dałam konkursom ich właściwe miejsce, to znaczy gdzieś na dole listy. 
Owszem będę brac udział, ale z doskoku, dla zabawy. Nie są warte żeby tak to wszystko przeżywać. Nie będę wyczekiwać wyników, tylko jak mam je poznać to poznam, mail przyjdzie jak ma przyjść i mogę go nawet przeczytać za 2 dni emotka

Mam podobny staż i stan jak Ty emotka  Kiedyś się zastanawiałam dlaczego ludzie rezygnują z konkursowania, nawet jak im całkiem dobrze idzie, teraz już wiem. Na loterię puszcze 1-2 losy jak są fajne nagrody, od konków odpoczywam. Może wrócę do pisania, ale na razie się nie zapowiada. Tym bardziej, że mam wrażenie, że nagrody coraz słabsze
0 0