Dziś cieszę się z.....

atyde25

#7350847 Napisano: dzisiaj o 14:21:22
No ja wygrałam w Kit-Kacie tylko worek plus te batony i 1-bon do Biedry .Ślę po 2 dziennie od jakiegoś czasu i same pudła emotka
Za to znalazłam koperek który myślałam ,że zgubiłam a potrzebuję go do młodej kapusty a dziś sklepów bym  nie zniosła emotka
Zwariować można nieszczęścia idą w parze ze szczęściem emotka
0 0

StaryJunior

#7350850 Napisano: dzisiaj o 14:54:22
atyde25 napisał(a):

No ja wygrałam w Kit-Kacie tylko worek plus te batony i 1-bon do Biedry .Ślę po 2 dziennie od jakiegoś czasu i same pudła emotka
Za to znalazłam koperek który myślałam ,że zgubiłam a potrzebuję go do młodej kapusty a dziś sklepów bym  nie zniosła emotka

Mi chodzi o ten konkurs z AI robiony przez Nav
0 0

danek39

#7350855 Napisano: dzisiaj o 15:25:31
StaryJunior napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mi chodzi o ten konkurs z AI robiony przez Nav

Konkurs o którym mówisz z pulą 2500 nagród (należało za pomocą AI wygenerować grafikę) wg mnie czeka na rozstrzygnięcie i ma czas do 1 maja. Rozstrzygnięty został natomiast konkurs z Kit Kat, w którym należało za pomocą AI wygenerować utwór muzyczny (usłysz przerwę), oba konki były w ramach zakupu w Żabce, zaś aktualnie trwa loteria z tym batonikiem (kup i traf w bramkę+ losowanie)
Cieszy mnie słonko za oknem
0 0