Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam sprawdzony Herbitussin Kaszel i Gardło. U mnie działa zawsze cuda jak chodzi o kaszel.
Tak samo pisze na kroplach, że się nie powinno, a lekarz mi mówił, że jak będzie potrzeba to żeby dwa razy dziennie rano i wieczorem.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wymiotowałam dwa dni temu. Smażyłam mężowi cebulkę do jajecznicy i tak mnie jakoś pociągnęło.
Gość: dianek
mleko z miodem i czosnkiem? tak wiem, na samą myśl zapewne już ci ślinka cieknie
katrin22 - ja 2 mieszkania temu (w sensie nie w ostatnim tylko jeszcze w poprzednim
ale ta interga teraz - strzał w dziesiątkę - może dlatego, że produkowana w niemczech a nie tutaj w PL czy we włoszech?
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wymiotuje do teraz prawie codziennie
Gość: katrin22
I to był 2-3 tydzień ciąży...jeszcze mnie gin wystraszył, że gorączką 39 stopniową mogłam nieświadomie zabić zarodek...Co ja się naryczałam, ale po 2 tygodniach jak zobaczyłam serduszko to ze szczęścia skakaliśmy z mężem. Kubuś mimo sauny dał radę
Ja w tydzień po zapłodnieniu zachorowałam, ale czułam że jestem w ciąży i brałam apap na zbicie gorączki i piłam dużo wody, potrafiłam 6 szklanek wypić na raz, do tego kąpiele chłodne i tak się uchroniłam, ale mimo tego antybiotyk brałam, wybrałam lepsze zło.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O taaak marzę o czosnku z mleczkiem i miodem, aż z tego marzenia taka gula mi się w gardle zrobiła.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie ostatnio jeszcze nie było serduszka, idę we wtorek ponownie. Lekarz mnie zamorduje bo badań nie zrobiłam, a nie miałam kiedy iść nawet mając szpital w domu. Przecie młodego nie pociągnę ze sobą chorego do przychodni.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie we wtorek zobaczysz PUK PUK maluszka
Diana ja także wierzę w niemieckie sprzęty (prócz Clatronica), Będąc w Szwabii kupiłam super mikser Boscha ( taki z misą, wymarzony) i działa idealnie.
Aga - a co do tego prądu - u Was aż tak często przerwy? ja niby na zadupiu mieszkam, ale braków w dostawie energii nie mieliśmy i podobno takie rzeczy nie mają miejsca (pytaliśmy kumpla, który mieszka jakieś 100m od nas już ładnych parę lat)
Kasiu, też właśnie na mikser z misa poluję - myślałam o Clatroniku bo tani... ale sama nie wiem właśnie
a Bosch ostatnio zaczął robić sprzęt w turcji i z jakością się zrobiła loteria (sąsiedzi wszystko mają w Boschu bo lubią, ale pralka im się trafiła trefna - ma pół roku i będzie 3 raz w serwisie
chociaż usterki się chyba wszędzie zdarzają
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od kiedy obok nas rondo budują i poszerzają ulicę (już jakoś rok będzie) to zdarzają się przerwy w dostawie prądu. Ostatnio dzień nie mieliśmy jak koparą coś rozpruli. Tak samo z wodą się zdarza, już dwa razy rurę przebili. Jakby pracowali na trzeźwo nie byłoby pewnie takich problemów.
http://www.sklepy...-profimixx-44/714018
Nie jest bardzo drogi, a Clatronica mi sami Niemcy odradzali.
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My już po roczku wszystko się udało, jedynie mój mąż zabrał do kościoła świecę gromniczną zamiast tej od Antosia chrzcielnej
pozyczam mikser od mamy, ma 950W i jest taki mniej więcej ok
1200w byłby idealny
btw
poszłam dzisiaj do chirurga, myślałam, że będzie konsultacja.. w ten mnie na stół, skalpel w rękę i rach ciach w 10 min wyciął to o czym mieliśmy tylko porozmawiać
tylko 2 tyg ze szwami bo głupie miejsce (na plecach, między łopatkami
no i czekanie na wyniki czy wszystko ok...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle chyba wpadłam w nałóg
mówiłam ci że to wciąga, żebyś uważała!
oczywiście że możesz wszyć gumki
polecam założyć wątek w dziale pieluchowym na chustoforum, dziewczyny powiedzą co i jak bo nie jedna to tam robiła
a otulacze blueberry są cenzura, mam i otulacz i kieszonke - nasze ulubione!
a jakie macie wzorki ?:> i czy to otulacz w rozmiarze newborn czy standardowy onesize?
bo jak newborn to się wstrzymaj z gumkami - zobaczysz jaki dzieć będzie
jak onesize to ja bym wszyła
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ci wycinał? Coś ci jest? Coś poważnego?
A ja kaszlę już na całego, z nosa mi cieknie, no super po prostu ;(
mam nadzieje, że to nic poważnego, ale wyniki za 2-3tyg
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam żyrafki noworodkowe - właśnie z tymi gumkami to jest tak,że ona te drugie ściachała - w sensie zrobiła tak, że są luźne, mówiła, że nie przecieka, więc może faktycznie zostawie na razie, a jak coś nie tak będzie to podrzucę może znajomej krawcowej.
Z otulaczy mam na razie bambino mio biały, ten blueberry i czekam na litlle lamb białego, ale na pewno dokupie jakiś kolorowy, bo jak to większość białych
Formowanek też zaczynam zbierać stosik, ale tutaj obojętnie mi czy kolorowe czy nie, bo w końcu i tak nie widać.
Aaa jednak po wielkich oporach zdecydowałam się na 1 wełniaka, ale w formie otulacza tzn tetro.
I chyba też skusze się na jakieś kieszonki, aio i sio co by wszystkiego wypróbować.
Całe szczęście bazuje na bazarku i wymiankach, więc moja kieszeń aż tak bardzo tego nie odczuwa.
Ale co to będzie jak pójdą one size w ruch