Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
ja rodziłam w kwietniu, małą wiozłam do domu w podkoszulce kaftaniku i dresiku, opatuliłam kocykiem tylko
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale u nas jest o tyle komfortowa sytuacja, że my nie mieszkamy w typowym bloku i u nas nikt się nie kręci, dlatego bez problemu wszystko stoi na klatce. Nawet kiedyś stały pralki od razu przy drzwiach wyjściowych z klatki i nikt nawet nie tknął. A w wakacje jak nie ma uczniów to już całkowita sielanka.
Co do ubranek to upewniłyście mnie, że bez sensu kupować coś cieplejszego.
Aaaa znowu zasiedziałam się a mało za 15 minut lekcje kończy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: agasiam
Gość: katrin22
Agnieszko warto kupić spacerówkę. My całe lato jeździliśmy w typowej spacerówce- parasolce, szybko się składa, zwinna i lekka. W sam raz na zakupy, dziecko sobie siedzi, a my możemy spokojnie grzebać na półkach sklepowych
Pięknie popakowane prezenty
A ja latam, sprzątam, normalny zawrót głowy
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ja zastanawialam sie nad skoczkiem f.price ale poczytalam opinie w necie i stwierdzilam ,ze to zabawka na chwile..
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z czystym sercem mogę polecić chicco ct04 - z Dominikiem przeżyliśmy duuużo spacerówek i ta okazała się najlepsza, mega wytrzymała, wygodna - na serio warto, a zawsze możesz później sprzedać ją dalej.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie grzebania na półkach, moje dziecko kiedyś wyniosło z marketu zabawkę. Byliśmy na zabawkach, postawiłam wózek z boku, tak, żeby nie przeszkadzał tym co będą chcieli przejść. Wracamy do domu, a młody kitra zabawkę pod kocykiem. Jak mi wtedy było wstyd
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale i tak cieszę się, że nie było to coś co zapiszczałoby przy kasie, bo byśmy się jeszcze większego wstydu najedli.
Generalnie już jesteśmy po pogadance o tym, że za rzeczy ze sklepu trzepa płacić i wszystko co się wynosi trzeba pokazać pani w kasie...
Kurcze właśnie wróciłam od lekarza. Była dziś umówiona na mierzenie ważenie itp a tu okazało sie że pomyliłam godziny
to ja już nie wiem co kupić na prezent
Mój podbiera batoniki przy kasie dlatego staram się wybierać taką gdzie ich nie ma.
Gość: dianek
dzieciaki potrfią pół dnia w nim siedzieć
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Mikołaj kiedyś na targu jak przechodziliśmu koło jakiegoś kosza z ubraniami zabrał siedząc w wózku jakas bluzke ale na szczescie przy nastepnym straganie zauważyłam że ma i poszliśmy oddac.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie spacerówka się przydała max 10 razy... Benio wolał chodzić niż jeździć
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku ma bardzo dobry wpływ na rozwój dziecka (kuzyn Benia używał go do rehabilitacji zgodnie z zaleceniami lekarzy)
no i tak jak mówię - dzieciaki potrafią nawciągać tam zabawek i przez pół dnia ich nie ma
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek kupiłam tunel gąsienice+ kreatywną zabawke co powraca jak bumerang. oby tylko doszło do piątku. warto czasem poradzić się na forum. dzięki