Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
tylko znów większe pieluchy nieco droższe
nie ruszaj tych gumek w noworodkowym, jak będziesz mieć większego dziecia to będzie ok
co do otulacza tetro - nie używałam, bo podobno są dość małe, więc się nie wypowiem
wiesz jak go obsługiwać ?:> w sensie kiedy pranie, kiedy lanolina itp ?:>
jak na formowanki otulacza szukasz to możesz flipa kupić onesize - będzie ok (do prefoldów i wkładów na noworodka będzie duzy, ale na formowankę spoko) - i posłuży wam do końca pieluchowania
z kieszonek - z chinkami przy maleństwie sobie daj spokój, będą ciekły
możesz ryzykwać z charlie banana (nam ciekły, ale ludzie chwalą) lub z kieszonkami blueberry (jak mówiłam - mam, używaną mocno, jest zjechana, a najlepsza ze wszystkich jakie nam w ręce wpadły)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nad flipem też się zastanawiam, ale na razie lece z bazarkiem itp a dopiero na koniec dokupie czego nie będe miała.
Z otulaczem czytałam co nieco, pranie wiem, że rzadko , ale lanolinowanie chyba co kilka prań tak ?
Z kieszonek jedna osóbka ma mi podać jakie chinki są dobre dla noworodka tzn u niej się sprawdziły, prawdopodobnie będe miała 1 od franiszki noworodkową i jakiś handmade, mam też jakąś w domu, ale to spokojnie może poczekać do później
no to wsio wiesz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, widziałam flipy, ale na razie jeszcze się wstrzymuje, mam czas a jak widać już troszkę poszalałam
Zresztą chce mieć pewność co do płci, bo jednak tylko 1 usg nam powiedziało że chłopak, a ostatnio gdzie nie czytam, to jednak i z dziewczynek, często chłopców robią ...
Ale chyba wolałabym, zeby potwierdził się chłopak, bo już zmieniłam nastawienie i mogłabym mieć znowu szoka
A w temacie ciążowym, to od 2 tygodni mój brzuchol rozbujał się jak szalony
btw - pytanie do mam, które używają jednorazowek - ale wam dziennie tego schodzi?
bo nie wiem czy na wyjazd kupić paczkę czy dwie - kompletne nemo w temacie
Gość: agasiam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja szukam i szukam... i nie mogę znaleźć tego przepisu na pierniczki... Mam straszną ochotę je upiec i później dekorować z Beniem... Podrzuci jakaś dobra duszyczka?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
http://www.mojewy...pierniczki-przepis-i
http://www.mojewy...ierniczki-przepis-ii
http://www.mojewy...s/szybkie-pierniczki (ja pieke te w tym roku)
http://www.mojewy...s/choinki-z-piernika (polecam, my szablony mamy z tektury i wycinamy nożykiem)
dzięki za info o ilosci pieluch
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam wózek młodemu FREE Runner LT w mega niskiej cenie używany. Teściu obiecał nową tapicerkę zrobić, będzie mega
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już w 99% jestem zdecydowana na xlandera 3w1 od początku jego chciałam, a teraz mamy możliwość odkupienia od szwagra, więc chyba nie mam co się zastanawiać. Zwłaszcza, że i kolor i wszystkie funkcję są takie jakie miały być
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to był wózek 3w1 tylko go zajechaliśmy. Po wertepach, po piachu, po żwirze, po plaży, po błocie, po lesie, a i kilometrów też sporo zrobiliśmy bo jak jesteśmy zdrowi to codziennie robimy spacer po parę kilometrów, i wracając robimy zakupy, więc swoje przejechał, ale nigdy więcej wózka na podwójnych małych kółkach.
Na wakacje i tak kupimy wózek podwójny na dużych, pompowanych kołach.
Gość: katrin22
Do moejgo modelu też można dokupić, ale jak zwykle są inne priorytety
Gość: agasiam
podobny jest tako warrior, a ma większa gondolę
ale jak będziecie mieli od rodzinki to chyba nie ma co wybrzydzać
my mamy beznadziejny bugaboo cameleon, który kosztuje normalnie 4tys zł (nie dała bym za niego nawet 500zł) - ale od rodziny, więc korzystamy
na wiosnę kupujemy spacerówkę chicco (miałam wpisać na listę świąteczną, ale nie pamiętam modelu
Gość: rachel
co do xlandera to powiem tak jest to mega cięzki wózek, i trzeba miec sporo miejsca w bagażniku. nam do toyoty yaris wchodzi na siłę. Ale jeśli chodzi o użytkowanie to super, szkoda tylko ze mam model z rączką która się nie przekłaa
Gość: rachel
a to co mogę odradzić to fotelik od xlandera....w samochodzie lata tak że żal...my ograniczyliśmy z jego powodu wyjazdy samochodem i zbieramy się do kupna już następnego fotelika tylko nie mamy czasu jechac do sklepu i poprzymierzać odkąd wróciłam do pracy....
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.google...:429,r:68,s:0,i:2978
Jedynie co to dużo miejsca zajmuje więc na zakupy jak jedziemy gdzieś mamy spacerówkę parasolkę - Baby Design TRAVEL - nawet nad morzem zdała test
http://www.google...t:429,r:19,s:0,i:144
Łatwo się mieści do każdego auta i jest lekka a także szybko się składa, a mały może w niej spac.
Gość: nineczka17
Ja te piękę
już w tych dniach robiłam 3 razy i polecam przepis