Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dobrze mi z tym, za młodu dzieciaczki, odchowamy sobie i będzie super. Może za parę lat będzie trzecie dziecko, a jak nie to zawsze dwójka, to żadne nie będzie samotne.
Odnośnie mleka dla małego, to jeśli ktoś w aptece kupuje to rzeczywiście może zostawiać w niej fortunę. Jak młody jadł mleko antykolkowe na początku, to w markecie 28zł puszka kosztowała, u teściowej w aptece 45zł. Dla mnie ogromna różnica. A w skali miesiąca, gdy tych puszek schodziło kilka/kilkanaście to już całkiem.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: agasiam
Gość: zucchini
Też polecam naszego bociana.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agasiam gdzie byliście na urlopie?
Gość: agasiam
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh wiem jak lipnie się wraca do siebie. Mi tam dobrze jak jadę do swoich, gorzej jak do teściów. Po prostu nie lubię tam jeździć. Ale tak czy inaczej wszędzie wnusiem zajmą się dziadkowie
Gość: katrin22
Agusia,a idź Ty z tą samotnością jedynaka
A co samozadowolenia, to mój sobie sam bije brawo i potem wszyscy musimy klaskać
agasiam witamy z powrotem na forum
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14173
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to GO nie goń
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam właśnie taką przerwę
Nie powiem mimo, że ja od dawna ( jakiś 3 lat) bardzo chciałam, to też były obawy
Ja zawsze chciałam 2, a nawet i trójkę, więc jedynie żałuje,że tak późno się zdecydowaliśmy ( ale niestety wcześniej przy naszej sytuacji, byłoby to nad wyraz nieodpowiedzialne)
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje znalazło zdjęcie swojego ojca (jeszcze w długich włosach) w moim portfelu i powiedziało: wuja
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: size
Ja tez chciałam bliźniaki
Teraz rozważam co dalej
Co postanowić???
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chciałam w pierwszej ciąży, przy drugiej, aż upewniałam się na usg czy na pewno 1
U męża w rodzinie są bliźniaki i od strony teścia i teściowej, więc była szansa
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dygam
Olci pewnie w smak by było
Posiedzę jeszcze trochę z Wami i może wkrótce zarażę się pomysłem?
W co wątpię, bo boję
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Ci powiem po sobie, czasem nie warto odwlekać tej decyzji, bo z roku na rok będzie trudniej się zdecydować
Pamiętam po Dominiku mówiliśmy,że za 2 lata staramy się o następne, później za rok, a w końcu tak nam się pomieszało w życiu, że musieliśmy decyzję odwlec , aż do teraz
30 grudnia zeszłego już roku wybiło mojej staruszce dokładnie 3 i pół
I domyślam się, jak jest z tym odkładaniem na później
Ale jak jest jakiś młody w wózku, telewizji, znajomy, to Olcia jęczy - jaki kochany, miły, malutki...
I tak sobie myślę potem.
I boję.
;)
A potem myślę o pływających fasolach w brzuchu