Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musiałabym zobaczyć na wiosne jak mi pędy popuszczały, bo co roku mimo, że rozsadzam sobie, to coś mi zostaje do rozdania - a kurierem na bank wytrzymają
Ogólnie musze mamuśki spytać się jaka to odmiana, bo dosyć,że pięknie owocują ( po rozsadzeniu w maju w tym samym roku już są owoce) to są duże i pyszne.
W tamtym roku przesadziłam, bo porobiłam zapasy słoiczków takie,że na 2 lata starczą, a wcale dużo krzaków nie mam. W tym roku będę chyba mroziła.
i najważniejesze to są niskie krzaczki, więc nie potrzebują oparcia
Gość: katrin22
To tak jak u mnie. Ja po cc leżałam jak placek i jeszcze telefon mi wypadł wtedy na podłogę, a tu ani się ruszyć, bo wszystko boli, ani wołać o pomoc i przywieźli dziewczynę po sn i Ona tak patrzy, że moja komórka leży i mówi, że mi poda, a ja że nie nie trzeba, bo przecież widzę, że też ledwo żywa, a Ona podeszła, jakoś się schyliła jęcząc przy tym (bidulka) i mi podała. Do dziś piszemy ze sobą. Jej synek, to też Kubuś
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek- jak mały?
Kalisto - co do Twojej wypowiedzi na temat CC to jakby to ja napisała normalnie. Bardziej się bałam ewentualnego CC jak samego porodu
Narobiłyście smaku tymi fasolkami- mniam, mniam
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly, też wyhodujesz własną ?
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Maly zlapal grype zoladkowa.Jak mu podac te lekarstwa zeby nie było zwrotow i co mu dac jesc zeby rozruszac ten zoladek?
Wiem ze musi duzo pic ale co dac mu do jedzenia?
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali a powiedz mi obcinasz co roku te maliny i jesli tak to kiedy? ja z malinami dopiero zaczynam a marzy mi się ze bede robic rózne ciasta i desery w nowym domu
A w tamtym roku to były pierwsze takie mini na krzaczku ktory posadzilismy a i krzaczek malutki bardzo... Co prawda mam tez takie ktore wyszły u nas zza płota sasiada tzn pod plotem jakos zaczeły rosnac u nas - ale one maja niby dlugo owoce ale tez jako ze nowe pedy to nie mialy za duzo owockow... A Mikuś lubi malinki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
A ma na coś ochotę?? na rozruszenie żołądka koperek, rumianek i herbatka imbirowa(ale nie wiem jak u takich małych dzieci czy ją można podac)
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Diana żyjesz ??
Co do cesarki ja za każdym razem leżałam na sali z dziewczyną po cc i nie mogłam patrzyć jak cierpią
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam taką nadzieję, że będzie lżej. Młodemu idą kły i pół nocy jęczał...
Odnośnie CC to ja się liczyłam z CC, bo od razu jak chodziłam na kontrole do szpitala po terminie, to lekarz mówił, że bobo duże i kwalifikuje się do CC.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mogę powiedzieć że w moim przypadku 2 poród był 1000 razy gorszy od 1 ale mam na dzieje Aga że u Ciebie tak nie będzie
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel łyżka to przynajmniej u nas dość ryzykowna sprawa bo np. młody wypluwał jej zawartość, sprawdziła się strzykawka, jaką dają np. do panadolu dla dzieci i wlewanie mu do buzi po 1ml. Nie miał wtedy czym pluć. Może tak spróbuj.
Mam nadzieję, że będzie mniejsze, i że nie urodzi się 2 tygodnie po terminie.
PS. Nie mogę się doczekać kolejnego USG, żeby dowiedzieć się kto brzuś zamieszkuje
Gość: rachel
a swoją droga Pani doktor kazała nam kupić wapno bezsmakowe zeby z cukrem nie przesaadzac i mąż wczoraj zjechał cale miasto i nigdzie nie było:/ Co za kraj czy teraz juz dla bezpieczeństwa wszedzie wala cukier?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Antybiotyk z tego co słyszałam podobno można dodać do mleka. A jaki macie? My mieliśmy Ospamox i on miał gorzki posmak, weź sama spróbuj smak. Bo na prawdę antybiotyki nie są raczej smaczne. Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak wapno bezsmakowe - zawsze jakiś smak ma.