Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To musiałaś dobry zestaw trafić, bo zazwyczaj są to śmieci albo gazetka skarb
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali trzymam kciuki zeby sie obrócił:) moze w koncu wezme sie za aukcje, juz wiekszosc chyba chłopiecych rzeczy mi sie nie przyda, chociaz płec niepotwierdzona;)
Gratuluje dziewczynki Agusia:)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
a jak czegoś konkretnego szukasz to pisz, poszperam w pudłach
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh ide prasować i chociaż większość rzeczy do torby popakować
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj linka
Gość: rachel
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do wymianki, to na 56-62 pokupowałam tyyyyyyle ciuszków,że sama zastanawiam się czy części nie odsprzedać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo rozumiem czego się tak bałaś? Ja idę zawsze do gina i mam totalną znieczulicę, tak jakbym szła do fryzjera czy marketu na zakupy.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurdee ale dużo masz tego, dziś nie dam rady się przekopać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ogromnie żałuje,że po Domiśku te większe ciuszki trzymałam, teraz zmądrzałam i nic już nie będe trzymała, zwłaszcza,że zawsze chce się kupić coś innego dla drugiego
Uff 80% torby spakowane - najważniejsze, czyli ciuszki dla małego, podstawowe rzeczy dla mnie już leżakują w torbie, reszte jak coś będę dorzucała, lub mąż dowiezie.
Teraz z przerwami pracuje resztę rzeczy, które są już poprane, ale taka ze mnie sierota,że nie daję rady stać przy desce, więc położyłam ręcznik na ławie i na siedząco lece
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi została jeszcze 1 pralka ciuszkó ( już poprałam chyba z 5
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam nie prasuję ubrań. Nie lubię prasować. Zresztą znajoma położna kiedyś nam mówiła, że lepiej, żeby dziecko się oswajało z domowymi bakteriami. Szpitalne bakterie są gorsze
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
https://www.e-kon...onkursy/show/110085/
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel ja tak robiłam z ubrankami po Domisiu, te najmniejsze wydałam tzn niby jakbym potrzebowała miały mi te osoby też coś dać, a faktycznie nawet się nikt nie spytał, czy coś potrzebuje, wręcz jedna osoba sprzedawała je później na allegro. Dlatego teraz najpierw będę sprzedawała, a to co nie pójdzie ewentualnie oddam. U nas jest tendencja na rodzenie chłopaków w ostatnim czasie