Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: quaqua
Ja się przymierzam do bidonu tupperware http://allegro.pl...4ml-i3136447825.html Ponoć jest wygodny do dokładnego mycia, na czym mi zależy, bo te z rurkami itp. jakoś do mnie nie przemawiają, bo jak to domyć dokładnie?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Młody jej nie da rady wyjąć... Jest zabezpieczenie
Gość: dianek
no to chyba spróbujemy tego canpola, bo jeszcze ma cene fajną
Gość: agasiam
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym bądź razie ja mam na receptę w cenie ok. 7 - 7,50 za dużą tubkę
duży SIGG grubo ponad 100zł kosztuje
no ale to jeden z niewielu bidonów, który znosi ekstremalne warunki, jest bezpieczny i trwały
aczkolwiek jak ktoś szuka bidonu na spacery po parku - to też bym takiego za 60zł nie kupiła
duży SIGG grubo ponad 100zł kosztuje
no ale to jeden z niewielu bidonów, który znosi ekstremalne warunki, jest bezpieczny i trwały
aczkolwiek jak ktoś szuka bidonu na spacery po parku - to też bym takiego za 60zł nie kupiła
Gość: katrin22
Gość: rachel
dlatego tez
zycze Wamm kochane zdrowych , wesołych CIEPŁYCH, pogodnych rodzinnych i usmiechniętych świat wielkanocnych...buziaki
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 ja też padam ze zmęczenie jestem sama w domu z 2 rozrabiaków nic nie idzie ogarnąć
rachel wzajemnie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą w aptece pani mi poleciła do twarzy krem który ma być neutralny na policzki synka - Cutibaza, cóz wypróbujemy tez.
A jeszcze chciałam zapytac jak kremujecie dzieci po kąpieli to buźkę też tym samym co cialo czy jakimś specjalnym do twarzy?
I czy nie będzie problemu jak bede go kąpać w płynie jednej firmy a kremowac innej - bo wiem ze niemowlakom nie zaleca się róznych firm tylko z tej samej ale w końcu mój ma już 17 miesięcy, choć do tej pory starałam się używać z tej samej serii...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
czy któraś z Was co ma ten bidon, może zerknąć na spód i zobaczyć jaki jest tam numerek (od 1 do 7) lub oznaczenie literowe (1-3 literki) ?
to w wolnej chwili na spokojnie, będę bardzo wdzięczna, bo chciałabym kupić przez neta, ale w ślepo plastiku nie wezmę
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PP 5
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maść choleresterowa u nas na recepte grosze, bez recepty ta sama 40 zł
Młody rano zaczął puchnąć, uczulenie w oczach pojawiało się, pojechaliśmy do naszej lekarki i mieliśmy wybór, albo szpital, albo silny zastrzyk sterydowy. Dostał zastrzyk ( zresztą sama powiedziała, że ona to radzi), jakby dalej coś się działo mamy jechać w święta na dyżur i mówić, żeby dali zastrzyk. Nie wiadomo od czego to, wszystkie moje podejrzenia lekarka obaliła, już zastanawiamy się, czy może jakiś pająk lub coś podobnego go nie użarło
To co używałam, mam używać, a do tego zmieniony ma syrop na silniejszy + wapno dla alergików + maść sterydowa, którą nigdzie nie chcieli zrobić na już ( dopiero po świętach), więc dostaliśmy w zastępstwie na te kilka dni o połowe mniejsze stężenie.
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co miał teraz pierwszy raz się zdarzyło, dlatego też ciężko określić na co to może być. Przeróżne choroby zakaźny wykluczone, pokarmówka też raczej - doktor powiedziała,że może mały jeść w święta normalnie tylko obserwować, bo może być podatny teraz.
My nie mamy problemów z nim jeśli chodzi o zdrowie, dlatego ona sama patrząc w jego karte zgłupiała. Chyba najbardziej pasuje nam reakcja na jakieś ugryzienie, bo powiedziała,że faktycznie mogło go coś użreć dużo wcześniej a organizm bronił się