Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
dobrze, że już przechodzi, macie co trzeba i wiecie co robić.
Trzymam kciuki za poprawę.
Musi być dobrze
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beniaminowa, kurcze dopiero tez skojarzyłam że to Ty, toc zmieniłaś ten avatar i się połapac nie mogłam
Kalisto, trzymajcie się
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też ugryzł ale można dokupić
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i dobrze żeś opluła, a co tylko ja mam miec zapluty
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Umyłam przed świętami
A rurki http://allegro.pl...uki-i3065377095.html (aukcja przypadkowa)
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo to powinny być normalnie w sklepach, popytam jak znajdę gdzieś bidon. Dzięki.
Gość: size
1. Benasia daj znać jak ten kremik z pat&rub
2. Poczytałam o tej maści Cutibaza i wygląda fajnie, dobre ma recenzje. Może akurat Wam przypasuje
3. Ja używałam zawsze tej samej serii kosmetyków. W okresach początkowych mojego "macierzyństwa" stosowałam restrykcyjnie
Myślę, że nie zaszkodzisz Synkowi stosując inny preparat na buźkę
4. Doszły dzisiaj kremiki wg pomysłu poddanego przez Kalisto - te Bio euleny. Na noc nie dałam, bo trochę miałam obawy jak zareaguje skórka, przy której mnie nie będzie. Jutro od rana zaaplikuję i poobserwuję. Trochę zapach mi nie odpowiada - pocieszam się, ze nie ja będę go nosić
Najważniejsze, by pomógł
Ps. Strasznie tu cicho, ktoś chyba sieje mak
Gość: dianek
kalisto, czy ty może nie potrzebujesz dresów dla młodego lub czegoś podobnego? bo też mam wysyp, tylko nie pamiętam jaki rozmiar dla was jeśli już
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebujemy 122/128 , ale bluzy najlepiej z kapturem.
My już nie wiemy czy świrujemy, czy co, ale wydaje nam się jakby młody znowu miał lekko opuchniętą twarz
jak bardziej spuchnie to jedźcie na dyżur do szpitala, albo zadzwońcie i zapytajcie co robić - powinni was poinformować co i jak i kiedy przyjeżdżać
bo z puchnięciem na twarzy to trochę nie ma żartów...
co do tych dresów - na razie na aukcjach nic specjalnego, ale zapisuję rozmiar, jak tylko takie wystawie to podeślę linka czy coś
a z zakupami spokojnie - zanim ja się do tego dokopię,ogarnę i w ogóle... to pewnie ze 2-3tyg zejdzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
http://kacikkasi....-masa-kajmakowa.html
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również wam życze zdrowych, pogodnych i radosnych świąt spedzonych w rodzinnym gronie
U nas też już wszystko gotowe - ostatnie porzadki zrobione
Mikuś był dziś z święconką w kościółku - oczywiście miał swoj koszyczek i z chęcią sprobował zaraz po poświęceniu kiełbaski jeszcze w kościele
Size wypróbowałam ten balsam pat&rub w sumie z moich obserwacji: kolor ma inny niż zwykłe balsamy taki bardziej żółty, pachnie jak dla mnie dosyć dziwnie ale skoro jest naturalny to pewnie tak ma być, jest taki jakby dosyć gesty bym powiedziała tzn porównujac np do mleczka jakie używalam do małego, ale chyba generalnie dosyć fajny -popróbujemy wiecej dni to bedziemy miec pełen obraz.
Co do kremiku cutibaza to jestem zadowolona -uzywamy 1,5dnia i już skórka jest ładniejsza, bardziej gładka, nawilżona, uczulenie pomału przechodzi jakby.
Chyba całą buźkę po kapieli tez nim mogę smarować Mikołajkowi?
No i zmieniliśmy tymczasowo kosmetyki kąpielowe tzn zaopatrzyłam małego na razie w Nivea Baby szampon i płyn do kąpieli, a J&J Bedtime chwilowo idzie w odstawkę - może wrócimy za pewien czas do niego...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój ostatnio mi tak poklikał w klawiaturę, ze na forum mam taka czcionkę jak na ściągach ledwo co widać
ctrl i + wcisnąć
lub trzymając ctrl scrollem myszki przybbliżyć
jak za dużo to ctrl i - lub ctrl i oddalic scrollem
a ja się wam muszę pochwalić, a co! od 4 dni zużyliśmy 6 pieluszek - 3 w ostatnie 3 noce i 3 w 2 dni żłobka
w domu pielucha sucha
jestem z niego taaaaaka dumna
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wesołych świąt babeczki
tak, już odkładam kasę
jeszcze teraz byliśmy u dziadków i tylko siknął trochę w aucie - a tak to sucho, zaczyna genialnie współpracować
nie to że kupiłam mu ostatnio 10 kieszonek na rzepy do żłobka, bo nam brakowało....