Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
Co do szczepień my też priorix u nas było ok jeden dzień stan podgorączkowy z tego co pamiętam. Teraz mamy ostatnie 5w1 . Do tej pory bez komplikacji. Czekamy aż wyjdzie ostatnia trójka. U nas 5w1 bo w 6w1 jest o dwie dawki szczepienia za dużo ( wzw.b). Pozdrawiam i gratuluje nowym mamusią.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
Konkurs dla Mam, które urodziły 26 maja tego roku! Jeżeli znacie taką Mamę koniecznie poinformujcie ją o konkursie
https://www.faceb.../app_533415210054115
Gość: dianek
http://www.srokao...eczki-nawilzane.html
i 2 część: http://www.srokao...-nawilzane-vol2.html
przypomnę tylko, że skład na kosmetykach jest podawany od substancji której jest najwięcej, do substancji, której jest najmniej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja teraz jak wypade to szczepienie też totalnie nie mam kasy, ale Dominika pierwsze zaszczepiłam bezpłatna i nie mogłam patrzeć na tyle kłóć, do tego te płatne podobno mają mniej rtęci i są lepiej oczyszczone.
Pogadam z lekarką, może uda mi się przeciągnąć szczepienie, aż szanowny zus zechce wypłacić mi macierzyńskie, w końcu zalecenie szczepienia jest w 6-8 tygodniu, więc do 8 minimum przeciągne
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ile się czeka na macierzyńskie?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
podlinkuję jeszcze coś o czym niedawno mówiłyście
http://www.srokao...iw-owadowe.html#more
Gość: quaqua
agusia teraz Ty w kolejce?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz, że nie wiem kto w kolejce? Ja mam termin na początek sierpnia. To jeszcze dwa miechy.
Gość: katrin22
OO to tuż tuż
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bzusio to już od dawna zaokrąglony i przeszkadzać zaczyna. Ale mi zawsze wcześnie brzuszek wychodzi.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś tam jest
Gość: allice